Tatuering på överarmen – 50 idéer för män och kvinnor

tatuering på överarmen prydnader-orientalisk-design-blommönster

Vi har redan presenterat dig för olika tatueringsidéer från många konstnärer. Men inget tatueringsavsnitt är utan ämnet ”Tattoo på överarmen” helt och hållet. Följaktligen erbjuder vi dig 50 fascinerande idéer för halvärmstatueringar – stiliserade, fantasifulla och kreativa. Låt dig inspireras!

Design med akvarelleffekt

tatuering på överarmen akvarell-blommor-akvarell-röd-orange-grön-blå

Tatueringsdesigner som påminner om vattenbaserade färger är extremt populära. Om detta är omedvetet relaterat till barndomsminnen eller bara relaterat till det romantiska och – i vacker mening – ofullkomligt utseende är en öppen fråga. Kombinationen av olika färger som flyter jämnt in i varandra som vatten är utan tvekan ett riktigt blickfång.

tatuering-på-överarmen-akvarell-effekt-abstrakt-färger-underarm-armbåge

Det spelar ingen roll om blommor, djur eller abstrakta motiv väljs för designen. Effekten förblir densamma och hisnande! Förresten behöver överarmstatueringen inte nödvändigtvis vara på överarmen. Beroende på motiv kan det också se väldigt attraktivt ut om det bärs över armbågen och delvis till underarmen.

Få en tatuering på insidan av överarmen – idéer för maskulina bicepstatueringar

37 Överarmstatueringsidéer för män – Maori- och stammotiv

Axeltatueringar för män – tidlösa mönster och slående motiv för män

Tatuering på överarmen – motiv i en tribal look

Tatuering-idéer-kvinnor-motiv-björn-indisk kvinna

Om du tänker på Maori -tatueringar just nu, då har du fel. Fler och fler tatuerare målar teckningar av indiska stamledare och försöker återspegla ursprungsbefolkningens själ i Nordamerika med sina tatueringsmotiv. En effektiv övergång mellan enskilda motiv som symboliserar det andliga tillståndet är inte ovanligt.

tatuering-på-överarm-tribal-män-axel-polynesisk-maori

Det betyder dock inte att Maori -tatueringar och klassiska stammar inte också är särskilt populära. De många symbolerna som utgör en polynesisk och annan stamtatuering gör det inte bara visuellt mycket intressant, utan gör det också möjligt att skildra många olika krypterade meddelanden.

Minimalistiska motiv

tatuering-på-överarmen-minimalistiska-berg-ram-linjer-bläck-tatuering

Minimalistiska motiv som detta är väldigt trendiga och passar som tatuering på överarmen för kvinnor såväl som för män. De kännetecknas av raka linjer eller geometriska figurer, som visas i svart och med nyanser, men utan ljusa färger och som kan innehålla vissa bilder.

tatuering-på-överarmen-örn-abstrakt-färgglada-moderna-fågelvingar

Örnar eller andra rovfåglar är särskilt populära bland män, men inte bara hos dem. De är lämpliga som ett enda motiv, men kan också kombineras med andra symboler. Oavsett om det är i svartvitt eller färgglatt, naturligt eller abstrakt – du får en imponerande tatuering på överarmen med en stark karaktär.

 Tatuering på överarmen – vackra motiv med blommor

tatuering på överarmen motiv-orientalisk-indisk-blomning-kvinnor-tatuering

Blossoms är en klassiker när det gäller kroppskonst, men detta bör inte förväxlas med tråkigt eller banalt. Varje blommotiv är unikt och betyder något speciellt för varje bärare.

tatuering-på-överarm-män-design-skalle-axel

Blommotiv är väldigt feminina. Det betyder dock inte nödvändigtvis att de bara är avsedda för kvinnor. Det finns också underbara manliga varianter som kan pryda kroppen i form av en tatuering på överarmen. Motivet ovan kombinerar till exempel romantiska rosenblad med en skalle. Så det finns också en stämningskontrast till viss del.

tatuering-på-armen-ros-blomma-svart-vit-skiss

I och för sig är blommor inte bara väldigt olika, utan också stilen som de kan avbildas på. Oavsett om du väljer en orientalisk som den nyss nämnda eller en abstrakt, romantisk, naturlig, svart eller färgstark spelar ingen roll i Edeffekt, för det är bara viktigt att det motsvarar din smak.

tatuering-på-överarmen-ros-mode-svart-färg-blommor-damer

Låt blommorna tatueras på det inre området, på axelhöjd eller på överarmens yttre område, välj ett litet motiv eller varför inte en armhylsa som pryder hela överarmen.

