9 parasta 3 -karaatin timanttisormusta eri muodoissa

Timantit ovat melkein kaikkien naisten heikkous kauneuden, kimalluksen ja rakkauden suhteen ja myös miesten asema ja vauraus. Mitä suurempi timantti, sitä enemmän se imartelee. Mutta todellisessa merkityksessä ei timantin koko ratkaise timantin ainutlaatuisuutta ja tasoa. Itse asiassa timantin laatu ratkaistaan ​​sillä, miten se leikataan ja muotoillaan täydellisesti. Selkeys, leikkausten näkyvyys valossa ja kiilto tekevät siitä kalliimpaa. Jotkut ainutlaatuiset timantit, kuten todellinen timantti tai safiiri tai rubiini ja smaragdit, ovat kalliita timantteja, mutta vaikka kolme C: tä päättävät timantin arvon.

3 karaatin timanttisormukset

Paras laatu 3 KT timanttisormukset:

Täällä otimme käyttöön 9 parasta mallia 3 karaatin timanttisormuksista kihlauspariskunnille.

1. 3 karaatin pasianssi timanttisormus:

3 karaatin timantti -pasiansormus

Myös 3 karaatin solitaire -timanttisormusnauha reunustetun päällystysrenkaan ja tasoittaa timantteja ympäri rengasnauhaa näyttää myös upealta. Timantin kiilto ja leikkaus voivat olla matalia ja tasaisia, ja häikäisy voi olla fantastinen myös tämän leikkauksen kanssa.

2. 3 karaatin vihkisormus:

3 karaatin vihkisormus

3 karaatin timanttisormus, loistava leikkaus, tyynymuoto ja nasta täydellisen pyöreän muodon keskellä tasoittaa timanttia sekä reunalla että rengasnauhalla. Tällainen tyynyleikattu 3 karaatin timantti on harvinainen ja kevyt kuin se näkyy

3. 3 karaatin pari timanttisormus:

3 karaatin pari timanttisormus

Kaunis 3 karaatin timanttisormus, jossa on päällystetty timanttisormus lisäsormuksena, näyttää uskomattomalta yhdessä. Täydellinen yksittäinen 3 karaatin timantti keskellä yläosassa näyttää silmiä hivelevältä ja lumoavalta kiiltoineen.

4. 3 Karat Split Shank Halo kihlasormus:

3 karaatin jaettu varsi Halo kihlasormus

3 karaatin pyöreä timanttisormus, tasainen muoto, joka on leikattu liian matalaksi, sopii täydellisesti sormukseen, joka asettuu täydellisesti sormelle. Suunnittelijasormus, jossa on jaettu varsi ja ontto muotoilu, näyttää uskomattomalta ja oikealla alueella.

5. 3 karaatin markiisin leikkaus timanttisormus:

3 karaatin markiisin leikattu timanttisormus

3 karaatin kihlasormus, jossa timanttileikattu täydellinen markiisin muotoinen reunus reunustetulla timantilla ja myös timanttikoriste sormusnauhalla, näyttää loistavalta kihlausseremoniaa varten.

6. 3 karaatin prinsessaleikattu timanttisormus:

3 karaatin prinsessa leikattu timanttisormus

Hääseremoniassa tarvitaan 3 karaatin prinsessaleikattua timanttisormusta, jolla on niin tyylikäs kuninkaallinen muotoilu. Päällystetty timanttitappi rengasnauhan puolikkaassa on kolmipuolinen nasta. Platinasormus on yksi suunnittelijasormusten kuninkaallisista malleista.

7. Päärynän muotoinen 3 karaatin timanttisormus:

Päärynän muotoinen 3 karaatin timanttisormus

Päärynän muotoinen timanttisormus, joka on asennettu keskelle ja jossa on matala leikkaus, loistava single näyttää uskomattomalta. Päärynän muotoinen timantti on 3 karaatin kivi kihlasormus näyttää täydelliseltä ehdotukselle. Päärynän muotoiset timanttisormukset valitaan hyvin harvoin sen ainutlaatuisen leikkauksen vuoksi.

8. 3 karaatin timantti kultarenkaassa:

3 karaatin timantti kultarenkaassa

Kolmen karaatin pyöreä timanttisormus, joka on sijoitettu täydellisesti kultaan, näyttää yksinkertaiselta mutta uskomattomalta kuninkaallisella katseellaan. Timantin 3 karaatin ja matala tasainen leikkaus on ainutlaatuinen lasite ja se myös kauniisti sormella.

9. Soikea 3 karaatin timanttisormus:

Soikea 3 karaatin timanttisormus

Soikea timanttisormus, jossa on kauniisti leikattu, kirkas väri ja karaatti, on loistava timantti, joka sopii täydellisesti ehdotuksiin. Kaunis vaaleankeltainen soikea muotoinen 3 karaatin timanttisormus näyttää upealta kenelle tahansa esitellä rakkaalle.

3 karaatin timanttisormuksia pidetään täydellisinä kaikkien laskettaviksi. Jopa ei niin rikkailla ihmisillä on varaa kauniiseen 3 karaatin timanttiin. Timantin muoto ei määrää karaatin yksiköiden määrää, joten se ei ole, ja kuten 3 karaatin timantti on pienen tai ison näköinen. 3 karaatin timantti voidaan leikata matalaksi tai pienemmäksi syvyydestään suurikokoiseksi. Vaikka syväleikatut timantit näyttävät myös yhtä uskomattomilta. Täydelliset ovat ne, jotka ei ole leikattu liian syvälle eikä liian matalalle.