Tatueringstrender 2021: Dessa motiv och tatueringsdesigner kommer att pryda vår hud!

När tatueringarna en gång rynkades och associerades med subkulturer och rebeller, är de nu vanliga och har haft ökande popularitet under de senaste 20 åren. Fler och fler människor världen över letar ständigt efter inspiration till olika och unika motiv som kommer att pryda deras hud för alltid. Och kroppskonst liknar mode – varje år ser vi en rad nya trender som påverkar vår stil. Tatueringsvärlden lockar begåvade konstnärer som introducerar nya tatueringsdesigner eller väcker gamla till liv igen. Oavsett om det är en stor yakuzatatuering eller en liten diamanttatuering – det finns nu ett överflöd av tatueringar och alla tatueringsfans får sina pengar. Eftersom detta år sakta går mot sitt slut vill vi naturligtvis presentera dig för de senaste och mest populära tatueringstrenderna för 2021. Från filigran mikrotatueringar till vackra mikrorealismstatueringar – det finns verkligen något för alla smaker! Så bli inspirerad och ring din tatuerare!

Tatueringar med betydelse tatueringstrender 2021 för kvinnor

Med förbättrad teknik och ökad efterfrågan har tatueringar förvandlats till fantastiska, mångfärgade och invecklade konstverk. Trender kommer och går och att välja rätt tatueringsdesign kan ibland vara en riktig utmaning. Naturligtvis kan du få inspiration från de trendiga teman, men det är mycket viktigare att hitta något som passar dig. Tatueringens stil och placering bör återspegla din unika personlighet och din livsstil. Tänk också på att en tatuering stannar kvar på din hud för alltid – så du vill välja design klokt!

Litet och vackert: Mikrotatueringar är bland de mest populära tatueringstrenderna 2021

vad är mikrotatueringar tatueringstrender 2021

Naturligtvis är stora ryggtatueringar vackra i sig själva och något alldeles speciellt. De är dock inte för alla och för nästa år är en mottrend i rampljuset och det är mikrotatueringar. Dessa är små och filigranmotiv och trenden är perfekt för alla som får sin första tatuering och vill börja långsamt. Eller kanske du vill ha en tatuering som inte är för påträngande och som du också kan gömma om det behövs? Även om tatueringarna är ganska små, sträcker sig mönstren från minimalistisk till super invecklad och tillgodoser alla. Oavsett om det är små bokstäver, djur, geometriska mönster eller en Unalome -tatuering – allt är möjligt! Mikrotatueringar prickas med finare individuella nålar än vanligt och kräver otroligt mycket skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Så att din mikrotatuering verkligen kommer till sin rätt trots den minimalistiska designen är det lämpligt att hitta en tatuerare som redan har erfarenhet inom detta område.

Blandade tatueringar kommer att pryda vår hud 2021

Mixed media tatueringstrender 2021 ärm tatuering design för kvinnor

Med så många stilar att välja mellan i tatueringsvärlden, varför skulle vi begränsa oss till bara en viss? Med blandade tatueringar, som kombinerar olika visuella tystnader och element på ett genialiskt och spännande sätt, kommer tatueringstrenderna 2021 att tas till en helt ny nivå. Att blanda flera motiv skapar unika och otroligt coola tatueringar. Som i de flesta konstverk är blandade tatueringar graverade på ett sådant sätt att stilarna och motiven fungerar tillsammans och kompletterar varandra. De bryter mot alla regler för enhetliga tatueringar och sätter istället ihop element som vi normalt aldrig skulle förvänta oss tillsammans. Det spännande är att du kan utveckla din kreativitet och att du har många möjligheter till nya och ovanliga idéer.

Så enkelt och ändå så vackert: Ord och talesätt hör också till de största tatueringstrenderna 2021

Tatueringstrender 2021 tatueringsspråk idéer små tatueringar med mening

Utan tvekan är tatueringstrenderna 2021 mer mot minimalism och minimalistiska ord tatueringar är tydliga bevis på detta. Utan någon utsmyckning och ytterligare detaljer – enkla ord eller små talesätt med en djup och inspirerande betydelse ger en samtida och vacker tatuering. Denna tatueringstrend handlar inte om designen, utan snarare budskapet du vill förmedla. Ett annat intressant alternativ skulle vara att få ditt favoritcitat från en film eller bok som talar till dig och återspeglar din historia.

Mikrorealistiska tatueringar

Tattoo Trends 2021 Microrealism Tattoo Design Ideas

Tatueringsvärlden ser sin egen version av renässansen under nästa år. I likhet med den historiska rörelsen såg tatueringar av djur, porträtt och andra föremål väldigt platta och endimensionella ut och liknade mer karikatyrer för 10 år sedan. Lyckligtvis har Michelangelos och Leonardos i vår generation fulländat sina färdigheter och använt vår hud som en duk för vackra, realistiska konstverk. Realistiska tatueringar har varit i trend i flera år och värderas högt av alla tatuerare. Men dessa är nu också ingraverade i mikroversionen och mikrorealistiska tatueringar är bland de mest populära tatueringstrenderna 2021. Även här rekommenderas att hitta en erfaren tatuerare som redan har erfarenhet och öga för detaljer.

