Uusi kokoelma tarkistettuja sareesia lumoavaan ilmeeseen

Tarina sareesta ja erilaisista Intian tyypeistä on vaihteleva, ja rakastat lukea kunkin alkuperää. Tarkastettu saree on yksi tällainen saree -suunnittelutyyli, joka on kiehtonut monia naisia ​​kautta aikojen. Tarkastetun sareen alkuperä näkyy Narayanpet sareesissa. Näissä on ruudullinen pinta, jossa on kirjonta ja myös temppelin muotoilu. Tarkastetun sareen tarina alkaa Chhatrapati Shivaji Maharajin hallituskaudesta. Hänen kutojat matkustivat hänen kanssaan, mutta jotkut heistä jäivät takaisin Narayanpetiin. He näyttivät paikallisille, kuinka kutoa ruudullisia silkkiä sareesia tällä monimutkaisella suunnittelutyylillä, ja he rakastuivat siihen.

Tarkastettujen sareesien merkitys:

Ruudullisilla sareesilla on ihana tunne ja ulkonäkö vartalossa. Ne voivat olla pieniä tai suuria sekkejä. Nämä tarkistetut voi olla kahdella tai monella värimalli. Jokainen näistä suunnitteluominaisuuksista lisää tämän upean sareen viehätystä. Ruudulliset sarees antavat sinulle paikkansa alkuperän ja vanhan kansanperinteen. Kun tiedät tarinan sareen takana, se vain lisää sen käyttämisen arvostusta. Ruudullinen muotoiltu sarees on upea katsella ja myös käyttää.

Tarkistetut Saree -ominaisuudet:

  • Tarkastetun sareen pääominaisuus on itse sekki. Tämä voidaan tehdä rajalla ja palla tai koko saree.
  • Viimeisimmillä ruuduilla on moderni tyyli, jota tämän ikäiset nuoret naiset rakastavat.
  • Sekin suunnittelu voidaan tehdä kultaisella zari -työllä tai jopa langatyöllä. Jokainen tämä lisää glamour -osuuden sareeen.
  • Kulta- tai hopeatyö sopii täydellisesti silkkisareille ja ruudulliset puuvillasaret voidaan tehdä myös langatöissä.

Mitä kankaita käytetään ruudullisissa sareesissa:

Check -sarees -kankaita ovat puuvilla, silkki ja myös pehmeä silkki. Jokainen näistä kangastyypeistä antaa sinulle erilaisen tunteen saree. Puuvillaiset sarees sopivat hyvin kesäksi ja vapaa -ajan asuun. Opettajat ja ammattilaiset käyttävät näitä sareesia muodollisen ilmeen saamiseksi. Silkkisareesit ovat juhlallisempia ja tilaisuuksiin. Silkki voi olla sekä puhdasta silkkiä että pehmeää silkkiä. Jokainen niistä on pehmeää ja antaa sinulle erittäin majesteettisen ilmeen.

Mitkä vartalon muodot naiset ovat parempia:

Sinun ei tarvitse olla tietyn kehon muotoinen käyttääksesi näitä kauniita ruudullisia sareesia. Varmista vain, että sekin koko sopii kehosi muotoon. Jos olet lyhyt, pienet sekit näyttävät paremmilta kuin suuret sekit. Jos olet pitkä, mene kaikenlaisiin, kuten pieniin tai suuriin sekkeihin. Jotta voit näyttää pitemmältä ja ohuemmalta, voit myös valita tarkastukset, jotka ovat vain rajalla ja pallassa. Tällä tavalla saat saree -kehon, joka on tavallinen, ja tämä lisää henkilön korkeutta.

Tyylikkäät shekit Design Sarees trendikkäille naisille:

Tässä ovat parhaat ruudulliset sareesit, jotka ovat modernia perinteistä tapaa.

1. tarkastettu Silk Saree:

Tarkastettu Silk Saree

Silk saree on paras parhaista. Materiaali on valmistettu silkkiäistoukista, ja se antaa sille kiiltoa ja kangasta, joka kestää sinua vuosia.

Saree -muotoilu & Kangas: Tämä on kirkas ja värikäs ruudullinen silkki saree, joka on täydellinen sinulle. Saree on valmistettu punaisesta silkkimateriaalista. Punainen silkki saree on ommeltu kultaisella langalla, jotta sekkisuunnittelu saadaan koko vartaloon. Saranen raja ja palla on valmistettu kultaisesta zari -reunasta, joka on leveä.

Käytettävät tilaisuudet: Tämä tekee sareesta täydellisen erityistilaisuuksiin ja festivaaleille.

2. tarkastettu puuvilla Saree:

Ruudullinen puuvilla Saree

Puuvilla on toinen suosittu materiaali, jota käytetään kaikkialla Intiassa. Kankaan hengittävyys tekee siitä hyvän valinnan Intian kostealle ilmastolle. Tästä syystä puuvillasareesia käytetään kesäisin.

