Kuinka käyttää Sareea eri tyyleissä

Saree on perinteinen intialainen asu, jonka merkitys ei ole lakannut vielä nykyäänkään. Nainen näyttää edelleen parhaalta sareessa, ja tämä on syy, miksi se on suosituin asu erityisissä tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Saree voi saada sinut näyttämään tyylikkäältä ja seksikkäältä samanaikaisesti. Haluatko tietää, kuinka käyttää sareea eri tyylillä? Jos kyllä, tämä on juuri oikea paikka sinulle.

Saree ei ole koskaan poistunut muodista eikä tule koskaan. Tykkäätkö käyttää sareea? Tiedätkö eri tyylejä saree -pukeutumiseen? Jos osallistut lukuisiin juhliin, juhliin ja illallisiin, tämä artikkeli on sinua varten. Tämä on aika tuulettaa kaikki hyvännäköiset sareesisi ja hyödyntää niitä tyylilläsi. On niin monia saree -verhoustyylejä, erillään normaalista menetelmästä. Tämä menetelmä voi luoda vielä yhden saree -ilmeen, joka on erilainen kaikkialla. Joten tässä artikkelissa kerron sinulle joitain ainutlaatuisia tapoja käyttää sareea.

Eri tyylit käyttää Sareea:

Tämä opas antaa sinulle selityksen siitä, miten sareea käytetään eri tyyleissä, sekä kuvia, jotka saavat sinut tietoisiksi eri saree -tyyleistä.

1. Bollywood -tyylinen kuluminen:

Ainutlaatuisia tapoja käyttää sareea 1

Kuten tavallista Bollywoodilla on valtava vaikutus saree -verhoiluun hienona. Tämä lähestymistapa sopii hyvin tähän lisävoimaan. Sarilla on hyvin pienet laskostukset ja raja selittää selkeästi, koska se peittää noin vyötäröä. Pallu on erittäin ohut ja peittää vain murto -osan vartalosta, ja se poistuu yhdistäen rinnat ja jättäen suurimman osan keskipaljasta paljaana. Se toimii parhaiten, jos jollakin on kiinteä tiimalasi.

2. Mumtaz Style Saree -verhous:

Ainutlaatuisia tapoja käyttää sareea 2

Mumtaz -tyylinen Saree -verho on ollut raivoa vieläkin siitä lähtien, kun kappale ”Aaj kal tere mere pyaar ke charche…” muuttui hitiksi. Tämä lähestymistapa määrittelee eleganssin, joka näyttää menneen ajan kauneuden. Retron ulkonäkö oli niin dramaattinen, että se teki itse draping -tyylin. Tyyli sisältää peittää saree lujasti karkeasti alavartalon useita kertoja; siksi se korostaa hahmoasi parhaalla mahdollisella tavalla. Vaikka se ei ehkä tunnu kovin rentouttavalta monille, se antaa levossa tyyliä ja aistillisuutta vastavalmistuneen ulkonäköön.

3. bengali tyyli:

Ainutlaatuisia tapoja käyttää sareea 3

Se on yksi helpoimmista tavoista pukea saree, kun lopullinen ulkonäkö voi vaikuttaa vastustavalta! Se on menetelmä, joka tarttuu kahteen leveään laskostukseen ja suureen avainrenkaaseen avaimilla tarttuakseen kaksoiskääritettyyn palluun. Tätä menetelmää käyttävät parhaiten käsin kudotut sarees, muuten kevyet puuvillaiset, vaikka voit kokeilla brokade sareeä hienosti. Tämä on yksi hienoimmista ja yksinkertaisimmista saree -pukeutumistyyleistä.

4. Rajrani Style Saree Wear:

Ainutlaatuisia tapoja käyttää sareea 4

Haluatko tietää, kuinka käyttää sareea rajranissa Ote silkkisi ja rikkaat net -sarees juhlatilaisuuksiin sekä pukeudu kuninkaallisesti tällä draping -tyylillä. Rajrani on ero Gujaratin saree -verhotyyliin. Yksinkertainen ero tässä tyylissä on se, että erilaiset muut, laskostukset ovat edessä oikealla. Pallu on myös pukeutunut kasvoihin hieman “V” -muodossa.

5. Perhoskuvion tyyli:

Ainutlaatuisia tapoja käyttää sareea 5

Lisäksi “Butterfly” -menetelmä tunnetaan Bollywood -tapana väsyttää sareea, ja se on pieni käänne tavalliseen Nivi -tyyliin. Yksinkertainen ero tässä on helpottaa pallun valmistamista hyvin ohuiksi, niin että keskisuora muutoin napa näkyy. Tämä on yksi Intian suosituimmista saree -tyyleistä.

