Den glamorösa Swarovski -kollektionen “Kingdom of Jewels”

SWAROVSKI-höst-vinter-2012-2103-smycken-samling

Varje kvinna vet att Swarovski är en av de bästa varianterna när det gäller smycken och kristaller. Samlingen, som kallas “juveleriket”, innehåller olika typer av hisnande smycken och erbjuder något som passar alla smaker.

Samlingen “Kingdom of Jewels” från Swarovski

Swarovski-show-solid-smycken-samling-2012

Bara namnet på Swarovski -samling illustrerar storleken, lyxen och komforten som de presenterade smyckena erbjuder. Det är värt din uppmärksamhet eftersom du utan tvekan kommer att gilla det också. Samlingen “Kingdom of Jewels” är mångsidig och innehåller olika typer av smycken. Detta inkluderar armband, halsband, ringar och örhängen som du kan kombinera med dem du redan har eller lägga till glänsande smycken till ditt hår.

Den ursprungliga, världsberömda samlingen från Swarovski

swarovski-run-bridge-fashion-2012-collection-smycken

Det bästa med den här Samling av Swarovski är att den kan tillfredsställa de olika preferenserna, eftersom den innehåller både lättare, icke-obligatoriska bitar för vardagligt bruk, liksom officiella, mer chica bitar som imponerar med stil och klass. De vackra halsbanden finns i en mängd olika färger och storlekar och är verkligen imponerande. Kollektionen, som presenterades 2012-2013, hade många fans på catwalken. Modellen och skådespelerskan Berenice Marlohe, mer känd som Bond Girl, presenterade hela Swarovski -kollektionen. Den vackra Berenice har förstärkt Swarovski designer smycken utställning med sin naturliga charm. Kläderna som samlingen presenterades med, accentuerade på svart och silver, som perfekt harmoniserar med smyckena. Målgruppen för Campanie är de unga.

Missa inte denna underbara samling!

swarovski-smycken-samling-2012-armband-vackra

Swarovski -svanen simmar i sitt eget vatten i modevärlden

Swarovski-logo-smycken-samling-2012-juvel-rike

En smyckesats för officiella tillfällen

swarovski-samling-rike-av-juveler-armband-2012

En ring och hängsmycke från den berömda samlingen

lyxig-bond-flicka-swarovski-samling-hals-smycken

En rock and roll -komposition för starka kvinnor

Berenice-Marlohe-Swarovski-samling-smycken-armband

Original halsband med två typer av stenar

4-serena-hals-smycken-kollektion-juveler