Eleganta tatueringsmotiv för ryggraden med särskild charm

Tatueringsmotiv-ryggrad-kvinna-bokstäver-längs lotus

Det finns många delar av kroppen som är perfekta för en tatuering. Om du vill ha en särskilt feminin och elegant tatuering bör du välja en tatuering längs ryggraden. Dessa tatueringar ser subtila och iögonfallande på samma gång och kan också göras till verkliga konstverk. Tatueringen avslöjas bara i en rygglös sommarklänning eller på stranden. Här har vi sammanställt några bra exempel på tatueringsmotiv som är perfekta för ryggraden.

Gör en tatuering på ryggraden ont??

tatuering-motiv-ryggrad-kvinnor-yoga-lotus-tillsammans

Många tror att en tatuering längs ryggraden kan vara mycket smärtsam och till och med farlig. Men andra som har haft många tatueringar och kan göra skillnad rapporterar att det inte var så illa som de trodde. Alla är olika och har en annan smärttröskel.

I grund och botten lindrar fettvävnad smärta. Att sticka tatueringar är särskilt smärtsamt i områden med många nerver, muskler och senor som handleder och fötter. Delar av kroppen som har dåliga nerver, som lår och överarmar, är mindre smärtsamma. Eftersom ett särskilt stort antal nerver möts längs ryggraden kan svår smärta förväntas. Men om du går till tatueringssalongen utan förväntningar kan du bli positivt överraskad. Fokusera på din andning. Detta hjälper dig att hantera smärtan.

Tatueringsmotiv för ryggrad – bokstäver

Tatuering-motiv-ryggrad-kvinnor-bokstäver-talesätt

Vertikal bokstäver längs ryggraden anses vara en särskilt känslig feminin tatuering. Denna del av kroppen är idealisk om du vill ha ett personligt talesätt tatuerat som inte är avsett för allmänheten. Ordspråket kan vara lite längre och kan sträcka sig från nacken till svansbenet.

Victoria Beckhams tatuering längs ryggraden

tatuering-motiv-ryggrad-hebreiska-citat-victoria-beckham

Tatueringsord på forntida språk som hebreiska, sanskrit, latin, grekiska, kinesiska etc. är mycket intressanta, tecknen och symbolerna ger tatueringen en mystisk charm. Victoria Beckham har hebreiskt skrift på ryggraden, som David också hade en tatuering på armen. Översatt betyder bokstaven: “Jag är min älskare, min älskare är min.”

Säger på sanskrit

tatuering-motiv-ryggrad-kvinnor-fjäril-vingar-bokstäver-sanskrit

På bilden kan du se Dawn Richards tatuering på ryggen. Hon blev känd som sångerska i bandet Danity Cane. Först tatuerade hon en sanskritfras på ryggraden. Detta följdes av ängel-, fjäril- och trollsländavingarna som är anslutna i en tatueringsdesign. De ska symbolisera en flykt eller frihet. Den invecklade tatueringen varade i två 10-timmars sessioner.

kinesiska karaktärer

Tatueringsmotiv ryggrad-kvinnor-kinesiska-karaktärer

Utsmyckade kinesiska tecken längs ryggraden är extremt populära. Du bör dock välja karaktärerna noggrant och vara helt säker på vad du får stick. De flesta termer har otaliga betydelser eller flera möjliga översättningar på tyska. För att vara unika måste många av dem bestå av två eller flera tecken. Så mycket kan gå fel med dina strävanden.

romerska siffror

tatueringsmotiv-ryggrad-kvinnor-romerska nummer

Om du vill tatuera ett datum kan du använda romerska siffror. Tatueringen kan stå för allt – barns födelsedatum, släktingars dödsdatum, bröllopsdag, etc. Det finns många onlineomvandlare som kan omvandla romerska siffror till 0-9 som vi känner och vice versa.

Biomekanisk tatuering med 3D -effekt

tatuering-motiv-ryggrad-kvinnor-biomekanik-3d

Biomekaniska tatueringar är definitivt ett blickfång. Tatueringsmotiv som rör, slangar och robotdelar är populära bland män, men här ser vi ett fint exempel på hur en sådan tatuering kan se ut på kvinnor. Den tredimensionella effekten gör att motivet ser väldigt realistiskt ut.

Blommor

tatuering-motiv-ryggrad-kvinnor-blomma-ros-akvarell-look

Blommor fascinerar oss alltid med sin brinnande färg och filigranstruktur. Och kvinnor gillar att dekorera sig själva med blommor. Du bär blommor i håret, väljer klänningar med blommiga tyger … Blommor är alltid populära tatueringsmotiv och passar alla delar av kroppen. Blommor som slingrar sig längs ryggraden ser underbara ut.

 Månens faser

tatueringsmotiv-ryggrad-kvinnor-månfaser

Månen som en mystisk följeslagare till jorden har fascinerat människor i tusentals år. Det påverkar mer än bara tidvattnet. Många tror att månen också kan påverka vår hälsa eller vårt beteende. Det är därför månen alltid har varit en djup symbolisk bild och har många betydelser. I det antika Grekland och Kina ansågs månen vara en symbol för kvinnlighet. Månen tatuering kan fortfarande stå för magi, drömmar eller den mörka sidan. Månens faser symboliserar tid, födelsecykel, vuxen ålder, ålderdom och död samt pågående förnyelse, odödlighet och evighet.

pil

tatuering-motiv-ryggrad-kvinnor-pil-dekorativa

Piltatueringar är väldigt trendiga just nu. De är inte bara enkla tatueringsmotiv, utan också en symbol för inre styrka. En enda tatuerad pil står för skydd mot olycka.

Tribal tatueringsmotiv 

tatueringsmotiv-ryggrad-kvinnor-stam-indiska-pilar

Piltatueringar har varit en integrerad del av den indiska kulturen i otaliga generationer. Två pilar, vars spetsar pekar i motsatta riktningar, symboliserar en krigisk ande.

Yoga tatuering mönster för ryggraden

tatuering-motiv-ryggrad-kvinnor-yoga-lotus

Ibland kommer passionen för yoga under din hud. I yogafilosofin finns det många symboler som har en djup innebörd och som kan fullkomligt förevigas som tatueringar på huden. Vertikala symboler som Unalome eller God Ganesha är idealiska för denna placering. Men du kan också kombinera flera buddhistiska symboler i en tatueringsdesign. I mitten (mellan axelbladen) kan det finnas en lotusblomma eller en mandala.

De sju chakran

tatuering-design-ryggrad-kvinnor-yoga-chakras-symboler

Yogasystemet med de sju chakran är känt över hela världen. De sju energicentra är anordnade längs ryggraden från svansbenet till toppen av huvudet. De tilldelas en färg, känslor och vissa organ. Chakran befinner sig i en konstant roterande rörelse och påverkar vårt fysiska, emotionella och mentala välbefinnande. Energin i kroppen ska flöda fritt och harmoniseras i de enskilda chakran. Denna tatuering är inte lika vanlig som de kinesiska tecknen och är mer lämplig för en avancerad yogi.

Har du redan en favorit i åtanke? Ta reda på mer om innebörden av tatueringsmotiv och gå till tatueringsstudion!