6. Lehanga Style Saree:

Ainutlaatuisia tapoja käyttää sareea 6

Kuka ei halua lehanga -tyylejä saree. Etsitkö kuinka käyttää sareea lehanga -tyyliin. tässä on prosessi sinulle. Useiden laskosten avulla, jotka on kiinnitetty vyötärölle ja jotka tarjoavat illuusion lehengasta, voit yksinkertaisesti mukauttaa normaalin saree hieman juhlallisemmaksi. Useimmat naiset ja nuoret tytöt haluavat käyttää tämän tyyppisiä sarees -toimintoja mihin tahansa toimintoon. Näet tämän tyyppiset lehanga -tyyliset sarees enimmäkseen Pohjois -Intian festivaaleilla.

7. Merenneito -lähestymistapa:

Ainutlaatuisia tapoja käyttää sareea 7

Tämä on yksi kauniista tyyleistä sareen käyttämiseen. Kuitenkin se sopii lähes kaikille vartalotyypeille, kaarevat ovat taipuvaisia ​​saamaan edun. Saranen alempi osa kääritään näyttämään ylimääräiseltä hameelta ja antaa käyttäjälle ohuen ilmeen. Tämä tyyli on pääasiassa hyvä, jos pallu on raskas, muuten raja on yliarvioitu.

8. Maharashtrian tyyli:

Ainutlaatuisia tapoja käyttää sareea 8

Tämä menetelmä on erilainen kuin useimmat muut intialaisten naisten suosimat. Lisäksi saree on pidempi (9 jaardia, vaihtoehtona tavallisesta 6 jaardista), eikä alushamea tarvita sen levittämiseen. On hyppy saada sinut näyttämään ainutlaatuiselta väkijoukkojen välillä, jos liityt tähän sareeen nenärenkaan ja joidenkin jasmiinikukkien kanssa tresses! Tämäntyyppinen yllään saree -erikoisuus Keski -Intiassa.

9. Gujarati -tyylinen Saree:

Eri tapoja käyttää sareea 9

Tämä on yksi hyvin perinteisistä saree -pukeutumistyyleistä. Tämä tyyli tunnetaan myös nimellä “siddha pallu saree drape”, ja tämä tyyli nähdään useimmiten häissä tai muissa toiminnoissa. Gujarati -tyylisessä sareessa pallu tulee eteen ja on korostettu. Jos haluat käyttää tätä tyyliä, aloita sareen päällimmäisellä tavalla, kunnes taitat laskostukset keskelle. Tee nyt laskokset päällysteestä noin 5-6 tuumaa ja tuo se eteen oikealle olkapäälle kiertämällä selkääsi. Anna laskosten laskea edestä, noin metrin, koska suurin osa saree -työstäsi on korostettu. Kiinnitä nyt laskos olkapäähän, ota ensimmäinen reuna ulos ja vedä se vasemmalle puolellesi. Työnnä vyötärön takana oleva pää vasemmalle puolelle.

10. Avaa Pallu Style Saree:

Eri tapoja käyttää sareea 10

Tämä on erittäin mukava ja tyylikäs tyyli pukea saree juhliin tai muihin tilaisuuksiin. Tässä tyylissä pallu jätetään auki ja näyttää hyvin edustavalta. Yksi suosituimmista saree -pukeutumistyyleistä eleganssinsa ja yksinkertaisuutensa vuoksi. Jos haluat käyttää avointa pallu saree -tyyliä, aloita saree -pukeutumisen perusmenetelmällä, kunnes aloitat pallun laskosten tekemisen. Tässä tyylissä et tee laskoksia ja anna saree peittää löysästi etuvartalosi. Sinun tarvitsee vain kiinnittää vasemman olkapään yläreuna ja antaa toisen puolen roikkua vapaasti. Enemmän näet tämän tyyppisiä tyylejä saree -pukeutumiseen Etelä -Intiassa.

11. Dhoti Saree:

Eri tapoja käyttää sareea 11

Dhoti on toinen vuosisata vanha puku, jota käyttävät enimmäkseen miehet. Mutta nykyään naiset ovat myös tehneet siitä parhaan valintansa käyttämällä sitä kurtiksen päällä tai peittämällä saree dhoti -tyyliin. Jos haluat käyttää tätä dhoti sareea, peitä saree vyötäröllä ja kiinnitä päät. Tuo sareen pidempi osa takaa eteen ja tee 2-3 tuumaa laskostuksia. Kiinnitä pallu olkapäähän. Pidä nyt pallua vyötärön korkeudelta ja tuo se eteenpäin peittäen lonkat. Työnnä se keskelle. Tee kuoret sareen edestä jäljellä olevasta osasta, jotta se näyttää dhotilta. Vie tämä pää jalkojen välistä ja taita taaksepäin nastalla. Taittaa saree -roikkuvan osan ja työntää siististi keskivyöhykkeellesi.

