9 kaunista orkideatatuointimallia ja merkitystä kuvilla

Nykyään orkideamallit ovat erittäin kasvava trendi muiden kukkakuvioiden välillä. Voit saada nämä orkideat vartalollesi missä tahansa asennossa. Voit myös tehdä ne suuressa tai pienemmässä muodossa sen mukaan, mikä on mukavaa urheilua. Voit myös saada samanlaisia ​​muotoja minkä tahansa tyyppisillä väreillä. Nämä ovat usein tyttöjä ja voit tehdä niihin liittyviä lintuja tai muita hibiscus -kukkia. Jos haluat, voit kokeilla jotain tilapäistä, kuten tarraa, ja sitten tehdä ne itse musteilla ja neuloilla.

Kauniit orkideatatuoinnit ja merkitykset kuvilla 3

Uusimmat ja parhaat orkideatatuoinnit kuvilla:

Alla on 9 suosituinta orkideatatuointimallia ja merkitystä, joista voit saada inspiraatiota ja tehdä mukautettuja muotoja ammattitaiteilijalta.

1. Kukka- ja kolibri -orkideatatuointisuunnittelu:

Kukka ja kolibri orkidea tatuointi suunnittelu

Tämä on erittäin luova orkideatatuointi, jonka voit muokata ja tehdä itsellesi. Tämä on myös melko värikäs, mutta tehty mustalla sävyllä, joka antaa sille erilaisen ilmeen. Näille muodoille voit myös laajentaa tätä myöhemmin muilla liittyvillä kuvioilla. Tämäntyyppiset mallit voidaan tehdä missä tahansa kehon asennossa. Jos haluat, voit myös pyytää ammattitaiteilijaasi tekemään jotain suurempaa tai pienempää versiota vastaavasta mallista.

2. Hibiscus Orchid Tattoo Design:

Hibiscus -orkideatatuointisuunnittelu

Tämä on malli, jossa on myös hibiscus. Voit kokeilla samanlaisia ​​tyylejä helposti. Nämä voivat olla hyvin tytötyyppisiä ja helppo urheilla. Voit myös muokata näitä ja valita värit mukavuutesi mukaan.

3. Hummingbird Orchid Tattoo Design:

Hummingbird -orkideatatuointisuunnittelu

Tämä on orkidea ja kolibri. Voit tehdä tämäntyyppisiä värikkäitä ja luovia kuvioita, jos haluat, että nämä muodot tehdään 3D -tehosteena, joten sinun kannattaa kysyä neuvoa ammattilaiselta. Lisäksi ne on räätälöity mukavuutesi mukaan. Voit käyttää niihin myös muita kukkia. Se on yksi parhaista orkideatatuointimalleista miehille.

4. Värilliset kukat Orchid Tattoo Design:

Värilliset kukat orkideatatuointi

Tämä on hiharakenne ja siinä on myös muita kukkakuvioita. Voit tehdä jotain vastaavaa millä tahansa värivaihtoehdolla, jolla olet mukava urheilla. Voit käyttää rohkeita ja tummia värejä, ja niitä voidaan pidentää myöhemmin, jos et venytä ranteeseen asti. Nämä kannattaa tehdä ammattitaiteilijoilta.

5. Lily Of The Valley Orchid Tattoo Design:

Lily Of The Valley Orchid Tattoo Design

Tämä on varjostettu ja erittäin kohokuvioitu orkideamalli. Voit kokeilla näitä muotoja millä tahansa värivaihtoehdolla, ja niitä on myös helppo harrastaa, ja voit laajentaa niitä, jos teet näitä pienessä mittakaavassa. Tämä on yksi parhaista orkideatatuointimalleista naisille.

6. Tribal Spine Orchid Tattoo Design:

Tribal Spine Orchid Tatuointisuunnittelu

Tämä on toinen kukka- ja orkideamuoto, jonka voit tehdä joko väliaikaisilla tatuoinneilla tai millä tahansa pysyvällä musteella. Nämä voidaan tehdä selkärankaa pitkin, jos haluat nämä muodot.

7. Kynätyyppinen orkideatatuointi:

Kynätyyppinen orkideatatuointi

Tämä on kynätyyppinen orkideatatuointi, joka on tehty lihan sävyllä. Voit myös tehdä jotain tällaista, jos haluat jotain, joka ei ole kovin värikäs, mutta näyttää kolmiulotteiselta vaikutukselta ja jossa on myös voimakas varjostus, jotta tämä näyttää kohokuvioidulta.

8. Lily Orchid Tattoo Design jalalla:

Lily Orchid Tattoo Design Jalassa

Tämä on muoto, joka on tehty jaloille orkideamallilla. Voit tehdä mukautettuja vastaavia muotoja, jos haluat tehdä tällaisia ​​värikkäitä ja taiteellisia kuvioita jaloillasi. Tämä on yksi suosituimmista orkideatatuointimalleista tytöille.

9. Blossom Flowers Orchid Tattoo Design:

Blossom Flowers Orkideatatuointisuunnittelu

Tämä on toinen erittäin värikäs orkideatatuointi, jonka voit tehdä suuressa mittakaavassa. Tämä tehdään sivuasennossa ja voit myös tehdä jotain vastaavaa ja saada ne myös räätälöitynä ammattitaitoiselta asiantuntijalta. Voit myös käyttää muita värejä näille tyypeille ja muodoille.