9 ikuista graffiti -tatuointimallia kuvilla

Graffitisuunnittelu tunnetaan yleisesti katutaiteena tai kaupunkitaideteoksena, joka tehdään värisuihkulla seinille. Tämän valtavan näköisen graffiti -taiteen teemana on aakkoset, jotka on kirjoitettu eri sanakirjasimilla. Tätä aakkosjärjestystä käytetään myös ihon tatuointeihin. Hyvin koulutetut suunnittelijat voivat saavuttaa vain tämän suunnittelutyön.

graffiti -tatuointimallit

Söpö ja tyylikäs Graffiti Tattoo -mallit:

Niille, jotka ovat kiinnostuneita ruiskutuksesta, tämä artikkeli voisi varmasti auttaa valitsemaan Top 9 graffiti -tatuointisuunnittelun.

1. Graffiti Spray Tattoo Design:

Graffiti Spray Tattoo Design

Koska graffiti -tatuointi tunnetaan ruiskumaalauksestaan, ruiskupullot on korostettu käyttämällä nuppia pääsuunnitteluna tämän spray -graffiti -mallin luomisessa. Suutin korostuu käyttämällä moniväristä ruiskumaalia ihon ympärillä.

2. Graffiti 3D Tattoo Design:

Graffiti 3D -tatuointisuunnittelu

3D -tatuoinnit ovat myös saaneet merkityksensä tatuointimalleissa. Tämä graffiti -taide -tatuointi voidaan suunnitella millä tahansa teemalla, kuten alkuperäisen tatuoinnin tai graffiti -tytön tatuoinnin suunnittelussa.

3. Half Arm Graffiti Building Tattoo Design:

Puolivarsi Graffiti Building Tattoo Design

Koska graffitis -tatuointi tunnetaan suurista tatuointimalleistaan, ja puolivartiset tatuointimallit sopivat parhaaksi graffiti -taide -tatuointisuunnitteluksi. Graffiti -tatuointien hihat on painettu rakennussuunnittelulla ja hämärällä.

4. Graffiti Rose Tattoo Design:

Graffiti Rose Tatuointisuunnittelu

Graffiti -ruusun tatuointisuunnittelussa ruusu saa kauniin kirkkaan värin ruiskumaalilla. Tatuointisuunnittelu sopii tytöille olkapään tai käsivarren tatuointisuunnitteluna. Tapa, jolla ruusun terälehdet on järjestetty, eroaa toisesta tatuointityylistä.

5. graffiti seinä tatuointi suunnittelu:

Graffiti seinä tatuointi suunnittelu

Graffititaidetta tehdään pohjimmiltaan valtavilla ja leveillä kaduseinillä. Bändilaulajat haluavat näyttää tuotenimensä seinälle kalligrafiagraffitisuunnittelulla. Graffiti -suunnittelun teemaa käytetään seinän graffiti -tatuoinnin suunnittelussa.

6. Graffiti -radio -tatuointisuunnittelu:

Graffiti -radio -tatuointisuunnittelu

Funky tatuointi malleja voidaan tehdä myös käyttämällä graffiti teema. Radio esitetään sarjakuvamaalauksella ruiskumaaleilla. Radiokasetin ohella voidaan myös maalata. Tämä tatuointi sopii hyvin rintatatuointisuunnitteluksi pojille.

7. Graffiti Name Tattoo Design:

Graffitin nimi Tatuointisuunnittelu

Rakkauden osoittaminen tatuoinnin kautta on yksi tämän päivän trendeistä, tämä tatuointi voidaan suunnitella nimenä pohjaksi. Rakkaansa nimi voidaan valmistaa graffiti -tatuointisuunnittelulla. Tatuoinnin nimen fontti voidaan valita ennen.

8. Sarjakuva Graffiti Tattoo Design:

Sarjakuva Graffiti Tattoo Design

Ihmiset, jotka haluavat sarjakuvahahmoja tai hauskoja kasvotatuointeja, valitsevat sitten. Graffiti -tyyppinen tatuointisuunnittelu. Sarjakuvahahmon kasvot on tehty värikkäästi, esimerkiksi lintu, jonka päässä on kruunu.

9. Graffiti Skull Tattoo Design:

Graffiti Skull Tattoo Design

Kallorakenne on kiinnittänyt huomionsa paitsi tavallisiin muste tatuointeihin myös graffiti -tatuointityyppeihin. Kaverit, jotka haluavat olla lonkka -ilmeen, tämä muotoilu osuu ehdottomasti ykköslistalle. Kallo saa mustan värin. Sopii hyvin rintatatuoinniksi.

Graffitisuunnittelu on vanhan koulun katutyö, joka on säilyttänyt nimensä ja kuuluisuutensa myös nuorten keskuudessa, mikä johtuu yksinkertaisesti suunnittelijasta, joka tekee muutoksia nykyisen sukupolven mukaan. Tämä menetelmä ruiskumaalauksen tekemiseksi ihmisen ihon tatuoinniksi vaatii paljon kärsivällisyyttä ja kokemusta, joten asiakkaiden on kunnioitettava ja tervehdittävä näitä taiteellisia ihmisiä.