Top 9 Biolage -shampoota

Oletko koskaan käyttänyt biloge -shampoota? Nämä ovat ammattituotteita ja palvelevat eri markkinarakoa. Niiden valikoima on ihailtava hilseestä silkkiseen ja kiharoihin.

Biolage -shampoot:

1. Matrix Biolage-Scalptherapie-hilseensuoja shampoo 250ml:

biolage -shampoot

Scalpthérapie Cooling Mint, Kola Nut + Mint Complex, elvyttää normaalit ja rasvaiset hiukset ja puhdistaa päänahan. scalpthérapie Anti-Dandruff -tuotteet, ainutlaatuinen Bio-Cushion Complex, helpottavat hilseen ja stressaantuneen päänahan päivittäisiä epämukavuuksia. Tieteen biolage -yhdistelmä hyödyntää kasvitieteellisten aineiden voimaa ravita, palauttaa ja tuoda esiin hiusten luonnollista kauneutta. Biolage -hoidot edustavat ammattitaitomme viimeistä osaa. Se on asiantuntijakaava, joka sisältää Pyrithione Zinc plus Bio Cushion Complex -kompleksia, joka puhdistaa ja poistaa myös epäpuhtaudet ja auttaa lievittämään hilseen oireita. Kohdistetut tiivistetyt kaavat yhdistettynä luokkaan.

2. Biolage Hydrasource -shampoo:

biolage-hydrasource-shampoo

Kuivat hiukset aiheuttavat usein pörröisyyttä, halkeamia ja kiiltoa. Aloe -kasvin stimuloima, joka ei koskaan näytä kuivuvan, Biolage Hydrasource Shampoo optimoi kosteustasapainon hyvinvoiville hiuksille. Hydrasource shampoo puhdistaa hiukset hellävaraisesti jättäen ne kosteiksi ja kiiltäviksi. Hiusten kosteustasot ovat tasapainossa, mikä lisää pehmeyttä ja hallittavuutta. Parabeeniton kaava on liian sopiva värjätyille hiuksille.

Sammuta kuivat, kuivuneet hiukset luonnon stimuloimilla uusimmilla kaavoilla, jotka jäljittelevät aloe-kasvin kosteutta säilyttäviä ominaisuuksia. Hiusten kosteustasot on optimoitu koko imeytymisen ja kosteuden ylläpidon ajan.

3. Biolage -normalisoiva shampoo 16,9 unssia:

biloge shampoo 3

Tämä on tasapainoinen puhdistusjärjestelmä, joka vapauttaa hiukset joka päivä rakentaa normalisoida yhdessä hiukset ja päänahka. Suunniteltu erityisesti normaaleille ja rasvaisille hiuksille sekä sen koostumukseen, jossa yhdistyvät Quillaja Saponaria ja ginkgo puhdas kasvitieteellinen uute erityisillä tasapainotusaineilla, jotka puhdistavat syvältä päänahan ilman kuivuvia hiuksia ja jättävät hiukset puhtaiksi koko kehon lisäksi herkiksi.

4. Matrix Biolage Deep Smoothing:

biloge shampoo 4

Matrix esittelee salongityylisille hiuksille, jotka sopivat viimeiseen follikkeliin, Biolage Deep Smoothening -shampoo, joka tuo houkuttelevat pitkät hiukset suoraan kosketukseen. Shampoo ei sisällä parabeenin myrkyllisiä vaikutuksia, ja siksi sitä on turvallista käyttää säännöllisesti. Se tasoittaa hiusten pörröisyyttä ja vahvistaa, että lukot ovat litteät. Shampoo on muotoiltu uusiksi epäpuhtauksien päänahalle sekä kosteuttaa hiuksia ja munarakkuloita hiljalleen paremman terveyden varmistamiseksi.

5. Matrix Biolage Color Care -shampoo:

biloge shampoo 5

Se puhdistaa ja auttaa paljastamaan värikäsittelyhiusten kirkkaamman kiillon, pehmeyden ja värituloksen. Se on täydellinen värjätyille hiuksille. Sopii myös kaikille hiustyypeille (hieno, keskimääräinen, karkea).

6. Biolage CleanReset Normalizing Shampoo, 13,5 fl oz:

biloge shampoo 6

Se on voimakkaasti puhdistava shampoo kaikille hiustyypeille. Hiukset puhdistetaan erittäin kuivaksi ilman kuivumista, jolloin ne tuntuvat puhtailta ja raikkailta. Puhdista hiukset kertymisestä ja jäännöksistä nykyaikaisella, luonnon innostamalla kaavalla, joka jäljittelee sitruunaruohon itsepuhdistuvaa omaisuutta.

7. Matrix Biolage Deep Smoothening -shampoo:

biloge shampoo 7

Se on kuiville, kurittomille hiuksille. Tämä tasoittaa karvaisia, epäsäännöllisiä, keskimääräisiä tai karkeita hiuksia Camellian kukkasiemen silkkisen seerumin avulla. Se auttaa lakkaamattomasti hallitsemaan pörröisyyttä kuumina ja kosteina vuodenaikoina, kun taas täydentää hiusten kosteutta kuivina viileinä vuodenaikoina. Hiukset pysyvät loogisesti sileinä, ympäri vuoden, silti jopa 97% kosteudessa. Biolage hyödyntää kasvitieteellisten aineiden voimaa ravita, palauttaa ja hämmentää hiusten luonnollista kauneutta. Biolage -hoito esittelee ammattitaitomme viimeisen. Kohdistetut intensiiviset kaavat yhdistyvät laatuun.

8. Biolage Volumatherapie Full Lift Volumizing Shampoo, 33,8 unssia:

biloge shampoo 8

Tämä shampoo, soijaproteiinikuitujen täyteaineiden avulla, puhdistaa, koska se lisää kohotusta, kevyttä määrää ja kiiltoa. Tämä hoitaa myös värjätyt hiukset.

9. Matrix Biolage Keratindose -shampoo:

biloge shampoo 9

Tämä on raikas litran sarja Pro-keratiinia ja silkkiä sisältävää Matrix Biolage Keratindose -shampoota ja -hoitoainetta, 33,8 oz / kpl Tämä sarja on tarkoitettu liian käsitellyille hiuksille. Lisäksi sulfaatteja sisältävä, parabeeniton shampoo muodostaa runsaan vaahdon, joka auttaa säilyttämään ylikäsiteltyjen hiusten rehellisyyden.