Saree -muotoilu & Kangas: Ruudullinen puuvillasaree on myös yksi tällainen suosittu malli, josta useimmat naiset pitävät. Tässä sareessa on keltainen ja platinasekki, jossa on kultainen zari -reunus ja palla. Raja on ohut, joten tarkastukset ovat leveitä ja suuria.

Käytettävät tilaisuudet: Voit käyttää tätä sareea rentoina vaatteina sekä muodollisessa tilaisuudessa, kun voit erottua joukosta.

3. Tarkista Pattu Saree:

Tarkista Pattu Saree

Pattu sarees ovat myös silkkiä sarees, jotka tulevat Intian eteläosasta. Yksi kuuluisimmista on Uppada Pattu Sarees.

Saree -muotoilu & Kangas: Näiden sarien pituus ja leveys on 100 lankaa, mikä tekee niistä aivan ainutlaatuisia. Tämä erityisesti tarkistaa, että pattu saree on kaunis ruosteen värin ja vihreän yhdistelmän kanssa. Tämä on saree, jota voidaan käyttää tärkeään tilaisuuteen. Tämän sareen tarkistukset ovat erittäin ohuita ja näyttävät siksi sulautuvan yleiseen muotoiluun.

Käytettävät tilaisuudet: Voit käyttää kultaista zari -rajaa tässä sareessa erityisjuhliin tai osana häät trousseau.

4. tarkastettu silkki puuvilla Saree:

Ruudullinen silkki -puuvilla Saree

Puuvilla -silkkimateriaali on upea yhdistelmä jokaisen kankaan parhaista puolista. Tuloksena on loistava sekoitus hengittävää puuvillaa ja silkin rikkautta ja kiiltoa. Tästä materiaalista valmistetut vaatteet ovat yleensä paljon halvempia kuin silkki, mutta osoittavat silti loistoa.

Saree -muotoilu & Kangas: Tässä ruudullisessa silkkipuuvillasareessa on kirkkaan vihreä ja oranssi yhdistettynä vihreään pallaan. Sareen rungossa on kultaisia ​​zari -ympyröitä sekkirakenteen välillä. Kultainen palla -työ lisää myös tämän sareen rikkautta.

Käytettävät tilaisuudet: Voit käyttää tätä juhlatilaisuudessa tai temppelikäynnissä.

5. monivärinen ruudullinen silkki Saree:

Monivärinen ruudullinen silkki Saree

Se ei ole vain yksi tai kaksi väriä, jotka saat, kun valitset tarkistetun sareen. Löydät myös upeita monivärisiä ruudullisia silkkiä, jotka näyttävät täydelliseltä. Näillä silkkisaareilla on pehmeä tunne ja kirkas kiilto.

Saree -muotoilu & Kangas: Sareesilla on useita värejä, jotka on koordinoitu hyvin ja antavat siten yleiselle sareelle kutsuvan ilmeen. Voit käyttää tätä silkkiä sareea mihin tahansa tilaisuuteen.

Käytettävät tilaisuudet: Sitä voidaan käyttää juhlaan tai juhlaan. Häät ovat suosittu paikka käyttää myös näitä perinteisiä sareesia. Valitse paras saatavilla olevien monivärien joukosta.

6. Tarkistettu Border Saree:

Tarkistettu raja Saree

Joillakin tarkistetuilla sareeilla on malli vain sareen rajalla. Sareen runko on tavallinen ja reunalla on kontrastiväritarkistus. Tämä antaa sareelle ainutlaatuisen ilmeen.

Saree -muotoilu & Kangas: Rajatarkastukset voivat olla suuria tai pieniä tarkastuksia. Runko on yleensä kirkkaan värinen silkkiä tai puuvillaa. Tässä sitruunankeltaisessa sareessa on upea mustavalkoinen ruudullinen reunus.

Käytettävät tilaisuudet: Tätä voidaan käyttää kaikkiin tilaisuuksiin, kuten juhla- tai rento. Saree -reunan ansiosta se näyttää myös modernilta, koska mustavalkoinen väri ei ole perinteinen.

7. Tarkista Print Saree:

Tarkista Tulosta Saree

Painetut sarees ovat aina osa jokaisen intialaisen naisen vaatekaappia. Painatus sareeen näyttää erittäin houkuttelevalta, ja tämä voi vaihdella perinteisistä tulosteista moderniin. Tarkista tuloste saree on myös erittäin suosittu, koska se on sekä moderni että perinteinen.

Saree -muotoilu & Kangas: Saree voidaan tulostaa kaikkialle vartaloon, ja siinä voi olla tarkistusraja tai päinvastoin. Tällä nimenomaisella sareella on ruudullinen runko ja painettu reunus. Tämä ohut reunus antaa sareelle erittäin tyylikkään ilmeen. Saree -materiaali on myös pehmeää ja virtaa hyvin.

