9 mahtavaa Full Finger Ring -mallia naisille ja miehille Intiassa

Täydet renkaat peittävät sormesi koko osan; ne alkavat kynsien päättymisestä sormen viimeiseen osaan. Niitä on saatavana kultaisena, hopeana. Nämä ovat saatavilla sekä miehille että naisille, koska ne ovat nykyään enemmän muodissa.

Erilaisia ​​sormusrengasmalleja kulta-, hopea- ja timanttimuodossa:

Tässä on joitain 9 parasta rengasmallia, jotka voit hankkia itsellesi,

1. Lehden koko sormusrengas:

Lehtinen täysi sormusrengas

Tämä on lehtien koko sormen muotoilu, siinä on lehtimuoto, jossa on lehtien kaiverrus alhaalta ylöspäin, se on valmistettu timanteista, on täsmälleen muotoinen kuin lehtien muoto, siinä on timantteja lehtien veistämiseen, joten se on timanttisormus koko sormella.

2. Kultainen täysi sormusrengas:

Kultainen sormus

Nämä täyssormiset kultarengasmallit ovat sellaisia, jotka on valmistettu puhtaasti kullasta, ja niissä on erilaisia ​​muotoja tai muotoiluja, kuten kukka tai mandala-malli, ja myös timantti voi olla jumissa, jotta se näyttää enemmän viehättävä.

3. Spiral Full Ring:

Spiral Full Ring

Yksi suosituimmista täysi sormusrengas on spiraalirengas, joka on tehty spiraalin muotoiseksi.Se alkaa ylhäältä ympäri ja pyörii ja pyörii pohjaan asti ohut kerros kultaa sen ympärillä, myös pieni kultapisara sen ympärillä.

4. Musta täysrengas:

Musta täysrengas

Tässä on yksi viileä muotoilu täysrenkaassa, se on musta täysi sormusrengas, joka on valmistettu kokonaan mustasta materiaalista. Tämä on keinotekoinen, joka ei ole valmistettu kullasta, mutta siihen on kiinnitetty joitain timantteja, mikä loistaa kirkkaasti.

5. Criss Cross Full Ring:

Criss Cross täysrengas

Tämä sormus on varsin suosittu, koska se on muodissa ja sitä käyttävät naiset, sen muotoilu on ristikkäinen, valmistettu timanteista ja kullasta, se ulottuu kynsistä ja rako välillä. Tämä on pääasiassa täysi sormusrengas naisille sen suunnittelun vuoksi.

6. Hopea täysi sormusrengas:

Hopea täysi sormus

Hopeiset sormusrenkaat ovat kokonaan hopeamateriaalia; siinä on hopeinen veistos, joka on tehty pienellä muotoilulla, se peittää koko sormen osan, siihen voi myös kiinnittää joitain helmiä, jotta se näyttää entistä houkuttelevammalta.

7. Kukan koko sormusrengas:

Kukka täysi sormusrengas

Tämä on ainutlaatuinen konsepti, jossa sormuksessa on kukkakuvio, joka tunnetaan paremmin nimellä täyssormisormus, koska se voidaan myös valmistaa hopeamateriaalista ja siihen on kiinnitetty pieni ketju.

8. Ohut veistämällä täysi sormusrengas:

Ohut veistävä täysi sormusrengas

Ohuet veistävät täysi sormusrenkaat miehille on ainutlaatuinen käsite, joka on tehty miehille, koska he eivät yleensä käytä sormuksia, mutta tämä sormus on suunniteltu miehille, ja siinä on ohut veistos, yleensä myös sotkuinen, mutta näyttää houkuttelevalta.

9. Kaksoisrengas:

Kaksoisrengas

Täyssormusrenkaat kultainen muotoilu, jonka sivussa on rengas, joka tekee siitä kaksoisrenkaan, toisessa renkaassa on täysi sormi ja toinen on pieni, varsinkin ei täysi sormi.

Markkinoilla on paljon täydellisiä sormimalleja, joista voit valita minkä tahansa, jotta sormesi näyttäisi houkuttelevalta, voit myös saada nämä räätälöidyt, mikä on vieläkin houkuttelevampaa, nämä sormukset ovat uusia muodissa ja näyttävät hyvältä melkein kaikille.