15 yksinkertaista ja modernia timantti -cocktailrengasta

Korujen suunnittelu on loputon prosessi, koska se muuttuu muodin muuttuessa. Se ei ole vain nainen, vaan myös mies. Nykyään on saatavana runsaasti korumalleja. Jos haluat luovaa ja muotoilua, jossa on jotain epätavallista ja tyylikästä, rengasmallit ovat paras alusta, joka esittelee pukeutumistasi ja tyyliäsi, koska ne eivät vain paljasta luovuuttasi vaan voivat myös tuntea olosi taivaan huipulla. Tunnetaan myös nimellä klusterirengas tai illallisrengas, cocktailrengas on yleensä ylisuuri, ja sen keskellä on suuri kivi, jota ympäröivät pienet kivet. Viime vuosien aikana suunnittelija -cocktail -renkaat, jotka olivat jonkin aikaa menneisyydessä parempi suuntaus, ovat tehneet vakavan paluun nyt.

moderni-timantti-cocktail-renkaat-mallit

Cocktail -timanttisormukset lisäävät lausunnon pieneen mustaan ​​mekkoon, mutta näyttävät yhtä hyviltä pitkän mustan silkkipuvun kanssa. Riippumatta siitä, minkä tyyppistä pukeutumista käytät tai millaisiin toimintoihin osallistut; cocktailrenkaiden mallit eivät ole koskaan paikallaan. Aina tyylin näköinen ja upean näköinen, kullasta ja timantista valmistetut cocktail -renkaat ovat korujen seuraavat suuret asiat. Nykyään voit myös saada suunnittelija -cocktail -renkaat, jotka on tehty luontaiseen muotoiluun timanttikivillä, jotka lisäävät ripauksen ryhdikkyyttä yhtyeeseesi.

Suunnittelija cocktail timanttisormukset:

Aloita uusien ja trendikkäiden cocktail -rengasmallien etsiminen naisille ja miehille, ja olen varma, että saat lopulta jotain kaunista ja ihanaa.

1. Shalon -rengas:

Shalon -rengas

Sormuksessa on kuusitoista onyx -cabochonia, jotka on kaiverrettu kauniiseen muotoiluun, ja kuusikymmentä pyöreää timanttia, jotka on sijoitettu eurooppalaisen hiotun timanttikeskuksen ympärille platinakaiverretussa Deco -kopiossa. Tämän sormuksen reunat ja hartiat päätyvät ihastuttavaan muotoiluun, jossa on kaksikymmentä luonnon smaragdikiveä, jotka antavat tyylikkään ilmeen cocktailrenkaalle.

2. Diamond Coseyn -rengas:

Timantti Coseyn -sormus

Tämä on majesteettinen pala platinaa samppanjaa asscher -timantti -cocktail -renkaita kehyksessä, ja sitä ympäröi ylellinen asscher ja vanhat eurooppalaiset timantti -aksentit. Se on tyylikäs lävistetty galleria ja kuohuviini timantti -olkapää, joka lisää todellisen lumoavan ilmeen ja on inspiroitu lisääntymisrenkaasta.

3. Azua -cocktail -sormus timanteilla:

Azua -cocktail -sormus timanteilla

Tämä ainutlaatuinen platina-taideteosrengas korostaa viehättävän pystysuoran rivin kolmesta kauniista sinisestä kehyksestä asetetusta safiirista, joissa on ympyröity timantti-aksentti, pyöreässä asennuksessa tasaisen ja upean vaikutuksen aikaansaamiseksi.

4. Lucienne Cocktail Ring kultaa:

Lucienne Cocktail -rengas kultaa

Upea 14K keltakultainen retro -sormus 1940 -luvulta, säkenöivän sinisellä strassilla, korostettiin neljällä olennaisella rubiinilla ja kahdella erinomaisella timantilla. Nämä timantit on asetettu palladiumiin houkuttelevan ulkonäön saavuttamiseksi. Paino 0,05 karaattia, ja se sopii kaikenlaisiin asuihin.

5. Sharyl Diamond Cocktail -rengas:

Sharyl Diamond Cocktail -rengas

Tämä 18K valkokultainen sormus paljastaa hehkuvan oranssin rubiinisarjan, jossa on kaksinkertaiset piikit, ja hehkuva timanttirasitus. Varren fragmentti, jossa on myllyviljan yksityiskohtia, antaa yksinkertaisen ja lumoavan ilmeen, ja Art of deco -kappale on n. 0,08 karaatin paino.

6. Lanita -rengas:

Lanitan sormus

Tämä 18K rodiumilla päällystetty ruusukultakappale retroikäisestä rakenteesta valmistettiin upeasta soikeasta turmaliinista, jota ympäröivät upeat timanttiset aksentit tyylikkään ilmeen saamiseksi. Sen paino on noin 0,32 karaattia, ja tämä antaa mukavan tunteen sviitistä mihin tahansa asuun.

7. Lonnie Orange Diamond Cocktail Ring:

Lonnie Orange Diamond Cocktail -rengas

Kultaisessa Lonnie -cocktail -renkaassa on 14K lumoava soikea valkokulta ja sen keskipiste on verhoiltu oranssilla timantilla, tämä Art Deco -rengas on peräisin 1950 -luvun Retrosta. Paino on noin 3,25 karaattia, ja sen käyttäminen antaa hyvän ilmeen.

