Sole of the foot tattoo: årets bisarra tatueringstrend som alla är galna om!

Från små tatueringar med mening till vackra diamanttatueringar till den iögonfallande yakuzatatueringen – ingenting är mer mångsidigt än tatueringar. Tatueringstrenderna ändras från år till år och urvalet av motiv och stilar verkar vara oändligt. Alla tatueringsfantaster vet det – de kalla höst- och vinterdagarna är den perfekta tiden att pryda vår kropp med en ny tatuering. Letar du efter idéer för en ny tatuering som inte bara är vacker och extraordinär, utan också lätt kan döljas om det behövs? Vad sägs om en tatuering på fotsulorna, till exempel? Ja du har läst rätt! Tatueringar under fötterna finns för närvarande överallt på sociala nätverk och väcker uppståndelse! Men hur illa är den enda tatueringsvärken och vad kan du alls få stick där? Vi kommer att berätta allt detta och de coolaste idéerna i vår artikel!

Yoga tatuering idéer små tatueringar för kvinnor tatuering fotsål

Kommer du ihåg hur de gamla Barbie -dockorna från 80- och 90 -talen hade ordet “Japan” graverat på fotens botten för att ange tillverkningsland? Tja, det här har blivit en mycket stor trend just nu och fler och fler tatueringsfantaster väljer en tatuering på fotsulorna i verkligheten. Faktum är att det var stjärnorna Miley Syrus och modellen Cara Delevingne som skapade all hype med sina tatueringar. Även om mönstren är otroligt mångsidiga och i stort sett vad som helst kan tatueras, måste vi varna dig: enda tatueringar är inte för svaga i hjärtat! Våra fötter är ett extremt känsligt område och fotsulorna är en av de mest smärtsamma platserna att tatuera sig på. Men om du fortfarande är redo att ta steget, låt dig inspireras av vårt fantastiska bildgalleri!

Tatuerings fotsål är säkert den mest bisarra tatueringstrenden för 2020

Tatueringsdesign Tillverkad i Italien tatueringsula på foten

Förmodligen den största fördelen med att ha en tatuering på fotsulorna är att ingen någonsin behöver veta om det! Utanför bär vi alltid skor ändå och när vi ligger på stranden på sommaren och tatueringen kommer ut märks det inte direkt. För låt oss vara ärliga – hur ofta har du tittat på någon annans fötter? Och om det märks, kommer det säkert att väcka uppståndelse! Om du vill skaffa en liten, diskret men ändå cool tatuering kan detta vara den perfekta lösningen för dig!

Tattoo sole rose tattoo design små tatueringar för kvinnor

Överraskande nog har denna kroppsdel ​​visat sig vara en bra duk för en mängd olika stilar och mönster. Oavsett om det är små tatueringar, smileyhjärtan och emojis, lekfulla mandalor eller till och med rosetatueringar – det finns inga gränser för din fantasi!

Miley Cyrus enda tatuering startade hypen

Miley Cyrus tatueringsula på foten små tatueringar för kvinnor

För att fira sitt första omslag för tidningen “Rolling Stone” valde popprinsessan Miley Cyrus en cool tatuering. Det finns nu orden “Rolling” och “$ tone”. Cara Delevingne -modellen bär också parollen ”Made in England” på ena undersidan av foten, medan ordet ”Bacon” finns på den andra.

Tattoo Sole Pain Fottatueringar Idéer för kvinnor

Några av de mest populära idéerna för en tatuering på fotsulorna på sociala medier inkluderar frasen ”Made in (relevant land)” och geografiska koordinater. Många Disney -fans har dock “Andy” tatuerat. Om du någonsin har sett den animerade filmen Toy Story, vet du varför. Och om inte – alla leksaker där hade “Andy” graverade på fotsulorna.

Coronavirus tatuering smärta tatuering fotsål

På grund av coronaviruspandemin har 2020 varit en ganska svår tid för oss alla. Och att ha kul i dessa desperata tider skulle inte skada oss, eller hur? Rolig och med en touch av svart humor – corona -tatueringen är en annan ny tatueringstrend som blir allt populärare.

Smärta tatueringsula på foten: hur illa är det faktiskt och är det värt det?

Butterfly tattoo design liten tatueringsula på foten

Det råder ingen tvekan om att en tatuering av fotsålen är cool och extraordinär. När det gäller smärtan har vi dåliga nyheter för dig! Huden under fötterna är mycket tunn och känslig, varför en tatuering på fotsulorna är mycket mer smärtsam än till exempel en fottatuering på vaden. Dessutom spelar fotsulan en mycket viktig roll i våra rörelser och hållning i vardagen och genomsyras av nerver – så var beredd på att din fot kommer att rycka ordentligt under passet.

Hur länge håller en tatuering på fotsulan?

Smärta tatuering fotsålen roliga tatuering ordstäv för kvinnor

Förutom den jäkla smärtan finns det ytterligare en punkt som du definitivt bör överväga. Tyvärr varar en tatuering på fotsulan inte särskilt länge och måste graveras om oftare än andra delar av kroppen. Och vem skulle göra något sådant mot sig själv var 2-3: e månad? Våra fötter utsätts för konstant nötning och svett när vi går och springer. Detta och callusbildningen där får tatueringarna att snabbt blekna. Det är därför lämpligt att kontakta en professionell konstnär som kan ge dig råd om val av motiv och möjliga omgraveringspass.

Sula av foten tatuering smärta små tatueringar för kvinnor

Enligt vetenskapliga studier är varje område av fotsulan ansluten till ett organ i människokroppen, och det färgade bläcket kan täppa till porer och blodkärl. Så det skulle vara svårt, om inte omöjligt, att lämna direkt efter att ha tatuerat sig.

små tatueringsdesigner för tatueringar för kvinnor på fotsålen

Sammanfattningsvis måste vi erkänna att det verkligen är attraktivt och intressant att ha en tatuering på fotsulan, men det medför många hälsorisker som absolut inte bör försummas..

Tatuerings fotsål: Coola idéer och mönster som inspiration för din nästa tatuering

Fottatueringar små för kvinnor tatuering fotsål

En tatuering på fotsulan är den optimala lösningen för alla som vill ha en modern och oansenlig design

Födelseår tatueringsdesignidéer tatuering på fotsulan

Naturligtvis, om du inte är så känslig för smärta, kan du också våga få större tatueringar

små tatueringsdesigner för tatueringar för kvinnor på fotsålen

Sulan på fottatueringarna, inspirerade av Barbie -dockan, blir allt populärare

små tatueringar för kvinnor roliga tatueringsdesigner tatueringsula av fotvärk

De minimalistiska tatueringsdesignerna ser särskilt vackra och diskreta ut

små tatueringar för kvinnor tatueringstrender 2020 tatueringsula på foten

Fotsulan erbjuder också mer än tillräckligt med utrymme för detaljerade mandalor

Mandala tatuering design liten smärta tatuering fotsål

En liten smiley -emoji ser rolig och trendig ut

roliga tatueringsdesigner smiley tattoo fotsål

Många väljer roliga tatueringar och har sin adress och kontaktinformation tatuerade, till exempel

roliga tatueringsdesigner för tatueringar för kvinnor på fotsulan

Naturligtvis, om minimalistiska tatueringar inte är din grej, kan du helt fördjupa dig i trenden och få en tatuering av båda fotsulorna

Tatueringsula på foten fot tatuering smärta mandala tatuering design

Gillar du och dina tjejer att dricka vin? En glattatuering skulle vara idealisk för att föreviga din vänskap på din hud för alltid

Vänskap tatuering idéer för kvinnor tatuering fotsål