20 Kuuluisa naisten julkkis tatuoinnit ja merkitykset

Maailman kauniit ja upeat julkkikset eivät vain lyö punaista mattoa näyttävillä ripustimillaan, tyylikkäillä asuillaan ja häikäisevillä kengillään, vaan myös hämmästyttävillä ja värikkäillä tatuoinneillaan. Nämä naiset ovat antaneet itselleen suuren ja selkeän ilmeen tatuoinneillaan ja heistä on tullut inspiraation lähde monille nuorille naisille maailmassa. Jotkut parhaista julkkisten tatuointimalleista naisten keskuudessa löytyvät seuraavasta osasta.

Kuuluisat naisten julkkisten tatuoinnit ja merkitykset

Naisjulkkikset uusimmilla tatuointimalleilla:

Tässä on joitain naispuolisten julkkisten parhaita tatuointeja ja niiden merkityksiä, jotka voivat saada inspiraatiota monille maailman julkkiksille.

1. Tatuoinnit Megan Foxilla:

Tatuoinnit Megan Foxilla

Tyylikäs ja kaunis Transformers -näyttelijä Megan Fox on ajanut median hulluksi upeilla tatuointisuunnitelmillaan. Ne asetetaan useille hänen ruumiinosilleen, kuten ranteelle, nilkalle, lapaluulle ja selälle. Ne saavat hänet näyttämään houkuttelevalta ja nuorelta ja ovat niin näkyvissä, että aikakauslehdet ja sanomalehdet eivät ole koskaan kokeneet tarvetta käyttää niitä Photoshopilla. Hän on todellakin yksi rohkeimmista julkkiksista ja hänen tatuointinsa on poikkeuksellisen houkutteleva.

2. Katy Perryn trendikkäät tatuoinnit:

Katy Perryn trendikkäitä tatuointeja

Katy Perry on Hollywoodin tunnetuin julkkis. Hän on loistava laulaja, voittanut useita palkintoja ja sillä on miljoonia faneja ympäri maailmaa. Hänen tatuointinsa asetetaan käsivarteen, ranteeseen ja nilkkaan. Yksi niistä on kirjoitettu muinaisessa sanskritissa, mikä myös viittaa hänen taipumukseensa intialaiseen kulttuuriin. Hän näyttää tyylikkäältä ja trendikkäältä näillä tatuoinneilla, ja se saa hänet näyttämään todella upealta.

3. Upeat tatuoinnit Angelina Jolielle:

Upeat tatuoinnit Angelina Joliella

Angelina Jolie on yksi Hollywoodin parhaista näyttelijöistä. Hänet tunnustetaan tyylikkääksi pommiksi ja hän häikäisee punaisen maton hämmästyttävän kauniilla ulkonäöllään. Hänen tatuointinsa on asetettu olkapäähän, olkavarteen, alavarteen, kaulaan, selkään, reiteen, vyötäröön, alaselkään, alavatsaan ja kulkuneuvoon. Ne näyttävät hämmästyttäviltä, ​​kun hän kuvaa itseään lopullisena tatuointikuningattarena.

4. Eva Longoria erilaisilla tatuoinneilla:

Eva Longoria erilaisilla tatuoinneilla

Eva Longoria on suosittu näyttelijä, joka sai suosiota kuuluisalta televisiosarjalta Epätoivoiset kotiäidit. Hänen tatuointejaan asetetaan niskaan, ranteeseen, kulkuneuvoon ja alaselkään. Vaikka hän on jo päässyt eroon ranteessa olevasta, niin että hän pääsee eroon entisen aviomiehensä muistista. Loput tatuoinnit näyttävät kuitenkin häneltä hyvältä.

5. Hayden Panettiere -tatuoinnit:

Hayden Panettiere -tatuoinnit

Hayden Panettiere on yhdysvaltalainen näyttelijä, malli ja laulaja. Hän oli Golden Globe -ehdokkaana ja voitti useita levyjä. Hänen tatuoinnit asetetaan vyötärölle pystysuoralle puolelle. Se on lainaus, joka on merkityksellinen ja näyttää isolta ja rohkealta. Hän näyttää upealta ja hänen tatuointinsa on todella hienoa katseltavaa.

