9 parasta UV -mustavalon tatuointi -ideaa ja mallia

Koska tatuoinnin tarve kasvaa, monet tutkimukset ja luojat ovat keksineet uuden tekniikan suunnitella tatuointi, joka näkyy vain ultraviolettivalossa. Tässä tekniikassa tavallisessa tai normaalissa päivänvalossa tatuointi on lähes näkymätön tai joitakin arpia on näkyvissä, mutta heti kun musta valo syttyy, tatuointi alkaa hehkua ja näyttää kirkkaalta ja houkuttelevalta silmille. Nämä UV -tatuoinnit tai mustavalon tatuoinnit puristavat taskujasi korkeammalle puolelle kuin tavalliset tatuointimallit, koska UV -muste on melko kallista.

Parhaat UV -mustan valon tatuointiideat ja mallit

Parhaat UV -mustavalon tatuointiideat ja mallit:

Katsotaanpa 9 suosituinta UV -valon tatuointityyppiä.

1. Upea UV -valon tatuointimalli:

Upeat UV -valotatuointimallit

Tämä on tyylikkään näköinen UV -tatuointimuste jokaiselle naiselle, joka haluaa jalkojensa vilisevän kuin kauneutensa ja lisää kipinää tähän muotoiluun. Täällä rouva on suunnitellut kukkivia kukkia jaloilleen, ja kuva hohtaa tai näkyy vain UV -säteilyssä tai musta valo putoaa siihen.

2. Hämähäkinverkon UV -valon tatuointimallit:

Hämähäkinverkon UV -valon tatuointimallit

Täällä käyttäjä on suunnitellut hämähäkinverkon ranteeseen, joka muistuttaa, että hän on jäänyt loukkuun tai sotkeutunut elämään. Tämän UV -musteen tatuoinnin takana oleva viesti välitettäisiin vain, kun mustat valot putoavat siihen, muuten se olisi piilotettu muilta.

3. Amazing UV Tattoo mallit:

Hämmästyttäviä UV -tatuointimalleja

Tatuointien suunnittelu voi olla loistava tapa ilmaista rakkauttasi, ja se jopa kuvaa, että ideasi ja ajatuksesi ovat samat. Täällä pari on suunnitellut pieniä sensaatiomaisia ​​avaimia keskisormessa UV -musteella kuvaamaan heidän voimakasta rakkauttaan toisiaan kohtaan.

4. Skriptit UV -valon tatuointimallit:

Skriptit UV -valon tatuointimallit

On olemassa monia tatuointisuunnitelmia, jotka ihmiset haluavat suunnitella, mutta eivät halua sen näkyvän, joten on hyvä idea suunnitella tatuointi UV -musteella niin, että se hehkuu vain rakkaidesi edessä. Täällä käyttäjä on piirtänyt hämmästyttävän sanan, jonka mukaan ihmisten tulisi pysyä onnellisina ja levittää onnea kaikkialle.

5. Houkutteleva UV -valon tatuointimalli:

Houkuttelevat UV -valon tatuointimallit

Tämä on ihanteellinen tatuointi UV -mustesuunnittelu ihmisille, jotka rakastavat yöelämää ja rakastavat juhlia ja yökerhoja. Täällä käyttäjä on kuvannut kuohuviinia lohikäärmettä ja kauniita kukkia kaikkialla hihoissaan UV -musteella, ja se hehkuisi, kun hän tanssi lattiassa ja lisäsi poikkeuksellisen ilmeen persoonalleen.

6. Valkoisen musteen UV -valon tatuointimallit:

Valkoisen mustan UV -valon tatuointimallit

Tämä on hämmästyttävä valkoinen UV -tatuointisuunnittelu, pieni nuotti, joka on asetettu käyttäjän pohjalle ja joka kuvaa hänen rakkauttaan ja intohimoaan musiikkiin. Täällä tatuointien ystävä on hahmotellut muotoilun valkoisella musteella, jolloin se näyttää uskomattoman hienovaraiselta ja ainutlaatuiselta UV -säteiden alla.

7. Fantastic UV Light Tattoo -mallit:

Fantastisia UV -valotatuointimalleja

Tämä on paras UV -tatuointimuste naisille, jotka haluat lisätä viehättävämmän ilmeen persoonalleen tatuoimalla erikokoisia tähtiä vatsalle ja kehon sivuille. Tämä on täydellinen tatuointi -UV -muotoilu ilta- tai myöhäisillan juhliin, kun se hehkuu ja antaa sinulle hämmästyttävän ulkonäön.

8. Ihana UV -reaktiivinen tatuointisuunnittelu:

Ihana UV -reaktiivinen tatuointisuunnittelu

Tämä tatuointimalli on suunniteltu käyttämällä UV -reaktiivista mustetta, mikä tarkoittaa, että kuva näkyy vain UV -valossa ja on turvallinen käyttää. Täällä tatuointien rakastaja on muotoillut pienen hauskan olennon käsiinsä lisäämällä tyyliin ilmaisua ulkonäköönsä.

9. Vaikuttavia UV -valotatuointimalleja:

Vaikuttavia UV -valotatuointimalleja

Tämä on poikkeuksellinen tatuointimalli, joka on asetettu UV -musteella ja jossa kyyhkyslintu kantaa sydämessä riipusta suussaan, kun käyttäjä haluaa kertoa rakastuneensa. Kun UV -säteet putoavat muotoiluun, se näyttää upealta ja loistavalta.

Voit kuvata mitä tahansa muotoilua tällä tekniikalla, joka houkuttelee sinua eniten ja jopa antaa viehättävän ja laajennetun ilmeen ulkonäköösi. Mutta kun käytät tätä tatuointia, sinun on oltava erityisen varovainen, koska tämä tatuointi ei saisi altistua UV-säteille melkein 2-3 kuukautta lävistyksen jälkeen, koska säteet voivat vahingoittaa mustetta ja se voi hehkua tai loistaa UV-valossa. Joten sinun on oltava erityisen varovainen, kun tatuoit tätä mallia.