8. Margaretta -cocktailrenkaan muotoilu kultaa:

Kultainen Margaretta -cocktailrengas

Tässä 14K keltakullan kihlasormuksessa on soikea muoto ja se on upotettu luonnon sinisillä rubiinin kauniilla timanteilla. Tämä lumoava pala leikattua timanttia on viktoriaaniselta ajalta ja n. Paino 0,70 karaattia.

9. Arlena -cocktail -timanttisormus:

Arlena -cocktail -timanttisormus

Tämä vaikuttava Retro-aikakauden sormus korostaa sinivihreän väristä pyöreää zirkonikeskusta, jonka päällä on timantti-aksentti. Tyypillinen veitsenreuna näyttää tältä platinakappaleelta; se on n. Paino 0,56 karaattia.

10. Mikaela Gold Cocktail Ring:

Mikaela Gold Cocktail -rengas

Mikaela -sormus, joka on kultainen cocktail -rengas, on todella upea, kun sitä käytetään vastaavan asun kanssa. Se oli ametistirakenne, jota ympäröi siro helmi renkaan keskellä. Tämä on herkkä käyttää erityisesti erityistilaisuuksissa.

11. Porcello Designer Cocktail Ring:

Porcello Designer Cocktail -rengas

Porcello -rengas on tuttu kaikkien muiden cocktail -renkaiden joukossa, ja se on täysin erottuva, ja tämä on eräänlainen retro -aikakauden sormus, jolla on kova ja lumoava ilme. Tämä on kiiltävä vanha kaivosleikattu timantti, joka on asetettu 10 K: n häikäiseviin kukkakuvioihin.

12. Zenobia -rengas:

Zenobia -rengas

Tämä Zenobia -sormus on ehdottomasti upea näköinen ja soikean muotoinen synteettinen opaali sormuksen keskipisteessä. Se valmistettiin 18k kullasta, joka pysyi muodissa 1950 -luvulta. Tämän yllään rento asu on täydellinen.

13. Andra Gold Cocktail Ring:

Andra Gold Cocktail -rengas

Andra -sormus oli hyvin tuttu rengas cocktail -renkaiden luokassa, koska ne päätyivät henkeäsalpaavaan muotoiluun, jossa oli soikea ametisti, joka koristaa retro -tyyliä. Ikuisen ilmeen saavuttamiseksi se varustettiin kynsiä koskevalla asetuksella.

14. Reba -rengas:

Reba -rengas

Reba -sormus on merkittävä muotoilu 14 k keltaisella kullalla, ja tämä on paras valinta häihin ja kihlaustilaisuuksiin. Tämä oli tehty soikean muotoisesta smaragdikeskuksesta, jota ympäröi vaikuttava kolminkertainen leikattujen timanttien halo.

15. Olli -cocktailrengas:

Olli -cocktailrengas

Jos etsit täydellistä ja tyylikästä cocktail -rengasta, tämän Olli -renkaan valitseminen on täydellinen valinta, koska tämä on rohkea muotoilu, jossa on valkokulta -asetuksia. Se oli kauniisti tehty viidestä ranskalaisesta leikatusta synteettisestä safiirista ja kaksikymmentäneljä yksileikatusta timantista hurmaavaksi.

Cocktail -renkaat ovat suuria renkaita, jotka on alun perin suunniteltu suureksi julistukseksi dramaattisen ulkonäön ja tyylin vuoksi. Ne ovat tietysti koruteollisuuden suosituimpia. Puku -cocktail -renkaat ansaitsivat nimensä Yhdysvaltojen aikakaudelta, koska ne olivat edelleen erittäin suosittu vaurauden merkki. 50 -luvulla cocktail -korut saivat yhä enemmän suosiota, ja nykyään ne ovat palanneet retro -muodin harrastajien keskuudessa. Kun ostat cocktailrengasta, on erittäin tärkeää pitää tietyt asiat mielessä kuin haluat varmistaa, että sinulla oli miellyttävä kokemus ja voisit tyydyttää sen, mihin päädyit.

Cocktail -renkaiden oletetaan edustavan vaurautta ja runsautta, ja siksi niiden pitäisi olla häikäiseviä ulkonäöltään saadakseen ihmisten huomion käyttäjäänsä. Muista ostaa nämä 3-5 karaatin kokoiset renkaat. Tietenkin näiden cocktailrenkaiden hinta vaihtelee tyylin ja suunnittelun sekä ostamasi henkilön mukaan. Sitä vastoin voit käyttää joitain muita jalokiviä näissä cocktailrenkaissa, jotka lisäävät kauneutta ulkonäköön, joka sopii kaikenlaisiin asuihin. Toinen etu näillä cocktailrenkailla on, että korvauskustannukset ovat pienemmät, jos se katoaa tai varastetaan. Niitä on saatavana useissa kokoelmissa, ja voit valita värit, jotka ovat hyvin rohkeita, kuten vihreä ja oranssi.