6. Miley Cyrus näyttää tatuointinsa:

Miley Cyrus näyttää tatuointinsa

Miley Cyrus on yhdysvaltalainen laulaja ja näyttelijä. Hänen tatuointejaan on laitettu rintakehään, korviin ja sormiin. Hän täytti viime vuonna kahdeksantoista, mutta on saanut osansa tatuoinneista ennen sitä. Hänen uusin tatuointinsa oli kirjoitettu tänä vuonna huhtikuussa ja se näyttää kiistatta upealta.

7. Evan Rachel Wood Tatuoinnin sijoittelut:

Evan Rachel Wood Tatuoinnin sijoittelut

Evan Rachel Wood on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja. Hänen tatuointejaan asetetaan reiteen, kaulaan ja nilkaan. Hänen niskatatuointinsa on kirjoitettu trendikkäästi ja tyylikkäästi. Hän näyttää upealta näyttäessään sen. Hänen reiden tatuoinnit ovat myös kiitettäviä.

8. Leighton Meesterin kukka -tatuointi:

Leighton Meesterin kukka -tatuointi

Leighton Meester on suosittu yhdysvaltalainen tv -näyttelijä. Hän sai suosion Gossip Girlissä. Hänen tatuointinsa on asetettu hänen ranteelleen ja näyttää hyvältä luottamuksen vuoksi, jota hän kantaa itsensä kanssa joka kerta, kun hän esiintyy.

9. Audrina Patridge Tattoo niskassa:

Audrina Patridge Tattoo niskassa

Audrina Patridge on tosi -show -supertähti. Hänen tatuointinsa on asetettu hänen kaulaansa, mikä saa hänet näyttämään kuumalta, kovalta ja houkuttelevalta. Se on todellakin yksi parhaista tatuoinneista julkkisten keskuudessa.

10. Jessica Alba tatuoinneineen:

Jessica Alba tatuoinneineen

Jessica Alba on malli, joka tulee loistavalle näyttelijälle ja jopa liikenaiselle ja on syntynyt Amerikassa. Hän on asettanut tatuointinsa niskaansa, ranteeseensa ja jopa kulkuneuvoon. Hänellä on kaunis ja kiiltävä iho, joka houkuttelee. Hänellä on jopa tatuoitu ruusupeti vasemmassa ylävarressa.

11. Scarlett Johanssonin tatuoinnit eri paikoissa:

Scarlett Johanssonin tatuoinnit eri paikoissa

Scarlett Johansson on myös näyttelijä, malli ja laulaja, joka on tehnyt debyyttinsä pohjoisessa. Vuonna 1996 hän oli ehdolla parhaan naispääosan Independent Spirit -palkinnolle hämmästyttävästä esityksestä Mannyssä. & Lo. Hän on suunnitellut tatuoinnin käsivarsiin, ranteeseen, kylkiluisiin ja jopa nilkkaan. Tatuointi on suunniteltu näyttämään rannekkeelta, jonka alla roikkuu I -muotoinen sydän.

12. Charlize Theronin tatuoinnit:

Charlize Theronin tatuoinnit

Charlize Theron on näyttelijä, malli ja jopa tuottaja. Hän aloitti näyttelemisen elokuvissa vuonna 1990. Hänellä on yksi suloisimmista silmistä ja hän on tatuoinut nilkansa Koi -kalan. Hänen nilkansa tatuointi näyttää erittäin upealta, jolloin hän näyttää kuumemmalta.

13. Tatuoinnit Adriana Liman kanssa:

Tatuoinnit Adriana Liman kanssa

Adriana Lima on loistava supermalli. Hän on kauniisti tatuoinut heimomallin, johon on yhdistetty yksinkertainen tähti nilkassaan. Näin hän näyttää aina loistavan kuin tähti glamour -maailmassa eikä koskaan menetä loistoaan.

14. Shenae Grimes ja kuumin tatuointi:

Shenae Grimes kuumimmalla tatuoinnilla

Shenae Grimes on syntynyt näyttelijä. Hän näyttää pieneltä, brunetilta, söpöltä kasvolta ja erittäin terävältä nenältä. Hän on suunnitellut kauniin tatuoinnin reidelleen ja sivurinnalleen. Äskettäin hän tatuoi sydämensä muotoilun kasvoilleen ja hämmästytti maailmaa. Mutta tämä tatuointi oli väliaikainen, kun hän kampanjoi Japanin valistusleiriä nimeltä “Levitä sydämen liike”. Hänellä on tatuoitu sydän, jossa on kelttiläisiä solmuja vasemman reiden takana ja rintakehässä, ja hän käsikirjoitti tatuoinnin ”Minä ja minä” elokuvan Lyhyt.

