19 houkuttelevaa reiden tatuointia naisille vuonna 2021

Reiden tatuoinnit naisille

Oletko fani tyylikkäistä tatuoinneista, joissa on taiteen ilmentymä? Reisitatuoinnit naisille ovat jatkuvasti saamassa suosiota niille, jotka haluaisivat omistaa seksuaalisen vetoomuksensa. Nämä tatuoinnit ovat erimuotoisia ja -kokoisia, ja alueella on korkea kipukynnys. Koska nämä on kaiverrettu alueelle, joka voidaan peittää vaatteilla milloin tahansa, voit kokeilla suurempia malleja.

Vaikka reidet eivät ole yleisesti poimittuja ruumiinosia tatuointeille, voimme kokeilla tässä artikkelissa tarjoamiamme kauniita malleja.

19 parasta reiden tatuointimallia naisille:

Käydään tämä artikkeli läpi, joka auttaa naisia ​​valitsemaan oikeat reiden tatuoinnit, jotka ovat sekä ainutlaatuisia että kauniita. Pienestä suureen on olemassa useita suunnitteluvaihtoehtoja, jotka auttavat sinua tekemään tämän valinnan.

1. Värikkäät naisten reiden tatuoinnit:

Värikkäitä naisten reiden tatuointeja

Unisiepparin tatuointi voi olla hyvä vaihtoehto ihmisille, jotka uskovat voivansa vangita pahat unet suodattamalla läpi vain hyvät. Tämä värikäs unelma sieppari tatuointi reiteen ei ainoastaan ​​palvele emotionaalista tarkoitusta vaan myös kaunistaa reiden aluetta valtavasti. Toinen tämän suunnittelun ainutlaatuisuus on sydämen muoto, joka erottuu tavallisesta pyöreästä.

2. Söpöt reiden tatuoinnit naisille:

Söpöt reiden tatuoinnit naisille

Jos olet tyylikkäiden ja yksinkertaisten tatuointien fani, tämä reiden tatuointi on täydellinen vaihtoehto. Varren ja lehtien monimutkainen muotoilu yhdessä sen päällä seisovan kauniin linnun kanssa huokuu eleganssia. Se symboloi luonnon kauneutta ja sen vaikutusta elämäämme. Vaikka tämä malli näyttää hyvältä missä tahansa kehossasi, reiden suuri tila tekee siitä täydellisen alueen tälle tatuoinnille.

3. Ainutlaatuiset reiden tatuoinnit naisille:

Ainutlaatuiset reiden tatuoinnit naisille

Käärmeet ovat suosittu tatuointivaihtoehto kiinalaisissa ja japanilaisissa kulttuureissa, etenkin reisissä, koska ne sopivat kehosi käyriin. Se symboloi myös luovaa elämänvoimaa ja hedelmällisyyttä monissa kulttuureissa historiallisesti. Koska käärmeet ovat ihonsa, se on myös sopiva symboli muutokselle, uudestisyntymiselle, kuolemattomuudelle ja parantumiselle. Joten pidättymättä, näytä käyrät tällä käärme -tatuoinnilla.

4.Kukkareiden tatuoinnit, joissa on kallo:

Kukkareiden tatuoinnit, joissa on kallo

Meillä kaikilla on persoonassamme sekä hyviä että huonoja puolia. Tämä kaunis tatuointisuunnittelu edustaa elämää ja kuolemaa kallon kanssa, kun taas kukat kuvaavat kauneutta ja rakkautta. Tämä yhdistelmä on esimerkki elämän oikean ja ruman puolen välisen taistelun kuvaamisesta kauniilla tavalla. Tämä muotoilu näyttää upealta, ja voit halutessasi käyttää väriä.

5. Haloween -naisten reiden tatuoinnit:

Haloween -naisten reiden tatuoinnit

Monet länsimaat juhlivat Halloweenia kuolleiden muistoksi. Tämän kulttuurin vaikutus leviää ympäri maailmaa. Tämä tatuointi on täydellinen vaihtoehto niille, jotka liittyvät tähän festivaaliin tai jotka rakastavat omituisia ja erottuvia tatuointeja. Realistinen esitys hahmoista tässä mallissa riippuu tatuoijataiteesta ja käyttäjän rohkeasta luonteesta.

