Top 9 mustat hiukset shampoot

Naiseksi oleminen voi joskus olla todella vaikeaa. Sinulla on erilainen ihon rakenne kasvoillasi kuin käsivarsillasi ja pahin osa on päänahka, joka ei enää kuuntele hiuksia, ja siksi emme voi koskaan selittää tätä miehille, miksi tarvitsemme aina erilaisia tuotteita pitääksemme itsemme yhdessä. Tämän päivän aiheessa puhumme shampoista, erityisesti mustista hiuksista sopivista. Nyt mustille hiuksillesi on kaksi tapausta, voit joko värjätä mustat hiukset tai yksinkertaisesti harrastaa luonnollista harjaa. Joka tapauksessa olemme kuitenkin kaventaneet valintamme parhaaseen.

1. Sunsilk Co Creations Shampoo- Upea musta kiilto:

mustat hiukset shampoo

Sunsilk -sarjan hohtavan mustan harjan on suunnitellut ja muotoillut johtava hiusasiantuntija Jamal Hammadi erityisesti tummahiuksisille hiuksillesi. Karusmarjauutteilla täytetty shampoo puhdistaa päänahkasi kovimmat likahiukkaset ja muodostaa hiuksillesi suojavaipan, joka suojaa niitä auringolta..

2. Curls Pure Curls Clarifying Shampoo:

mustat hiukset shampoo 2

Suunniteltu erityisesti koville kiharoille, joita on vaikea kesyttää, tämä shampoo poistaisi hiuksistasi mahdollisen lian kertymisen tuotteen kerääntymisestä tai hilsehyökkäyksestä ilman, että se imee luonnollisia öljyjä, jotka antaisivat kiharoillesi kauniin kimmoisuuden. Kiharat ovat aina vaikeita ylläpitää, mutta tällä shampoolla voit nyt tuntea olosi virkistyneeksi ja kevyeksi samalla kun esität täydelliset kiharat.

3. Karenin Body Beautiful Ultimate Conditioning Shampoo:

mustat hiukset shampoo 3

Seksikkääseen mustaan ​​pulloon pakattu Karenin runko kaunis on erityisen hyödyllinen värjätyille hiuksille, jos se on väriltään musta. Usein kemiallisesti käsitellyt hiukset vaativat ylimääräistä huolellisuutta käsitellessä, ja juuri tämä tuote tarjoaa sinulle, pehmeän hoidon lian ja öljyn poistamiseksi samalla kosteuttaen hiuksesi kokonaan.

4. Marokon öljyn kosteutta korjaava shampoo:

mustat hiukset shampoo 4

Marokon öljy kosteuden korjaus on täydellinen kuiville elottomille hiuksillesi. Tämä shampoo osaa hoitaa heikkoja ja kuolevia hiuksia, jotka altistuvat kemikaaleille ja muotoilevat silloin tällöin. Lisää keratiiniaktivaatioita hiuksiisi ja ui niitä runsailla antioksidantteilla, kuten arganöljyllä, tämä on lopullinen hiusten hoito

5. Pantene Daily Moisture Renewal -shampoo:

mustat hiukset shampoo 5

Hiuksesi muuttuvat kurittomiksi kemiallisten tuotteiden ja päivittäisen lämpömuovauksen kautta ansaittujen vahinkojen vuoksi. Täällä Pantenen kosteuden uudistaminen alkaa toimia elvyttämällä vaurioituneet hiukset lisäämällä niihin proteiinia, jotta pääsi on täynnä pomppia ilman, että sinun tarvitsee huolehtia halkeilevista latvoista ja munarakkuloista.

6. Mizani Supreme Oil -kosteuttava shampoo:

mustat hiukset shampoo 6

Argan- ja seesamiöljyjen olennaiset aineet ravitsevat päänahkaa ja parantavat verenkiertoa, kun taas sulfaatiton kaava varmistaa, että hiuksesi eivät enää saa kovaa kemikaalia. Tämä shampoo puhdistaa pään perusteellisesti sisältä ja ulkoa, tämä shampoo sopii myös värjätyille ja värjätyille hiuksille, koska se ei haalista väriä.

7. L’Occitanen sheavoi -shampoo:

Mustat hiukset shampoo 7

Tämän tuotteen ensisijainen sisältö, kuten nimessä mainitaan, on Shea Butter, kevyt hiustuote, joka tuo hiuksiin kiiltoa ja pehmeyttä samalla kun puhdistaa likaa. Sheavoi -shampoon tiedetään uudistavan hiuksia ja lisäämällä hiuskuituja vahvistamaan karvatuppia.

8. Organix Ravitseva kookosmaito shampoo:

mustat hiukset shampoo 8

Tämän hiusten kolme tärkeää ainesosaa ovat ravitseva kookosöljy, jossa on kevyt koostumus, joka pitää pään virkeänä mutta ei punnittuna, kun taas vaahdotettu munanvalkuaisproteiini lisää hiuksiin proteiinia ja tekee siitä vahvemman. Viimeinen tuote on kookosmaito, joka täydentää ja kosteuttaa.

9. Giovanni Smooth As Silk Deep Moisture Shampoo:

mustat hiukset shampoo 9

Giovanni smooth as silk shampoo on kosteuttava koostumus hiuksillesi, jossa hiuksesi tuntuvat satiinipehmeiltä muutaman päivän käytön jälkeen, kun taas shampoo vaikuttaa päänahan alueille lian poistamiseksi ja elvyttää hiukset palauttaakseen elinvoiman.