15. Modernit tatuoinnit Heidi Klumin vartalolle:

Modernit tatuoinnit Heidi Klumin vartaloon

Heidi Klum on saksalainen malli, muotisuunnittelija, televisio -isäntä cum -tuottaja ja satunnainen näyttelijä. Hän rakastaa pelata söpöjä rooleja seksikkyyden sijasta haastattelun aikana. Heidi -tyyliset kauniit abstraktit tatuoinnit, joissa kolme pientä tähteä käsivarsillaan lisäävät glamouria hänen persoonallisuuteensa.

16. Christina Ricci yksinkertaisella tatuoinnilla:

Christina Ricci yksinkertaisella tatuoinnilla

Christina on kuuluisa tiedottaja ja näyttelijä. Hänellä on tatuointifriikki, joka on suunnitellut lähes kaikkia kehon osia, kuten ranteen, rinnan, alaselän, lapaluun, reiden yläosan, nilkan ja alavatsan. Hänellä on tyylitön merenneitotatuointi vasemmassa nilkassaan ja niellä lintu tatuointi rinnassaan ja leijonan kasvot olkapäällä. Hän on näyttelijä, joka voi kantaa tatuointeja tyylikkäästi.

17. Shannyn Sossamon Tatuoinnit selässä:

Shannyn Sossamon tatuoinnit selässä

Shannyn Sossamon on upea muusikko, näyttelijä ja rumpali. Hänen ulkonäkönsä ovat tappavia ja lisäävät siihen vielä hän nosti kukan oikealle olkapäälleen ja symboloi hengellistä merkitystä. Hänen alaselänsä on muotoiltu sanoilla fraasi, joka on hyvä yhdistelmä kuvia ja kirjaimia. Tämä tatuointi osoittaa uskoa ja uskoo hänen näkemykseensä.

18. Luettelo kauniista Lindsay Lohanin tatuoinneista:

Luettelo kauniista Lindsay Lohanin tatuoinneista

Lindsay Lohan on laulaja-lauluntekijä ja muotisuunnittelija, joka on muotoillut tatuointeja alaselkään, ranteeseen, käsiin, sormiin ja jopa käsivarsiin. Hän käyttää yleensä paljon sanoja tai lauseita suunnitellakseen tatuointinsa, kuten tatuointi oikeassa ranteessaan, näyttää viestin, joka koostuu sanoista ja hänen käsivartensa tatuoinnit ovat tyyliä, jossa on pari punaisia ​​kolmioita ja sanoja.

19. Ashlee Simpsonin tatuoitu runko:

Ashlee Simpsonin tatuoitu runko

Ashlee Simpson on loistava tanssija yhdessä lauluntekijän kanssa, jolla on jopa tatuointeja ranteessa, nilkassa ja sormessa. Nilkkaansa ja ranteeseensa hän on suunnitellut tatuoinnin, jossa on sanat “Rakkaus”, joka osoittaa hänen tunteensa ammattiaan ja perhettään kohtaan. Nilkassaan hänellä on söpöjä pieniä kirsikoita, jotka on muotoiltu selkeällä musteella, joten se näyttää elinvoimaiselta ja kauniilta

20. Ultimate Tattoo Star Rihanna:

Lopullinen tatuointitähti Rihanna

Rihanna on kuuma pop -tähti ja loistava laulaja summanäyttelijä, joka on melkein tatuoinut eri ruumiinosat tyylikkäillä malleilla, jotka alkavat korvista nilkkaan. Rihannan musiikki ja muotiaisti ovat jopa median huomionarvoisia. Rihanna sai ensimmäisen tatuointinsa teini -ikäisenä, ja silti hän on tekemässä lisää tatuointeja.

Nämä kuuluisat julkkikset suunnittelevat erilaisia ​​tatuointeja, jotta he saavat paljon huomiota muilta ja jopa lisäävät heidän persoonallisuuttaan ja ulkonäköään. Jotkut tähdet jopa suunnittelevat tatuointeja saadakseen houkuttelevan ja viehättävän ilmeen.