6.Kukkareiden tatuoinnit naisille:

Kukka Reiden Tatuoinnit Naisille

Kukat ovat olleet olennainen osa kehon taidetta vuosisatojen ajan. Tämä kaunis reiden tatuointisuunnittelu muistuttaa modernia lähestymistapaa kukka -asetelmaan, joka on ristiriidassa tatuointeihin löydettyjen yleisten kukka -tatuointimallien kanssa. Vaikka tässä tatuoinnissa käytetty pääväri on musta, yksityiskohdat lisäävät naisellista kosketusta, mikä tekee siitä yhden parhaista reiden tatuointivaihtoehdoista naisille.

7. Yksinkertaiset sivureiden tatuoinnit naisille:

Yksinkertaiset reiden sivutatuoinnit naisille

Jos olet yksinkertaisten asioiden fani tekemättä liikaa hälinää, tämä reiden tatuointimalli sopii makuusi täydellisesti. Tämä muotoilu näyttää samanlaiselta kuin kirkkautta säteilevä aurinko ja kuu toisella puolella ja aaltoileva muotoilu toisella, mikä antaa sille ainutlaatuisen kosketuksen. Auringon ja kuun yhdistelmä voi myös osoittaa jokaisen ihmisen persoonallisuuden, kirkkauden pimeyden kanssa.

8. Ruusutatuoinnit naisten reiteille:

Ruusutatuoinnit naisten reiteille

Hanki nämä kauniisti yksityiskohtaiset kukka -tatuoinnit, jos olet tarpeeksi rohkea kerskailemaan reisiisi.

9. Lootuskukkareiden tatuoinnit naisille:

Lotus -kukkien reiden tatuoinnit naisille

Lotusilla on hengellinen merkitys monissa kulttuureissa ja tuttu esine, joka on kaiverrettu tatuoinniksi. Se symboloi myös uudestisyntymistä, itsensä uudistumista, valaistumista ja on puhtauden symboli itäisissä uskonnoissa. Se sopii erityisesti ihmisille, jotka haluavat välittää kauneutta, jonka juuret ovat likaisimmilla vesillä.

10. Dreamcatcher -reiden tatuointi:

Dreamcatcher -reiden tatuointi

Dream catcher -tatuointi on toinen muotoilu vaihtoehto reisillesi. Se symboloi muotoilua, joka toimii hämähäkinverkkona, joka suodattaa pahat unet ja pitää kiinni hyvistä unista. Monimutkainen muotoilu sisältää myös mandala -taiteen, jossa on roikkuvat höyhenet, jotka näyttävät kauniilta ja peittävät koko reiden sivun tilan.

11. Reiden lainaustatuoinnit naisille:

Reisien tatuoinnit naisille

Me kaikki tarvitsemme kannustusta silloin tällöin muodossa tai toisessa. Tämä tatuointi on täydellinen tapa rohkaista itseäsi uskomaan unelmiin. Kun tatuointi asetetaan reiden etupuolelle, se näkyy sinulle jatkuvana muistutuksena. Vaikka tatuointi on suhteellisen yksinkertainen, se antaa sinulle energiapumpun, kun tunnet olosi alas. Tällä tatuoinnilla ei voi tehdä paljon lisäämällä värejä.

12. Kauniit reiden tatuoinnit naisille:

Kauniita reiden tatuointeja naisille

Meillä kaikilla on mukavia muistoja lapsuudesta, ja tämä tatuointi voi olla ihanteellinen valinta muistamaan ne pysyvästi. Reiteen sivulle kaiverrettu tatuointi sisältää kolme pientä lasta, jotka pitävät toisiaan kiinni, kun ylimmäinen lapsi pitää ilmapalloa. Se saa sinut haluamaan pitää huolettoman lapsuuden, jota me kaikki kaipaamme, kun kasvamme. Voit lisätä tilkka värejä lisätäksesi elävän kosketuksen tähän tatuointiin.