Käytettävät tilaisuudet: Tätä voidaan käyttää kaikkiin rentoihin ja juhlallisiin tilaisuuksiin, kuten toimistovaatteisiin.

8. Tarkistettu Kanjeevaram Saree:

Tarkistettu Kanjeevaram Saree

Kanjeevaramin silkkisareesit ovat parhaita parhaista. Nämä sarees tulevat Etelä -Intiasta ja erityisesti Tamil Nadusta. Silkki on puhtaimmasta muodosta, joten näitä sareesia käytetään parhaissa tilanteissa.

Saree -muotoilu & Kangas: Sekit Kanjeevaram saree on myös erittäin kuuluisa sekä silkistä että ruudullisesta suunnittelusta. Tässä tällä sareella on laaja tarkistussuunnittelu, jossa on useita värejä. Pallan kontrasti on kirkkaan vaaleanpunainen ruutumalli. Saree -virtaus on täydellinen silkin vuoksi, josta se on tehty.

Käytettävät tilaisuudet: Näitä voi käyttää häissä, festivaaleilla jne.

9.Mustavalkoiset shekit Saree:

Mustavalkoiset tarkistukset Saree

Moderni otos perinteisestä ruudullinen saree on mustavalkoinen check saree. Tässä sareessa on värejä, jotka eivät yleensä liity perinteisiin sareesiin. Mustavalkoinen saree on yhdistelmä kahdesta kirkkaasta väristä, jotka sopivat hyvin yhteen.

Saree -muotoilu & Kangas: Sareella on pieniä sekkejä kaikkialla pienellä mustalla reunalla. Sareen mustan ja valkoisen reunat antavat myös ihanan lausunnon. Tätä voidaan käyttää mustan puseron kanssa, jotta saat rohkean ilmeen.

Käytettävät tilaisuudet: Käytä tätä sareea virallisiin tilaisuuksiin tai toimistokäyttöön. Jos yhdistät sen rohkeisiin lisävarusteisiin, voit käyttää sitä myös toiminnoissa.

10. Tarkastettu pellava Saree:

Tarkastettu pellava Saree

Pellava on yksi luonnonkuiduista maailmassa. Näin valmistettu kangas on erittäin pehmeää ja hengittävää. Se on täydellinen luonnollinen vaate, joka pitää sinut vapaana.

Saree -muotoilu & Kangas: Ruudullinen pellava saree on pehmeän tuntuinen ja helppo verho. Tämä sopii erinomaisesti kaikkiin sääolosuhteisiin, etenkin kesiin. Voit viedä tämän sareen helposti. Saree -värit ovat kirkkaita käyttämällä harmaata. Tämä antaa sille upean sävyn, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin.

Käytettävät tilaisuudet: Voit käyttää tätä arkeen tai jopa toimistoon.

Mikä pusero sopii ruudullinen Saree:

Saree on valmis, kun käytät sitä vastaavaa puseroa. Pusero ja sen mallit ovat myös erilaisia. Ruudullinen saree on aina suositeltavaa käyttää yksiväristä puseroa. Tämä pusero voi olla kontrastivärinen tai vastaavan värinen. Ruudullisen sareen raja ja palla määrittävät yleensä myös puseron värin. Puseron kuvio voi olla sen tilaisuuden mukaan, johon käytät sareea. Muodolliset ja perinteiset puserot sopivat hyvin juhliin, kun taas rohkeita ja tyylikkäitä puseroita voidaan käyttää festivaaleilla ja häissä jne..

Kuinka muotoilla tarkastettu Saree:

Sareen muotoilu on tekniikka, joka on nähnyt paljon muutoksia vuosien varrella. Perinteinen tapa käyttää sareea riippui alkuperäpaikasta.

  • Saree on yleensä verhottu palla henkilön vasemmalla puolella. Voit myös muuttaa tätä perinteistä tyyliä.
  • Gujarati -tyyli tuo palla eteen.
  • Voit käyttää vyötärönauhaa korostaaksesi käyrääsi ja antaa sareelle tyylikkään ilmeen.
  • Pallan jättäminen irti tai kiinnittäminen on myös tyyli, joka toimii hyvin molempiin suuntiin.

Saree on intialaisen naisen kauneuden ruumiillistuma. Hän rakastaa verrata itseään tähän kauniiseen kauneuteen, joka muuttaa hänet jumalattareksi. Saree on yksi sellainen vaate, joka saa sinut näyttämään erittäin seksikkäältä, vaikka peität suurimman osan kehostasi. Ruudulliset sarees ovat yksi sellainen suunnitteluelementti, jonka kaikkien naisten on omistettava. Tarkistuskuvio rajalla, palla tai jopa kaikkialla saa saree näyttämään upealta. Valitse pienistä sekkeistä, suurista sekkeistä, painetuista sekkeistä jne. Saadaksesi parhaan hyödyn tästä upeasta kankaasta. Viimeisin tarkistettu saree on hyvä häät, kokoukset, toimistopuvut jne.