Smyckedesign inspirerad av stadskartor över världens mest kända städer

smycken design stadskarta halsband fint delikat guld filigran

Vissa designers hittar inspiration i naturen, andra förvandlar sina intryck av livet i storstaden till konstverk. Den unga designern Talia Sari, som är industridesigner till yrket, arbetar för närvarande med smycken. Detaljplanerna för stora städer som New York, Paris, Barcelona och andra fungerar som en inspirationskälla för hennes halsband, broscher, ringar och andra. På detta sätt har den begåvade designern kombinerat industri och smyckedesign på ett extremt estetiskt och effektivt sätt.

Smyckedesign inspirerad av stadskartor

smycken design stadskarta minimalistisk filigran smycken samling

Smyckena från Talia Sari -kollektionen kännetecknas av sin minimalistiska design och geometriska former. Varje kedja, hänge eller ring är en korrekt bild av en sektor av stadskartan. Den komplicerade linjära strukturen som en grafiskt representerad stadskarta besitter har en särskilt känslig och känslig effekt som smyckedesign. Smyckena finns i två versioner: med en matt guld- eller silverfinish.

Smyckedesign som en del av din favoritstad som du alltid har med dig

smycken design stadskarta guld silver

Talia Sari -smycken vänder sig främst till människor som föredrar en viss storstad. Detta kan vara deras födelseort eller staden där de växte upp. För andra är ett halsband med ett fragment från kartan över staden de nyligen besökte ett gott minne. Om du vill ha en specifik stad som ännu inte är tillgänglig som hänge, ring eller brosch, kan denna skräddarsys på begäran.

smycken design stad karta kedja filigran variant silver guld

Den perfekta matta finishen och det enkla utseendet på Talia sari smycken gör att de ser samtida och extremt snygga ut. Dessutom kan de smakfullt kombineras med andra minimalistiska smycken som du redan äger. De estetiska smyckena passar både som vardagstillbehör och för speciella tillfällen. De ser i alla fall bäst ut på eleganta kläder och ett snyggt utseende garanteras.

smycken design stadskarta brosch minimalistisk silveroptik

smycken design stadskarta brosch silver minimalistisk

smycken design stadskarta extravagant stor ring guld

smycken design stadskarta ring guld silver

* Du kan använda andra Talia Sari -produkter här Hitta