9 Paras lista Batman-t-paitoja naisille ja miehille

Batman on suosittu kuvitteellinen supersankari, joka esiintyy eri kirjoissa ja romaaneissa. Nykyään on erilaisia ​​medioita, joissa voimme nähdä batmanin, kuten elokuvia ja romaaneja. Mutta nyt Batman on painettu myös t-paitoihin. Kuten muut supersankarihahmot, Batman on myös musteinen eri t-paitoihin. Batman-t-paitoja on saatavilla sekä miehille että naisille. Tätä kutsutaan taiteelliseksi työksi, jota taiteilijat tekevät. On monia alustoja, joista voi ostaa Batman-t-paitoja Intiassa. Batman-t-paidat ovat erittäin suosittuja ja trendikkäitä tänään.

Naisten ja miesten Batman -t -paita:

Tässä on erilaisia ​​malleja, joita voi olla Batman-t-paidoissa,

1. Batman -logo Miesten kudottu napillinen t -paita:

Batman Logo Miesten kudottu napillinen t-paita

Se edistää ammattitaitoa. Tämä bat man -versio edistää myös paremmuutta. Se on lyhythihainen t-paita ja tämä t-paita sopii täydellisesti rentoon perjantaihin ja tämä on virallisesti lisensoitu DC-sarjakuva.

2. Batman Silhouette Miesten t-paita:

Batman Silhouette Miesten t-paita

Tämä on taiteellinen lähestymistapa t-paita, joka näyttää Batmanin seisovan ovella. Tämä lyöjäkuva tarkoittaa Batmania pimeään huoneeseen. Se on valmistettu 100%puuvillasta ja tämä punainen lyöjä t-paita on saatavana eri kokoja.

3. Batman vs Superman T-paita:

Batman vs Superman T-paita

Tässä Batman vs supermies t-paidassa on tummanharmaa t-paita, jossa on teräksinen kudottu lepakkomerkki, jota koristaa Ben Affleckin Batman Batman vastaan ​​Superman. Se on valmistettu 100% puuvillasta ja sopii parhaiten lyöjän faneille. Se on lyhythihainen t-paita, joka on saatavana harmaana.

4. Nainen Batsman T-paita:

Nainen Batsman T-paita

Tämä lyöjä-t-paita on tarkoitettu kaikille naisille, jotka ovat lyöjän fani ja rakastavat käyttää lyöjä-logo-t-paitaa. Siinä on sekä klassisia että ohuita naisten kokoja, joiden avulla voit osoittaa rakkautesi Dark Knightiin.

5. Batman Sugar-Glitter T-paita:

Batman Sugar-Glitter T-paita

Tämäntyyppiset t-paidat sopivat pienille tytöille, jotka pitävät vaaleanpunaisesta väristä ja haluavat käyttää tätä pientä Batman-sokerikimalle-t-paitaa. Sen etupuolella on Bat girl -logo ja se näyttää erittäin tyttömäiseltä. Yökävelylle tai rentoille päiville tämäntyyppinen t-paita sopii aina kaikille tytöille.

6. Batman-symbolinen pitkähihainen miesten t-paita:

Batman Symbol Miesten pitkähihainen t-paita

Tämä batman-symbolinen t-paita on väriltään harmaa ja siinä on kirkas sekä keltainen Batman-symboli. Se on täyshihainen batman-t-paita. Jos olet sarjakuvien ystävä, tämä symboli t-paita on valintasi muiden t-paitakokoelmien joukosta.

7. Batman Caped Kid’s T-paita:

Batman Caped Lasten t-paita

Tässä t-paidassa on koko painettu tee, jossa on viitta, jossa on lyöjän symboli ja haarniska. Se on valmistettu 100% polyesteristä ja saatavana mustana. Viitta kiinnittyy hameen hartioihin hakas- ja silmukkakiinnikkeellä.

8. Batman Bright City -t-paita:

Batman Bright City Miesten t-paita

Tämä on puuvillasta valmistettu t-paita ja tämä on täydellinen t-paita kaikille lyöjän ystäville. Tämä on lyöjän tähtikirkas yöpaita. Tätä t-paitaa voit käyttää tavallisena tai vapaa-ajan asuna, jotta voit tehdä vaikutuksen pieniin ystäviisi.

9. Batsman Mid-Night Running T-paita:

Batsman Mid-Night Running T-paita

Tässä t-paidassa on lyöjä, joka juoksee katoilta tappaakseen pahat ihmiset, joita hän saattaa löytää. Tämä on 100% puuvillainen musta t-paita. Se on erityisesti lapsille. Lapset haluavat kokeilla tällaista muotoilua ja tummia t-paitoja tehdäkseen vaikutuksen ystäviinsä. Tämä t-paita näyttää hyvältä, jos käytit farkkuihin ja lenkkariin.

Nämä paidat sopivat sekä miehille että naisille, ja se osoittaa rakkautta kuvitteelliseen hahmoon. Se koskee myös pieniä lapsia. Olemme siis nähneet erilaisia ​​t-paitoja eri tilanteissa.