Kreativa surrealistiska tatueringar

Surrealism tatuering design tatuering trender 2021

Surrealism är utan tvekan en av de konstigaste och mest imponerande konstformer som finns. En konstnär måste inte bara vara mycket kreativ, utan måste också ha en mycket skicklig hand för att väcka sina galna idéer till liv. Rörelsen har naturligtvis också letat sig in i tatueringsvärlden och surrealistiska tatueringar är bland de mest populära tatueringstrenderna 2021. Designerna sträcker sig från naturliga skapelser till science fiction -teman till störande varelser som från en skräckfilm – surrealistiska tatueringar är intressanta och tittarna kunde knappt titta bort.

Chicano tatueringar

Chicano Tattoos Origin Tattoo Trends 2021 Brösttatuering för män

Även om Chicano -tatueringar inte är lika kända ännu, föddes tatueringsstilen i Kaliforniens fängelser redan på 50 -talet. Chicano betyder “mexikansk-amerikansk” eller, med andra ord, människorna som bor i USA, men har sina rötter och ursprung i Mexiko. Chicano-tatueringar kännetecknas av utmärkta fina svartgrå linjer i monokroma och känsliga nyanser och kan vara superkomplicerade och stora, samt små och känsliga. Mestadels innehåller de bokstäver, gängsymboler, realistiska porträtt samt olika kulturella och religiösa motiv. Några av de populära porträtten för Chicano -tatueringar inkluderar bland annat clowner, kvinnor, bilar, vapen eller avlidna familjemedlemmar. I likhet med en La Catrina-tatuering avbildas kvinnorna ofta med en läskig clownmakeup och representerar sockerskallen.

Negativa rymdtatueringar

Negativ rymdtatuering design tatueringstrender 2021

Negativa rymdtatueringar är något alldeles speciellt och har haft ökande popularitet i flera år. Detta är en “inverterad” tatueringsstil. Hur ska det fungera? Tänk dig till exempel en underarm som mestadels är täckt med svart bläck och är i form av en ensam ros som verkligen fångar ögat. Tja, här kommer överraskningen – rosen i sig är bara bar hud, så det svarta bläcket runt det uppmärksammar det. Så istället för att sticka tatueringen, ritar artisten konturen och lämnar designen tom. På grund av den optiska illusionen och djupet är negativa rymdtatueringar riktiga blickfång!

Klassikern: Nya skoltatueringar är fortfarande trendiga

New School Tattoo Trends Sleeve Tattoo For Men

Nya skoltatueringar är faktiskt inget nytt, men kommer ändå att pryda vår hud nästa år. Tatueringsstilen är direkt inspirerad av popkulturmotiven och teckningarna från 80- och 90 -talen och väcker fantastiska barndomsminnen hos många av oss. Har du alltid velat ha en stiliserad Scooby Doo eller Musse Mus tatuerad på dina biceps i djärva och levande färger? Då är New School Tattoo något för dig!

Djärv och iögonfallande: tatueringar i ansikte och hals

Hals tatueringar för kvinnor tatuering trender 2021

Om du frågade de flesta tatuerare om du skulle göra en ansikts- eller nacktatuering skulle du troligtvis få ett rungande “nej” för ett svar följt av en rad frågor som “är du säker?” Även om tatueringar har blivit ganska normala idag, anses tatueringar i ansikte eller hals fortfarande vara ganska extrema. Men det kommer att förändras under nästa år, för hals- och ansikts tatueringar är utan tvekan en av de hetaste men bisarra tatueringstrenderna 2021. Många tatueringsfans och kändisar, som Justin Bieber, har nyligen valt små och känsliga ansikts tatueringar bestående mestadels av ord, blommor eller stjärnor.

Tatueringstrender 2021: coola idéer och inspiration

Svart och grå tatueringsdesignidéer Underarmstatueringar för kvinnor

Blackwork Negative Space Tattoos är perfekta för alla som vill ha en unik tatueringsdesign

Blackwork tatuering trender 2021 ärm tatuering design för män

Så liten och ändå så vacker: mikrotatueringar

Mikrotatueringar trend 2021 små tatueringsmotiv för kvinnor

Negativa rymdtatueringar är mycket populära bland både män och kvinnor

Negative Space Tattoo Trends 2021 små tatueringar för kvinnor

Mikrorealismstatueringar för samtida mönster

Microrealism Tattoo Trends 2021 små tatueringar med betydelse för kvinnor

Färgglada och livliga: Inte konstigt att nya skoltatueringar är bland de mest populära tatueringstrenderna 2021

New School Tattoo Design Ideas Tattoo Trends 2021

Chicano -tatueringar är särskilt populära bland kvinnor

Axeltatueringsdesign för kvinnor Chicano Tattoo Trends 2021