Tatuering-överarm-idéer-rosor-design-kvinnor

Motiven med blommor åtnjuter ökande popularitet för första gången på fem år. Kvinnor har axlar och överarmar dekorerade med rosor, liljor och dahlior. Damen på bilden ovan hade tatuerade tre rosenblad – två av dem står för hennes föräldrar, den tredje – för sin man. Du bestämmer själv vad blommor eller andra motiv ska symbolisera. Ta dig tid att tänka på det i förväg

Tatuering på överarmen – ankare som en symbol för evig kärlek

Tatuering-överarm-ankare-idéer-motiv-kvinnor

Ett ankare symboliserar lojalitet och evig kärlek / vänskap. Det är därför det är ett av de mest populära tatueringsmotiven. Ännu mer – eftersom ankare är mindre märks de inte och ser därför mer subtila ut. Och bäst av allt, denna tatuering kan enkelt läggas till senare.

Tatuering på överarmen – stiliserade blommor

Tatuering-överarm-blomma-rynka-teknik-idéer

En stiliserad blomma på överarmen är mindre romantisk, men modern och snygg. Den svarta tatueringen kan göras snabbt och är rik på detaljer samtidigt.

Tatueringar på överarmen för män – stiliserade fåglar och blommor

Tatuering-överarm-idéer-män-fåglar-blommor

För män kan tatueringarna på överarmen vara större och mer märkbara. Vanligtvis föredras stiliserade blommor, fåglar, kvinnors ansikten eller olika maorimotiv. Men om du vill ha en tatuering med mening kan du låta dina barns teckningar göras.

Tatuera med mening – tiden går så snabbt

Tatuering överarm idéer timglas exempel

Tiden går snabbt – vänskap förändras, partner förändras. Men med tatueringsmotivet ovan firas alla vänskap och relationer som står sig över tid. Så det är hur vacker och fantasifull en tatuering kan se ut med mening.

Tatuering på överarmen – 3D -motiv

Tatuering överarm män öga ansikte kvinna

En tatuering på överarmen måste sticka ut – kanske därför fler och fler män väljer 3D -motiv. De skapar spännande optiska illusioner och kan helt enkelt inte släppa ögonen.

Tatueringar med mening – religiösa motiv

Tatuering-överarm-män-religiösa-motiv-idéer

De som är religiösa kan också välja ett lämpligt motiv. Var det korset, Jungfru Maria eller Jesus, gör din tro tydlig för de andra människorna omkring dig. Oavsett om du är en skyddsängel eller bara som en hedervärd gest, kommer det säkert att ge dig styrka.

Tatueringar med mening – blommor på axlarna symboliserar renhet

Tatuering-överarm-axel-rosor-färgglada

Tatueringar med blommotiv

Tatuering-överarm-motiv-idéer-ros-röd

Snygga rosor på överarmen – motiv för män

Tatuering överarm tiger motiv män idéer

De så kallade akvarelltatueringarna är riktiga konstverk

Tatueringsdesign-män-japanska-hieroglyfer-blommor

Tatuering överarm kvinnor idéer bilder motiv

Tatuering-överarm-idéer-bilder-elefant-exempel

Tatuering-överarm-idéer-blommor-fåglar-kvinnor

Tatuering-överarm-idéer-ansikte-män-mönster

Tatuering-överarm-idéer-motiv-fåglar-kvinnor-akvareller

Tatuering överarm Leo stjärntecken akvarellteknik

Tatuering-överarm-maori-design-idéer-män

Tatuering överarm män motiv kompass

Tatuering-överarm-skalle-idéer-blå-bilder

Tatuering överarmskalle piratmotiv idéer

Tatuering överarm blomma kvinnor designer idéer

Tatuering-överarm-män-maori-motiv-idéer-bilder-exempel

Tatuering-överarm-motiv-Maori-herr-axel

Tatuering övre armen tribal maorimotiv män

Tatuering-överarm-motiv-ros-orkidé-svart

Tatuering-överarm-hel-ärm-font-män

Tatuering-överarm-japanska-motiv-samurai

Tatuering-överarm-motiv-japanska-drakar-män

Tatuering överarm män idéer främmande motiv

Tatuering-överarm-idéer-kvinnor-hel-ärm