9 Δημοφιλή σχέδια για μπλουζάκια Jack Daniels για άνδρες και γυναίκες

Το ποτοποιείο Jack Daniel Tennessee είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητα του ουίσκι. Το καλύτερο ποιοτικό ουίσκι φτιάχνεται από ξύλα σφενδάμου που καίγονται σε κάρβουνο. Η επωνυμία τους έγινε δημοφιλής όχι μόνο από το μπουκάλι ουίσκι τους ως μπροστινή σφραγίδα, αλλά και ως εκτύπωση t-shirt που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το καλύτερο δώρο για όσους τρελαίνονται για τη μάρκα Jack Daniel, για τους λάτρεις εδώ είναι τα κορυφαία 9 Jack Daniel T σχέδιο πουκάμισου κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

Τελευταίες και διάσημες μπλούζες Jack Daniels για άνδρες και κυρίες στην τάση:

Ας δούμε το κορυφαίο μπλουζάκι Jack Daniels στην Ινδία.

1. Απλό Μπλουζάκι Black Jack Daniel Print

Ανδρικό μπλουζάκι απλό Black Jack Daniel

Στους άντρες αρέσουν σίγουρα τα μαύρα ρούχα, είτε μπλουζάκια είτε παντελόνια, αυτό που αγαπά το χρώμα που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία αυτού του jack Jack με τυπωμένο μπλουζάκι σε απλό μαύρο μπλουζάκι. Για να γίνει το όνομα εμφανές λευκό μελάνι χρησιμοποιείται για την εκτύπωση.

2. Γυναικείο μπλουζάκι με απλό λευκό Jack Daniel.

Γυναικείο μπλουζάκι με απλό λευκό Jack Jack Daniel:

Το απλό λευκό μπλουζάκι ταιριάζει απόλυτα με κάθε τύπο τζιν ή χαλαρό χρώμα, αυτή η ιδεολογία χρησιμοποιείται για να φτιάξει ένα απλό λευκό μπλουζάκι σε ένα εντυπωσιακό τύπωμα χρησιμοποιώντας μόνο το όνομα Jack Daniel που έχει γράψει καλλιγραφία και το οποίο κορίτσια θέλουν επίσης να έχουν.

3. Ανδρικό T-Shirt Αμάνικο Jack Daniel:

Ανδρικό μπλουζάκι Jack Daniel Jack:

Καλοκαίρι, πάρτι στην παραλία, τότε οι τύποι επιλέγουν αυτό το κομψό ανδρικό αμάνικο ανδρικό μπλουζάκι Jack Daniel, το μέγεθος της εκτύπωσης της επωνυμίας μπορεί να διαφέρει από μεσαίο έως μεγάλο. Το αμάνικο μπράτσο μπορεί να γίνει με χαλαρή εφαρμογή που κάνει το μπλουζάκι να φαίνεται μακρύ.

4. Αμάνικο γυναικείο μπλουζάκι Jack Daniel:

Γυναικείο αμάνικο μπλουζάκι Jack Daniel

Το ίδιο αμάνικο μοτίβο μπορεί να δημιουργηθεί για γυναίκες, με ένα εντυπωσιακό χρώμα στα μάτια. Τα κορίτσια είναι σίγουρα ερωτευμένα με το ροζ χρώμα, το ροζ χρώμα μπορεί να γίνει να δείχνει νηφάλιο ή φωτεινό. Σε μια φωτεινή επένδυση χωρίς μανίκια, χρησιμοποιείται μαύρο μελάνι για την εκτύπωση της επωνυμίας.

5. Μπλουζάκι Crop Jack Daniel:

Μπλουζάκι Crop Jack Daniel

Τα crop top είναι τα μοντέρνα ρούχα σχεδιαστών για γυναίκες στην τρέχουσα τάση της μόδας. Για να δώσετε μια διαφορετική εμφάνιση στο τυπωμένο μπλουζάκι, εκδίδεται μοτίβο περικοπής στο οποίο το μήκος της κορυφής μειώνεται και τα μανίκια έρχονται ως μοτίβο χωρίς μανίκια ή ως μισό μανίκι.

6. Vintage Jack Daniel Unisex T-Shirt:

Vintage Jack Daniel Unisex T-Shirt

Οι διάσημοι σταρ της δεκαετίας του 80 μπορούν να αναποληθούν αγοράζοντας ένα τέτοιο μπλουζάκι με εκτυπωμένο jack Daniel, όπου στις διάσημες προσωπικότητες είναι τυπωμένο το πρόσωπο που όχι μόνο δίνει μια διαφορετική εμφάνιση στο μπλουζάκι αλλά βοηθά και στην ανάμνηση αναμνήσεων.

7. Ανδρικό μπλουζάκι σχεδιασμένο για μπέιζμπολ Jack Daniel:

Ανδρικό μπλουζάκι σχεδιασμένο για μπέιζμπολ Jack Daniel

Ο σχεδιασμός του μπέιζμπολ είναι ένας απλός σχεδιασμός σχεδιασμένος με δύο χρώματα που σχηματίζουν το σώμα και το μπράτσο του μπλουζού. Το σώμα είναι απλό λευκό ή κρεμ με έντονο χρώμα στο χέρι. Αντί για εκτύπωση ομάδας μπέιζμπολ στο μπλουζάκι, για τους λάτρεις του ουίσκι, η εκτύπωση του Jack Daniel μπορεί να σφραγιστεί.

8. Oversize Men T-Shirt Μπλουζάκι Jack Daniel:

Μπλουζάκι Oversize Men Jack Daniel

Ένα υπερμεγέθη μπλουζάκι είναι το πιο άνετο υλικό για να φορέσετε κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης ημέρας ή ως ένδυσης στην παραλία. Η τοποθέτηση γύρω από το μπράτσο είναι αρκετά χαλαρή και το μήκος της μπλούζας πέφτει μέχρι την άνω περιοχή του μηρού.

9. Γυναικείο μπλουζάκι Off Shoulder Jack Daniel:

Γυναικείο πουκάμισο Off Shoulder Jack Daniel

Το επάνω μέρος του ώμου που ονομάζεται επίσης ως μανίκι για το crop είναι το πιο χρησιμοποιημένο μοτίβο υφάσματος που χρησιμοποιείται από γυναίκες. Το μανίκι του t-shirt είναι διαφορετικό από το συνηθισμένο πάνω μέρος. Η μία πλευρά του μανικιού πέφτει κάτω από τον ώμο και η άλλη πλευρά του μανικιού είναι φυσιολογική.

Το να έχεις ένα από τα παραπάνω μπλουζάκια Jack Daniel θεωρείται υπέροχο και είναι επίσης εύκολο να το επιλέξεις ως casual ρούχο με οποιοδήποτε είδος παντελονιού ή τζιν. Το μπλουζάκι Unisex Jack Daniel είναι καλύτερο όταν πρόκειται να φορέσετε τον ίδιο τύπο σχεδίου μπλουζών με εκτύπωση.