Långa ögonfransar är den nya skönhetstrenden 2018

långa ögonfransar trend beauty eyeliner eyeliner makeup

Långa ögonfransar är officiellt den nya beaty -trenden! Efter tjocka och uttrycksfulla ögonbryn som till och med stylades och dekorerades, riktas de unga kvinnornas uppmärksamhet en tum nedan – på ögonfransarna. Designers, stylister, bloggare och influencers fokuserar nu på detta och alla vill ha fulla, tjocka och iögonfallande ögonfransar. Att applicera flera lager mascara är ingen hemlighet, men är det verkligen tillräckligt? Förutom olika typer av ögonfransförlängningar finns det också tips och tricks som avsevärt kan förbättra det verkliga hårets skick. En wow -faktor garanteras dock inte alltid. I artikeln avslöjar vi hur du kan få långa ögonfransar, vad som verkligen fungerar och vad som faktiskt är farligt för din hälsa.

Hela ögonbryn och långa ögonfransar

långa ögonfransar trend skönhet ögonbryn cara delevingne

Hela ögonbryn som Cara Delevingne och Lily Collins har helt erövrat skönhetsvärlden. De är fortfarande mycket populära, även om långa ögonfransar nu kommer fram. De som inte är begåvade med sådana bryn fick uppnå effekten genom smink eller hitta en permanent lösning. Med mikroblading eller permanent smink kan önskad form och densitet hos ögonbrynen uppnås visuellt och resultatet varar längre jämfört med smink. Vilka andra alternativ finns det om man inte är begåvad med underbara ögonfransar??

Långa ögonfransar: vad är alternativen?

långa ögonfransar trend skönhetsfransar naturligt böjda

Det som gäller för ögonbrynen gäller även ögonfransarna: ju längre och fylligare desto bättre. Trenden för iögonfallande ögonfransar är precis längst fram. Modellerna inspirerar i tidningar och på Internet & Co. med extremt långa, omfattande ögonfransar som framkallar ett magnetiskt utseende. Det effektiva utseendet på ett skott har dock inget att göra med verkligheten och alla måste vara medvetna om det. För det mesta använder stylister falska ögonfransar och bilderna bearbetas också med Photoshop. Men det behöver inte nödvändigtvis vara konstgjorda ögonfransar. Med hjälp av andra metoder och hjälpmedel kan du få ut det bästa av ditt eget lilla hår.

Applicera mascara korrekt för långa fransar

långa ögonfransar trend skönhet använd ögonfransböjare korrekt

Med rätt applicering av mascara kan ett snabbt och vackert resultat uppnås. Även om annonserna för nya skönhetsprodukter lovar en wow -faktor, handlar det mycket mer om tekniken för hur produkten appliceras. Förutom mascara är det också lämpligt att använda en ögonfransböjare. Detta gör att de övre fransarna kan böjas och vackert formas. Sedan applicerar du mascara först upptill och sedan även längst ner så att fransarna täcks helt av mascaran. Rörelsen vid applicering av mascara bör introduceras kort i en riktning och sedan sätta tillbaka borsten i locket. Sedan måste du låta produkten torka en kort stund och sedan applicera ett andra lager. Ta slutligen bort den överflödiga mascaran med en bomullspinne.

långa ögonfransar trend skönhetstips tips sminkmakeup

Om huden smörjer snabbt kan mascara rinna eller fläcka huden. Å ena sidan kan du använda en vattentät mascara och å andra sidan kan primer eller concealer appliceras på området under ögat. Ett litet knep är att lägga lite pulver på fransarna med en pensel mellan det första och andra lagret mascara. Dessutom behöver du inte titta ner när du applicerar mascara, utan alltid rakt fram några sekunder tills mascaran torkar helt.

långa ögonfransar trend skönhet applicera mascara skönhetstips

För bästa effekt bör även de minsta hårstråna behandlas. För att få fram mer volym bör borsten hållas horisontellt. Om mascaras borste tenderar att klumpa håret kan en tandborste användas för att ta bort överskottsfärgen och detta kommer att definiera ögonfransarna bättre. När du har en ny mascara och öppnar den för första gången händer det ofta att för mycket färg fastnar på penseln. Resultatet är klumpiga fransar. I sådana fall kan du helt enkelt torka bort den överflödiga produkten från borsten på ett papper.