13. Viileät reiden tatuoinnit tytöille:

Tyylikkäät reiden tatuoinnit tytöille

Joskus yksinkertaiset asiat riittävät ilmaisemaan paljon tunteita tekemättä liikaa muutoksia. Tällä ohuella ja aistillisella suunnittelulla ei ehkä ole oikeutettua merkitystä, mutta kiertyvä kuvio saa käyttäjän näyttämään kauniilta. Reiden etuosa on paras paikka saada tämä tatuointikaiverrus, koska siinä on riittävästi tilaa näkyvyydelle.

14. Tribal Reisitatuoinnit Nainen:

Tribal Reisitatuoinnit Nainen

Jos pidät rustiikista mutta tyylikkäästä reiden mallista, tämä tatuointi voi olla täydellinen ratkaisu. Tyylikäs muotoilu sulautuu kauniisti reiden kaariin, jolloin se näyttää seksikkäältä. Voit lisätä muotoiluun numeron muistoksi elämäsi erityistapahtumista, kuten vuosipäivästä.

15. Mandala Art Reiden tatuoinnit naisille:

Mandala Art Edessä Reiden Tatuoinnit Naisille

Mandala -taide on saavuttanut suosiota kaikista sen tarjoamista positiivisista eduista, ja se on saavuttanut tiensä myös tatuointimaailmaan. Tämä mandala -taide -reiden tatuointi edustaa täydellisesti kuun rauhallisuutta ja kauneutta, kun taas aurinko symboloi voimaa ja voimaa. Vaikka molemmat energiat ovat erilaisia, molempien energioiden yhdistäminen tekee päivästä täydellisen.

16. Sarjakuva -naisten reiden tatuoinnit:

Sarjakuva -naisten yläreiden tatuoinnit

Me kaikki rakastimme sarjakuvien katsomista, halusimmepa sitten myöntää sen tai emme. Tämä reiden tatuointi on täydellinen vaihtoehto ihmisille, jotka haluavat omaksua sisäisen lapsensa, mutta tarvitsevat tavan peittää se tarvittaessa. Viittaukset, jotka tämä tatuointi antaa sarjakuvasta, ovat hienovaraisia, ja se näyttää myös unelma siepparin tatuoinnilta. Voit lisätä inspiroivia lainauksia, jotka antavat sille persoonallisuuden.

17. Kauniit reiden tatuointiideat naisille:

Kauniit reiden tatuointiideat naisille

Vuoroveden aallot edustavat sekä ylä- että alamäkiä, joita ihmiset kohtaavat elämässään, ja ne voivat olla suosittu valinta tatuoinnille naisten keskuudessa, jotka omaksuvat elämän täysimääräisesti. Mandala -taiteen lisääminen korostaa entisestään tämän suunnittelun kauneutta. Henkilökohtaisesta valinnastasi riippuen voit lisätä tähän kuvioon värin.

18. Taivaalliset lonkkareiden tatuoinnit naisille:

Taivaalliset lonkkareiden tatuoinnit naisille

Tämä tatuointi sopii täydellisesti ihmisille, jotka ovat syvästi kiinnostuneita tähtitieteestä. Auringon, maan, kuun ja tähtikuvioiden kuvaaminen avaruuden ympärillä on tehty kauniisti, joten haluat näyttää sen. Voit saada tämän tatuoinnin kaiverretuksi reiden ja lonkan alueen ympärille, jolloin saat tarpeeksi kangasta mielikuvitukselliseksi.

19. Leijonan ja ruusun reiden tatuointi naisille:

Leijonan ja ruusun reiden tatuointi naisille

“I am woman listen me roar” on lainaus yhdestä kuuluisasta kappaleesta, joka on omistettu naisille maailmanlaajuisesti. Tämä tatuointi on täydellinen tapa edustaa naisten kovaa puolta, jota tarvitaan ylläpitämään ja tekemään polku tässä maailmassa. Leijonan ja ruusujen käyttö tässä tatuoinnissa osoittaa käyttäjän kaunista mutta vahvaa luonnetta, joka huokuu upeutta persoonallisuudestaan.

Lopulliset ajatukset:

Voit saada inspiraatiota tässä artikkelissa mainitusta luettelosta parhaista reiden tatuoinneista naisille. Valitse malli, joka kuvaa persoonallisuuttasi ja lisää luottamustasi tehokkaasti. Älä unohda kertoa meille, kuinka tämä artikkeli on auttanut sinua tekemään lopullisen valinnan.