9 Trendikkäintä Scroll Tattoo -mallia kuvilla 2021

Tatuoinnista on tulossa trendikäs nykymaailmassa. Tatuoinnin värjäys on yksi tämän sukupolven muodista. Tatuoinnit ovat eri malleja. Jokaisella kuviolla on oma tyylinsä. Scroll -tatuointi on yksi tatuointimaailman malleista. Scroll -tatuoinnit ovat erittäin vaikuttavia ensi silmäyksellä. Se kiinnittää erittäin paljon lainausmerkkeihin tai kirjaimiin, jotka on kirjoitettu kirjakäärössä.

Vieritä tatuointimalleja kuvilla

Kirjeet ovat erityisen korostettuja. Scroll -tatuoinnit koostuivat kirkkaista kuvioista, väreistä ja kirjaimista. Nämä tatuoinnit värjätään erittäin älykkäästi ja tyylikkäästi. Scroll -tatuoinnille on paljon tilaa kirjoituksille. Scroll -tatuointia käytetään erikseen tai eri mallien kanssa valtaville kirjaimille.

Scroll -tatuoinnit voidaan värjätä mihin tahansa kehon osaan, kuten kylkiluut, kädet, käsivarsi ja selkä. Niistä kylkiluut ovat edullisia. Scroll -tatuoinneissa valitaan täydellinen tatuoija, koska scroll -tatuointi on taitava puhtaalla ja selkeällä tavalla.

Parhaat Scroll Tattoo -mallit kuvilla:

Tässä on joitain eri tyylejä vieritysmalleista jokaiselle tatuoinnin ystävälle.

1. Tattoo Scroll Design jalalle:

Tattoo Scroll Design jalalle

Jalkojen vieritystatuointi on yksi vieritystatuointityyppi. Tämän tatuoinnin tekevät sekä miehet että naiset. Mutta useimmat miehet tahraavat vieritystatuoinnin. Scroll -tatuointi on värjätty eri muotoon jalkaan. Tatuointi voi olla yksinkertaisella vierityksellä, aalto -tavalla jne. Kirjaimet on kirjoitettu kauniisti tatuointiin erilaisilla kirjoitustyyleillä.

2. Rib Scroll Tatuoinnit tytöille:

Rib Scroll Tatuoinnit tytöille

Erilaisia ​​vieritystatuointeja nähdään ja kylkiluut ovat yksi niistä. Kylkiluun tatuointi tehdään enimmäkseen kavereiden toimesta. Nämä tatuoinnit voivat sisältää sanontoja, lainauksia tai niiden nimiä. Yleensä tämä vaatii paljon tilaa kirjoittamiseen, joten kylkiluut ovat oikea osa, koska ne vievät paljon tilaa. Käyrät ovat siististi kaarevia ja antavat tyylikkään ilmeen. Rib scroll tatuointi on erittäin tehokas kaverille, jolla on oikea persoonallisuus. Tämän kautta he voivat jopa välittää viestinsä muille. Tämä on yksi tytöille tarkoitetuista vieritystatuointimalleista.

3. koko takaisin vieritys tatuointi suunnittelu:

Täysin taakse vieritettävä tatuointisuunnittelu

Oikea paikka on henkilö, jolla on tatuointi isommassa koossa tai joka haluaa värjätä tatuoinnin useilla eri tyyleillä. Henkilö voi tahrata useita tyylejä tatuointeja selässään. Esimerkiksi vieritys tatuointi, siivet, heimo yhdistelmällä. Tatuoija värjätään keskenään suhteessa toisiinsa. Joten vieritystatuoinnit värjätään koskettavilla viivoilla ja erinomaisella fonttikoolla.

4. Kuvan vieritystatuoinnit käsivarteen:

Picture Scroll -tatuoinnit käsivarteen

Scroll -tatuoinnit voidaan tehdä pienemmästä suurempana. Käsivarsien vieritystatuoinnit ovat kooltaan hyvin pieniä. Se vie vähemmän tilaa. Se on alttiina katsojille. Joten tällä alueella käytetään sanontoja, lyhyitä sananlaskuja. Tämä on yksi parhaista vieritystatuointimalleista miehille.

5. Olkapään vierityskirjoitusten tatuoinnit:

Olkapään vieritys Tatuoinnit

Olkapään vieritystatuointi on erittäin antelias. Siitä tulee elävä ja puhdas. Tatuoinnit, joissa on eri malleja vierityksessä, voidaan värjätä pienemmiksi yhdellä olkapäällä. Kauniita kirjoituksia nähdään upeilla kirjasimilla.

6. Scroll Design Tribal Tattoo:

Selaa Design Tribal Tattoo

Tribal -malleja nähdään lähes kaikissa tatuointityyleissä. Scroll -tatuoinnit on värjätty useille heimomalleille, ja niissä on kauniita kaiverruksia.

7. Uskonnollisen nimen vieritystatuoinnit:

Uskonnollisen nimen vieritystatuoinnit

Uskonnollinen vieritystatuointi on yksi tatuoinnin malleista. Tämä tatuointi on täysin uskonnollinen. Se sisältää uskonnollisiin sanoihin liittyviä kirjoituksia. Se on luotu tummilla musteilla ja näyttää sielukkaalta, jolla on merkitykselliset linjat.

8. Tattoo Scroll Design Heart:

Tattoo Scroll Design Heart

Sydämen vieritystatuoinnin kautta he ilmaisevat rakkautensa rakkailleen. Rakkaiden nimet on kirjoitettu kauniilla kaiverruksilla, joissa on sydämen muotoilu. Mukava sanarulla erinomaisella fontilla on kirjoitettu. Se on yksi parhaista vieritystatuointimalleista naisille.

9. Tatuointikääröt nimillä:

Tatuointikääröt nimillä

Omien tai läheisten nimet kirjoitetaan tyylikkäästi kehon osiin, kuten ranteeseen, olkapäähän ja käsivarsiin jne. Vierittäen. Se antaa tyylikkään ja suotuisan ilmeen silmille.