långa ögonfransar trend skönhet applicera mscara mascara korrekt

Även om klumpiga ögonfransar är mer en nackdel för många, är de också en aktuell skönhetstrend som firar sin combo efter 60 -talet. Då tog Twiggy -modellen fast och det är där namnet “Twiggy Lashes” kommer ifrån. Utseendet är också känt som “Fly Legs”, “Spider Lashes” och “Clumpy Lashes” och har sedan dess haft stor inverkan på skönhetsvärlden.

Böjda långa ögonfransar: ögonfranslaminering

långa ögonfransar trend skönhet laminat skönhetstips

En ögonfransböjare, som används innan mascaran appliceras, säkerställer vackert krökta ögonfransar. En förskönningsmetod är en permanent lösning – så kallad ögonfranslyftning eller ögonfranslaminering. Ögonfransarna behandlas med speciella medel och böjs sedan perfekt med hjälp av en silikonplatta. Gelén ger det naturliga håret glans och ger näring åt det, förhindrar förlust och aktiverar ögonfranstillväxt. Ögonfransarna får en fin krullning som varar i cirka sex veckor. Effekten förstärks ytterligare genom färgning.

Färg långa ögonfransar

långa ögonfransar trend skönhet naturligt konstgjord slutsats

Att färga ögonfransar handlar inte om att applicera mascara dagligen, utan snarare en relativt permanent lösning. I likhet med hårfärgning används ett färgämne för att mörka ljusa fransar. Ingen konventionell hårfärg är dock lämplig för detta, eftersom det är för aggressivt för det känsliga ögonområdet. Här används ett lämpligt färgämne som kan köpas från specialaffärer och som färgar ögonfransarna själv. Även om hårstrån inte är blonda frammanas en synlig effekt och en fräsch och pigg look.

Vård av ögonfransar: tips och huskurer för långa ögonfransar

långa ögonfransar trend skönhet att ta bort smink som tar bort smink

Fulla, långa ögonfransar är en dröm för många kvinnor. Men inte alla är välsignade med det och istället för att omedelbart tillgripa ögonfransförlängningar finns det några beprövade metoder för att ta hand om de fina håren och därmed få dem att växa sig tjockare och starkare. Att applicera mascara varje dag, och särskilt om du ibland glömmer bort att tvätta bort din smink på kvällen, kan leda till att mycket hår faller ut eller växer glest och bryts av. Optimal vård är också möjlig hemma. Här avslöjar vi vilka huskurer som verkligen förskönar ögonfransarna.

långa ögonfransar trend skönhet naturliga huskurer aloe vera

Aloe Vera – Aloe Vera Gel är rikt på näringsämnen och vitaminer och har en vitaliserande effekt. Färsk aloe vera gel eller möjligen en färdig version från apoteket eller apoteket är särskilt lämplig för användning. Med en bomullspinne eller en gammal, ren mascaraborste, eventuellt en ren tandborste, kan du applicera en liten mängd gelé på hårstrån och fukta dem väl.

långa ögonfransar trend skönhet naturliga huskurer kokosolja ricin

Kokosolja – Kokosolja eller annan hudnärande olja som oliv-, mandel- eller jojobaolja kommer att ge närande näringsämnen till ögonfransarna. Kokosolja kan konsumeras både externt och internt. Det är särskilt lämpligt för att ta hand om det känsliga området runt ögonen. Det kan också användas för att ta bort smink.

långa ögonfransar trend skönhet skönhetstips huskurer fulla

Ricinolja – Ricinolja är särskilt lämplig för att främja ögonfranstillväxt. Det är också känt för hår- och hudvård på grund av dess höga innehåll av fettsyror. Det stimulerar blodcirkulationen, därigenom naturlig tillväxt och ger näring samtidigt. För direkt applicering blandas lika stora mängder ricinolja och en annan olja eller aloe vera och appliceras med en bomullstuss eller direkt med fingertopparna och masseras i.

