14 parasta Koi Fish Tattoo -mallia merkityksillä!

Koi -kalatatuoinnit ovat erittäin luovia ja innovatiivisia. Koi -kaloista on monia tatuointisuunnitelmia, joista voit valita itsellesi Internetistä, mutta olemme valinneet joitain täältä juuri sinulle, katso.

Koi -kalan uskottiin symboloivan onnea ja sitkeyttä. Katso kunkin kalan symboleja ja päätä sitten, minkä tatuoinnin haluat koristella. Yksinkertaisella haulla voit saada tatuointisi tämän artikkelin avulla.

Amazing Koi Fish Tattoo -mallit kuvilla:

Alla on annettu suosituimmat koi -kala -tatuointimallit, joissa on kuvia ja merkityksiä miehille ja naisille.

1.Kulta Koi Fish Kalat Tatuointi:

Kulta Koi Kalat Kalat Tatuointi

Jos etsit tatuointia, joka loistaa, kiiltää ja jota on vaikea sivuuttaa, niin tämä Tattoo koi fish tatuointikuvat, joissa on Gold Koi Fish, ovat paras vaihtoehto. Kun tarkastelemme tarkasti tämän kalan kirkkaita asteikkoja, koristeelliset lumpeet ja yleinen kirkas ja värikäs aura esittävät tämän tatuoinnin parhaan osan. Tyypillisesti koi -kalatatuoinnissa on suuri, sininen, roiskeveden tausta, jossa kala hyppää vedestä ja roiskuu leikkisästi siinä. Punainen Koi -kala edustaa rakkautta, voimaa, maskuliinisuutta, rohkeutta ja energiaa. Sen uskotaan olevan vahvin ja se voi uida voimakkaita virtauksia vastaan. Sininen edustaa myös maskuliinisuutta ja hedelmällisyyttä.

2. Perinteinen japanilainen Koi Fish Tattoo:

Perinteinen japanilainen Koi Fish Tattoo

Koi on japanilainen karpin sana. Koi -tatuointi on perinteinen symboli, jota japanilaiset ovat käyttäneet vuosien ja vuosien ajan. Muinaisista ajoista lähtien japanilaiset ovat käyttäneet tätä Koi -kalatatuoinnin suunnittelua kulttuurisymbolinaan vastoinkäymisten voittamiseksi. Tämän takana on tarina, joka kertoo, kuinka nämä kalat olivat kiipeäviä vesiputouksia, joilla on voimakas virta, ja sanottiin, että on päätetty päästä vesiputousten huipulle, joka on säilynyt ja onnistunut. Perinteisiin malleihin kuuluu usein joko japanilaisia ​​vaahteranlehtiä tai lootuskukkia yhdessä suunnittelun kanssa.

3. Kiinan Koi Fish Tattoo:

Kiinalainen Koi Fish Tattoo

Koi -kalatatuointeja oli saatavilla eri tyyleissä ja malleissa. Aina kiinalaisilla malleilla on omat merkityksensä, joiden mukaan koi ui keltaisen joen virtaa vastaan ​​saavuttaakseen lohikäärmeportin, ja saavuttaessa lohikäärmeportin heidät viritetään lohikäärmeeksi. Tämä on syy, joka sai vetovoiman monilta ihmisiltä kohti koi -tatuoinnin merkitystä. Se myös inspiroi tekemään töitä ja saavuttamaan. Valitse tämä tatuointi, jos haluat saada inspiraatiota ja motivaatiota.

4. Koi Kalat Symbol Tattoo:

Koi Kalat Symbol Tattoo

Saatavilla olevien suurten tatuointiluokkien joukossa nämä koi -kala -tatuointimallit olivat ainutlaatuisia suunnittelunsa ja symboliikkansa vuoksi. Ne, jotka eivät tienneet näistä Koi -kalojen tatuoinneista, auttavat heitä symboloimaan rohkeutta, sitkeyttä ja valtavaa tahdonvoimaa. Tietenkin tämän ainutlaatuisen tatuoinnin pitäisi olla suuri inspiraatio useimmille ihmisille. Se on tarkoitettu ihmisille, jotka ovat syntyneet Pieces -auringon merkin alla, kerskailemaan Kalat -ylpeydestään. Tämä on yksi suosituimmista koi -kala -tatuointimalleista miehille.

5. Dragon Koi Fish Tattoo:

Dragon Koi Fish Tattoo

Monet kiinalaiset legendat ovat innoittaneet tämän koi -kalatatuointisuunnittelun ideoita lohikäärmeen kanssa, koska tämä on yleensä keltaista ja ui ylävirtaan keltaisessa joessa muuttuakseen lohikäärmeeksi. Tämä tatuointi tarkoittaa henkilöä, joka pyrkii täyttämään kohtalonsa eri esteiden keskellä. Se näyttää samanlaiselta kuin musta koi, koska sillä on yhteys vastoinkäymisiin. Se symboloi myös voimaa, rohkeutta ja rohkeutta haasteeseen. Tämä tatuointi voidaan valita osoittamaan uutta alkua kuoleman jälkeen.

6. Taiteelliset Koi Fish Tattoo -mallit:

Taiteelliset Koi Fish Tattoo -mallit

Koi -kalatatuoinnit näyttävät kauniilta abstrakteissa malleissa. Tässä on vielä yksi asia, jota voit harkita. Tämä on vain kaunis ja painaa sen sellaisena kuin se on. Tämän tatuoinnin minkä tahansa osan muuttaminen varastaa sen ulkoasun ja vaikutuksen. Kun lisäät tähän, sen intensiteetti häviää. Vaikka voit lisätä yhden kalan vastakkain, se tekisi myös kiehtovan tatuoinnin. Se on paras koi kala tatuointi miehille.

