9 parasta Satinique -shampoota hiustenhoitoon, tyyliin ja hoitoon

Ennen kuin alat miettimään, mitä sana Satinique todella tarkoittaa, aloitetaan tuotenimellä Amway, amerikkalainen kosmetiikka- ja henkilökohtaisten ja terveydenhuollon tuotemerkki, jonka sivuliikkeet on tasoitettu myös kansainvälisillä alueilla. Tässä Amwayn kotihoito- ja kauneudenhoitotuotteessa on kuitenkin uusi premium -kokoelma, joka sisältää hiustenhoito- ja muotoilutuotteita. Amway -haaran Satinique -brändi sisältää uusia vahvistettuja ja patentoituja tekniikoita, jotka auttavat sinua pitämään hiuksistasi erinomaista huolta ilman äärimmäisiä hoitomenetelmiä.

Satinique -shampoot

Satinique -shampoot hoitoon, tyyliin ja hoitoon:

Tässä artikkelissa keräämme muutamia Satinique -tuotemerkin tarjoamia shampoot, jotka voivat avata sinut aivan uudelle tasolle hiustenhoito- ja muotoilutuotteille.

1. Amway Satinique Glossy Repair Shampoo:

Amway Satinique kiiltävä korjausshampoo

Satinique Amwayn kiiltävä korjausshampoo käyttää luonnollista sekoitusta virkistäviä kasvitieteellisiä ravintoaineita ja monimutkaista tieteellistä lähestymistapaa hiusten korjaamiseen, elvyttämiseen ja uudistamiseen. Niiden patentoitu Enerjuve -kompleksi sekoittaa positiivisesti varautuneita lipidejä ja kreatiinia poistamaan negatiivisen varauksen, kun taas granaattiomena ja rypäleen siemenöljy elvyttävät rypistyneitä hiuksia.

2. Amway Satinique hilseenpoistoaine:

Amway Satinique hilseshampoo

Sisältää positiivisesti varautuneita vahvistavia lipidejä ja kreatiinia, hilseenvastainen shampoo käyttää E -vitamiinia ja luonnollisia avokadouutteita, jotka ravitsevat ja kosteuttavat hiuksia estäen hiusten karhenemista tai kuivumista ja poistavat hiuspohjan päällesi paakkuuntuneet jäljet..

3. Amway Satinique -shampoo hilseenhallintaan:

Amway Satinique edistynyt hilseenhallintasampoo

Vielä yksi Satiniquen hilsettä säätelevä shampoo, sinkkipyrithionin läsnäolo hallitsee hilseen tuotantoa ja antaa luonnollisia kamomillauutteita rauhoittamalla kuivia hilseileviä hiuksia. Tämä shampoo torjuu, rapeaa päänahkaa, kutinaa ja usein kosteuden menetystä, tämä shampoo tuo hiuksiin elinvoimaa ja raikkautta.

4. Satinique -shampoo hiustenlähtöön:

Satinique shampoo hiustenlähtöä vastaan

Satiniquen hiustenlähtöä ehkäisevä shampoo käyttää sen patentoitua luomusta Enerjuve, joka on sekoitus positiivisesti varautuneita lipidejä ja vahvistavaa kreatiinia sekä sileä 18MEA -applikaattori. Stimuloi mikroverenkiertoa, kun käytät erityistä sekoitusta mulperin lyijyuutetta ginsengistä ja Eclipta Alba -uutteesta, tämä shampoo ravitsee ja suojaa hiuksiasi hiusten putoamiselta ja hauraudelta.

5. Smooth Moisture Satinique -shampoo:

Satinique sileä kosteuttava shampoo

Patentoitu Enerjuve -kosteusshampoo käyttää tämän Satinique -shampoon tasoittavia hiukkasia kosteuttamaan, ravitsemaan ja puhdistamaan hiuksesi. Positiivisesti varautuneet lipidit vahvistavat hiuksia kynsinauhoista, jolloin ne voivat kasvaa pidempään ja tiheäksi, kun taas sileä kosteussalpa poistaa kosteuden menettämästä hallintaa.

6. Satinique Extra Volume -shampoo:

Satinique Extra Volume -shampoo

Kuivat vahingoittuneet hiukset pyrkivät punnitsemaan itsensä, ja siksi tässä painovoimaa uhkaavassa shampoossa painoa imevät polymeerit nostavat hiuksesi juurista ja lisäävät Enerjuvea päähän saadaksesi täyteläisemmän ja täyteläisemmän ilmeen. Hiusten lisävolyymi voidaan saavuttaa ilman hiusten putoamista.

7. Satinique 2 In 1 Shampoo hoitoaine:

Satinique 2 in 1 shampoo hoitoaine

Sen lisäksi, että puhdistat hiuksesi poistamalla tuotteen jäännökset, hilse ja epäpuhtaudet, tämä shampoo antaa itsessään 2-in-1-laadun, jossa voit jopa hoitaa, tasoittaa ja pehmentää hiuksiasi samalla, kun peset ne kunnolla. Siksi Satinique on infusoinut tämän shampoo -hoitoaineen yhteen pulloon.

8. Satinique Gentle Daily -puhdistusaine/shampoo:

Satinique hellävarainen päivittäinen hiustenpuhdistusaine

Soveltuu kemiallisesti vaurioituneille tai värjätyille hiuksille, hellävarainen päänahalle, Satiniquen päivittäinen shampoo puhdistaa hiuksesi ja ajaa ulos tuotteen paakkuuntumisen tai hilseen, samalla kun ravitsee ja suojaa hiuksiasi lisävaurioiden varalta.

9. Satinique elvyttävä hiustenpuhdistusaine:

Satinique elvyttävä hiustenpuhdistusaine

Virkistävä hiuspuhdistusshampoo käyttää Ceramide-infuusiojärjestelmää, joka palauttaa korvatun keramidikompleksin hiuksistasi, jolloin hiukset voivat sitoa ja vahvistaa itseään samalla kun se elvyttää, nuorentaa ja korjaa hiuksia.