långa ögonfransar trend skönhetsvård naturlig skönhet

Vaselin – Vaselin är en billig produkt som ofta används i kosmetikaindustrin. Det kombineras ofta med andra aktiva ingredienser som bärare, vilket gör de aktiva ingredienserna lättare att använda. Några droppar lavendel eller rosmarinolja kan läggas till en liten mängd vaselin, blandas väl och appliceras sedan försiktigt på fransarna. En droppe eterisk olja räcker vanligtvis till en halv tesked.

långa ögonfransar trend skönhet skönhetstips tricks smink

I allmänhet rekommenderas att sköta ögonfransarna på kvällen efter rengöring av ansiktet och helst direkt före sömnen. På så sätt kan vårdprodukten absorberas under en längre tid och upplevs inte som irriterande. Med regelbunden användning kan en synlig effekt uppnås efter två till fyra veckor.

Revitalash: Serum för långa ögonfransar

långa ögonfransar trend beauty serum revitalash

Revitalash har utmärkt sig som nummer 1 bland serum för tjocka och långa ögonfransar. Produkten kommer från Amerika och har varit tillgänglig på den tyska marknaden i flera år. Det lovar cirka 25% mer än ögonfransarnas ursprungliga längd och de första synliga resultaten märks efter cirka 4 veckor. Ögonfransarna ser fylligare och tjockare ut och deras skick har faktiskt förbättrats. Den enda nackdelen är det höga priset.

Lösögonfransar

långa ögonfransar trend skönhet konstgjorda ögonfransstejp

Falska ögonfransar är den perfekta lösningen för att göra utseendet oemotståndligt och skapa sensuella blickfång för en fest eller ett speciellt tillfälle. Beroende på situationen kan konstgjorda ögonfransar sättas fast naturligt och diskret eller å andra sidan riktigt fantastiskt och sedan enkelt tas bort igen. De sitter fast vid fransraden med ett vattenlösligt lim. De håller några timmar och faller av när du tar bort din smink. Fake ögonfransar finns i olika utföranden: på ett band eller i form av toppar av ögonfransar, som också finns i olika storlekar, former och färger.

Långa ögonfransar permanent: ögonfransförlängningar

långa ögonfransar trend skönhet förlängning före efter naturligt

En permanent lösning för hela och långa ögonfransar är att använda förlängningar. Det fungerar på liknande sätt som hårförlängningar, men här bearbetas individuella konstgjorda hårstrån direkt på rötterna på dina egna ögonfransar med ett speciellt lim. Förfarandet är smärtfritt och cirka 100 ögonfransar limmas på varje öga, ännu mer för en dockögnaffekt. För att ögonfransförlängningarna ska hålla så länge som möjligt är mascara och ögonfransrullare tabu under de första 48 timmarna. Dessutom måste du undvika produkter som innehåller olja i princip. Tvätta inte ögonen de första två dagarna efter proceduren så att limet på de konstgjorda ögonfransarna kan torka ut helt. Efter de första dagarna kan du redan applicera mascara på ögonfransarna, men det är vanligtvis inte ett måste. Ögonfransförlängningarna varar i cirka tre veckor, sedan faller några hårstrån av sig själva och om så önskas kan du fylla på dem igen eller med en speciell borttagare kan alla konstgjorda ögonfransar tas bort. Om materialen (lim och hårstrån) håller hög kvalitet bör dina egna ögonfransar inte skadas. Det är lämpligt att förlänga förlängningarna var tredje eller var fjärde vecka.

Långa ögonfransar: slutresultatet

långa ögonfransar trend skönhet ögon ögonbryn makeup

Konstgjorda ögonfransar kan verka helt naturliga och mycket estetiska, men de är mycket arbete och är inte direkt billiga. Den första behandlingen kostar mellan 200 och 400 euro, påfyllningen – från 90 euro och även cirka 1,5 timmar per behandling. Kanske är tiden som investeras i daglig mascara densamma eller ännu mer, men du kan få ut det bästa av ditt hår med intensiv och regelbunden vård och för betydligt mindre pengar.