12. Vyö Saree:

Eri tapoja käyttää sareea 12

Vyösaree -tyyli on saanut inspiraationsa kamarbandhista, vyötäröllä koristeesta. Pieni mukautus saree -pukeutumisen perustyylistä. Käytä sareea normaalisti. Nyt vain koristele monimutkainen kamarbandh hieman vyötärön alapuolella tai yläpuolella. Jos sinulla ei ole kamarbandhia, voit käyttää koristeltua metallivyötä tai voit jopa käyttää huiviasi vyönä.

13. Käänteinen reunaviiva:

Eri tapoja käyttää sareea 13

Tämä pukeutumistyyli on saanut inspiraationsa Deepika Padukoneista elokuvassa Yeh Jawani Hai Diwani. Tämä tyyli saa jopa yksinkertaisen sareen näyttämään aistilliselta ja tyylikkäältä. Erittäin innovatiivinen saree -pukeutumistyyli. Aloita saree -pukeutumisella tavalliseen tapaan, kunnes taitat laskosteet keskelle, hieman vasemmalle puolelle. Pidä nyt sareen reunasta ja pyöritä yläreunaa sisäänpäin tavalla, joka on alaspäin. Kerää nyt epätasaisesti sareesi leveysosa ja tukahduta se takaa tuodaksesi eteen, kun olet kulkenut oikean kainalosi läpi. Heitä se nyt vasemman olkapääsi taakse. Vedä osa alaspäin ja venytä sitä vasempaan lonkkaasi. Järjestä laskos olkapäällesi, joka oli heitetty epätasaisesti ennen. Säädä etupuolen reunat niin, että ne näyttävät olevan kahdella rinnakkaisella viivalla ja lopuksi kiinnitä se paikkaan.

14. Half Saree -tyyli:

Eri tapoja käyttää sareea 14

Haluatko tietää, kuinka pukea saree täydellisesti puoliksi saree -tyyliin. Se on yksi tyylikkäimmistä saree -pukeutumistyyleistä. Tämä puoliksi saree -tyyli antaa myös ohuemman vyötärölinjan. Käytä sareeasi kuten tavallisesti. Tee pallun laskos ja kiinnitä se vasemman olkapääsi yli samalla kun säädät reunoja. Pidä nyt kiinni pallun toisesta päästä ja tuo se eteenpäin käärittäessäsi vyötärösi takapuolelta ja työnnä se kauniisti sinne. Tämä tyyli antaa V-muodon edessä; varmista vain, että etulaskokset ovat tämän V: n keskellä.

15. Pant Style Saree:

Eri tapoja käyttää sareea 15

Tämä on hyvin indo länsimainen tyyli käyttää sareeasi. Tämä tyyli saa sinut näyttämään modernilta, mutta on myös helppo ja nopea tapa verrata saree. Et tarvitse alushamea, mutta sinun on käytettävä nilkkapituisia legginssejä tai housuja. Hyvin istuva pusero on pakollinen. Ota saree pallun pää ja tee laskos ja heitä se vasemman olkapääsi yli. Pidä kiinni sareesi toisesta päästä ja käännä se takaisin oikealta puolelta ja työnnä se vasemmalle vyötärölle. Tee laskos kaikista jäljellä olevista löysistä roikkuvista sareista ja työnnä se leggingsien tai housujen keskelle. Säädä kalpea laskos uudelleen niin, että se peittää eturungon ja kiinnittää olkapäähän.

Näiden eri saree -verhoilutyylien avulla voit esitellä yksittäisen sareesi eri tavoin. Joten tässä artikkelissa olet oppinut käyttämään sareeä täydellisesti eri tyyleissä. On aika ottaa sareesit ulos ja verrata ne näihin uusiin tyyleihin tilaisuuksiisi. Ainutlaatuiset saree -verhoustyylit lisäävät sareeasi glam -tekijän ja saavat sinut näyttämään tyylikkäältä jopa tässä perinteisessä intialaisessa asussa. Näiden innovatiivisten tyylien avulla saat varmasti pään kääntymään minne ikinä menetkin!