7. Animoidut koi -kalatatuoinnit:

Animoidut koi -kalatatuoinnit

Tämänkaltaiset animoidut koi -kalatatuoinnit ovat myös hyvä vaihtoehto, jos haluat tehdä jotain muuta tai kokeilla muotoja. Tämän tilan avulla voit käyttää mitä tahansa haluamaasi väriä, eikä muuttaminen vaikuta tämän koi -tatuoinnin ulkoasuun. Joustavuus on tällaisen tatuoinnin tärkein etu.

8. Alaselän Koi Fish Tattoo Lotus:

Alaselkä Koi Fish Tattoo Lotus

Myös tämä on hieman erilainen kuin tavalliset tatuoinnit ja mahdollistaa kaikki muutokset, jotka haluat tehdä. Mustavalkoiset tatuoinnit näyttävät hyviltä, ​​vaikka ne näyttäisitkin. Voit vapaasti kokeilla tätä. Tämä on yksi kysytyimmistä Kalat ja koi -kalatatuointimalleista tytöille ja naisille.

9. Pari Koi Fishes Tattoo:

Pari Koi Fishes Tattoo

Tässä on paras koi -kala -tatuointisuunnittelu, ja tämä koskee väriä. Tasapainottaa sitä eri sävyillä ja sävyillä saadaksesi tämän ilmeen. Jos se ei ole sininen, käytä tummempia sävyjä, kuten violettia tai ruskeaa. Voit käyttää myös kastanjanruskeaa, mutta pidä tämä pieni ja kompakti.

10. Kalat Style Koi Fishes Tattoo:

Kalatyylinen Koi Fishes Tattoo

Jos haluat jotain yksinkertaista, joka ei ole raskaammalla puolella ja jossa oli vähän väriä ja viivoja; voit käyttää tätä. Se on vaivaton mutta erittäin kirkas ja sopii mihin tahansa ja miten haluat säätää sitä. Sen värin tai koon muuttaminen ei vahingoita, koska tämä koi kala tatuointi on abstrakti.

11. Vesi Koi -kalatatuoinnit:

Vesi Koi Fish Tatuoinnit

Abstraktit tatuoinnit näyttävät hyviltä kaikille. Tässä on yksi koi -kala, joka voidaan helposti istuttaa minne tahansa. Käytä lihavoitua viivaa ja kuvioita, jos haluat lisätä tähän lisää ja säilyttää sen yhdellä sävyllä ja värillä. Abstraktit tatuoinnit näyttävät parhaiten yksivärisiltä.

12.Kukka Koi Fish Tattoo:

Kukka Koi Fish Tattoo

Tämä on erittäin värikäs vaihtoehto. Jos rakastat värejä ja pidät kirkkaasta ja elävästä tatuoinnista, sinun on harkittava sitä. Koi voidaan maalata eri väreillä, joten valinta on täysin sinun. Tämä animoitu ulkoasu on helppo saada, eikä ulkonäkö muutu pakattaessa tai suurennettaessa tatuointia.

13. Värikäs Koi Fish Tattoo Design:

Värikäs Koi Fish Tattoo Design

Tämä on varma kokeilu niille, jotka haluavat hyvän pinta -alan kattavan ja houkuttelevan tatuoinnin. Koi -kalatatuointisuunnittelua tulisi säätää sen mukaan, mihin haluat sen sijoittaa, ja värillä on myös tärkeä tekijä, koska koostumus on raskas. Käytä mieluiten ihonväriisi ja kokoisi sopivia värejä hartioiden leveyden mukaan.

14. Keltainen Koi Fish Art:

Keltainen Koi Fish Art

Tämä on erittäin luova muotoilu käsivarren tatuoinnille. Se on yksinkertainen ja siisti muotoilu, joka ei käytä liikaa viivoja tai kuvioita, mutta kiinnittää katsojan huomion yhtä helposti. Voit halutessasi lisätä yksityiskohtia ja kuvioita. Voit myös lisätä siihen haluamiasi värejä. Mutta varmista, että tämä tatuointi ei ole valtava. Sen kauneus on kompakti koko, ja sen suurentaminen liikaa ei vaikuta samaan vaikutukseen kuvassa.

Lopulliset ajatukset:

Yhteenvetona voidaan todeta, että koi -kalojen tatuointimallien kuvaus voi tarkoittaa lisääntynyttä vaurautta ja onnea. Sinun on tarkistettava mallit huolellisesti ja saat apua asiantuntijataiteilijoilta, kun valitset mallin, joka voi olla onnekas sinulle. Muuten se voi heijastaa paljon negatiivisempaa merkitystä kuin olisit koskaan uskonut. Tämän koi -kalan onni olisi tarpeeksi hyvä syy kenelle tahansa saada nämä kauniit karppitatuoinnit läheltä. Ottaen tatuointeja koi -kaloista voi olla varma, että näin on aina. Kaiken kaikkiaan lohikäärme Koi -kala edustaa kaikkien esteiden voittamista ja tavoitteesi saavuttamista. Se on yleensä tatuoitu edustamaan uutta lukua elämässä tai uudestisyntymisessä.