9 erilaista kaulusluun tatuointia miehille ja naisille!

Ajattele kehosi mustetta ylellisellä tatuointisuunnittelulla! Mitä jos saisit kaulusluusi mustalla! Kyllä, kaulusluun tatuoinnit ovat ensisijainen valinta sekä miehille että naisille korostamaan aistillista osaa tehokkaasti. Tatuointityyli liittyy alueeseen, joka on lähellä rintakehää, ja siksi se on täydellinen kaikenlaisiin lausumiin.

Paras kaulusluun tatuointimalli

Tyylikkäät ja söpöt kaulusluiden tatuoinnit:

Katsotaanpa joitain sydäntä sykkiviä malleja, jotka kannustavat sinua saamaan sen musteella kaulusluusi.

1.Skriptin kaulusluun tatuointi:

Käsikirjoitus kaulus Bone Tattoo

Naispuolisten kaulusluiden tatuointien kokoelma sisältää laajalti käsikirjoituksen tatuointeja. Ihastuttava valikoima fontteja, joita se tarjoaa sinulle, tekisi minkä tahansa lainauksen tai lausunnon, johon uskot, korostettuna kokoamaan persoonasi.

2. Wave Collar Bone Tattoo:

Aallon kaulusluun tatuointi

Pienet kaulusluun tatuoinnit ovat olleet illuusio nuorille antamaan ulkonäöltään erilainen ilme. Aallot ovat olleet parhaita kaulusluun koristeluun, mikä osoittaa jatkuvaa muutosta, rauhaa ja hiljaisuutta.

3. Fighting Deer Collar Bone Tattoo:

Fighting Deer Collar Bone Tattoo

Peuroja on aina synkronoitu luonnon kanssa, ja taisteleva peuran tatuointisuunnittelu on ollut yksi suosituista solisluu -tatuointi -uroksista. Mustasta ja harmaasta musteesta valmistetut molemmat peurot ovat edustettuina taistelussa, mikä osoittaa voimaa ja voimaa.

4. Blue Rose Collar Bone Tattoo:

Sininen ruusukaulusluun tatuointi

Naisten kaulusluun tatuoinnit ovat epätäydellisiä ilman ruusumalleja luettelossa. Sininen ruusu, jossa on kaksi kastepisaraa, antaa realistisen kosketuksen tatuointiin. Tatuointi lumoaa kirjallisuuden, vaurauden, onnettoman rakkauden ja paljon muuta.

5. Linnun kaulusluun tatuointi:

Lintujen kaulusluun tatuointi

Linnut ovat antaneet erilaisia ​​söpöjä kaulusluun tatuointeja saadakseen mustetta, etenkin naisille. Suunnittelussa on useita lentäviä lintuja, jotka osoittavat vapautta, perspektiiviä, vapautumista, rauhaa, viisautta, onnea, rakkautta ja iloa.

6.Leijonakuvioinen kaulusluun tatuointi:

Leijonakuvioinen kaulusluun tatuointi

Lion antaa tukevan ilmeen miesten kaulusluun tatuointeille. Metsälinjaan liittyvät miehet omaksuvat laajalti viidakon kuninkaan. Tatuointi symboloi kykyä hallita, voimaa, viisautta, hallitsevuutta ja paljon muuta. Tämä malli on paras college -poikien tai musiikkibändin keskuudessa.

7. Eagle Wings -tyylinen kaulusluun tatuointi:

Siivet Style Collar Bone Tattoo

Kotkan siivet kaulusluun tatuointimiehet antavat syvän merkityksen sille, joka on kirjoittanut sen musteella. Se paljastaa ihmisen positiivisen ja negatiivisen puolen, joka paljastaa suojan pahantekijöiltä, ​​otetta ja tasapainoa elämässä, rohkeutta, luovuutta, parantumista ja paljon muuta.

8. Kallo ruusujen kaulusluun tatuoinnilla:

Kallo ruusujen kaulusluun tatuoinnilla

Kallo ja ruusut ovat suuri alue saavuttaa kestävä tatuointi kauluksen luun alueella. Tatuointi sopii sekä miehille että naisille, ja se koskee kuolemaa, naisellista, kuolematonta rakkautta, uhrauksia, intohimoa, aistillisuutta ja paljon muuta.

9. Tribal Collar Bone Tattoo:

Tribal Collar Bone Tattoo

Tatuointi solisluu jättää merkittävän muotoilun, kun sille annetaan heimojen muotoilu. Suunnittelu ei ainoastaan ​​peitä solisluuta, vaan myös käsittelee pääntietä kaulakorun näköisenä. Kun se antaa tummaa mustetta ja harmaita sävyjä, se jättää vankan vaikutelman.

Lopulliset ajatukset:

Tatuointi solisluussa on nykyään melkein jokaisen nuoren unelma. Malleja rakastavat laajalti ne, jotka etsivät yksinkertaista ja hienostunutta mutta muodikasta ulkoasua. Niissä on yleensä pieniä ja söpöjä malleja, joista valita. Tytöt haluavat kokeilla tätä tyyliä tatuointikuvio; jos käytät olkapäät pois, tämä tyyli sopii sinulle varmasti. Hanki tyylikkäitä kuvioita laajasta kaulusluun tatuointimallien kokoelmasta.