Top 9 epätavallista ja realistista pigmenttitatuointia

Yleensä tatuointisuunnittelijat keskittyvät vähemmän kemiallisiin musteisiin ja käyttävät vähemmän saatavilla olevia värejä täydellisen tatuoinnin tekemiseen. Tämä muuttui, kun pigmenttimusteet otettiin käyttöön. Pigmenttimusteet käyttävät enimmäkseen metalleja tietyn värin muodostamiseen ja kaksi tai useampia pigmenttejä voidaan yhdistää eri värin muodostamiseksi. Vaikka se vahingoittaa kemiallisesti ihoa, useimmat ihmiset pitävät tällaisista tatuoinneista, koska ne antavat täydellisimmän 3D -realistisen ilmeen.

Epätavallinen & amp; Realistiset pigmenttitatuoinnit

Pigmenttitatuoinnit on valmistettu metallijauheesta valmistetulla erityisellä musteella. Nyt niitä on saatavana orgaanisina pigmenttimusteina, jotka ovat vähemmän haitallisia verrattuna.

Yksinkertaiset ja tyylikkäät pigmenttitatuoinnit:

Löydämme täältä näytetyt pigmenttitatuointimallit, jotka antavat valtavan ilmeen.

1. Sarjakuvan pigmenttitatuointimallit:

Sarjakuva pigmentti tatuointi malleja

Sarjakuva -pigmenttitatuointimallit keskittyvät sarjakuvahahmoihin, ja teini -ikäiset, erityisesti tytöt, rakastavat niitä. Nämä pigmenttimusteet antavat aidon ihon. Näitä ovat lapsisarjakuvat tai eläinten anime -mallit.

2. realistinen pigmentti tatuointi mallit:

Realistiset pigmenttitatuointimallit

Realistiset pigmenttitatuoinnit on tehty monivärisistä. Nämä värilliset pigmenttitatuoinnit antavat täydellisimmän ilmeen ja nämä on tehty niin huolellisesti, että ne antavat taiteellisen ilmeen. Nämä käyttävät enimmäkseen mustaa ja eri mustan sävyjä luodakseen realistisia 3D -ulkoasun tatuointeja.

3. Tulipalot ja liekit pigmenttitatuointimallit:

Tulipalot ja liekit pigmenttitatuointimallit

Tulipalot ja liekit ovat Waverly -tatuointipigmenttejä, ja ne on valmistettu aidolla liekillä. Ne on valmistettu yksinkertaisella muotoilulla liekkien ympäröimänä, ja nämä liekit valmistetaan enimmäkseen monivärisistä pigmenteistä.

4. kehon osat pigmentti tatuointi mallit:

Kehon osat Pigmenttiset tatuointimallit

Jotkut ihmiset värjäävät ruumiinosat ihonväripigmentillä ja useimmiten he käyttävät niitä huulipigmenttitatuointeina. He värjäävät huulensa suosituilla väreillä ja nämä pysyvät pysyvinä huuliväreinä.

5. kukka pigmentti tatuoinnit mallit:

Kukkapigmenttitatuoinnit

Kukkapigmenttitatuoinnit on tehty monivärisistä, ja niitä pidetään “tyttömäisiksi”. Näiden kukka -tatuointien tavoitteena on käyttää lähes kaikkia saatavilla olevia värejä ja tehdä niistä värikkäämpiä.

6. Luovat pigmenttitatuointimallit:

Luovat pigmenttitatuointimallit

Luovat pigmenttitatuoinnit ovat enimmäkseen käyttäjän suunnittelemia tarkoitusta varten. Näillä ihon pigmentaatiotatuoinnilla on ainutlaatuinen merkitys ja ne palvelevat erityistä tarkoitusta. Nämä tatuoinnit on tehty enimmäkseen monivärisiksi tatuointeiksi ja ne on valittu huolella.

7. Luontoaiheiset pigmenttitatuointimallit:

Luonnoteemaiset pigmenttitatuointimallit

Luonnoteemapigmenttitatuoinnit kuvaavat käyttäjän rakkautta luontoon, ja ne ovat realistisempia luonnon ympäristön ja siinä olevien villieläinten suhteen. Nämä ovat enimmäkseen metsä- tai sadekuvia, ja niistä tehdään todellisempia.

8. Digi-Print Pigment Tattoo -mallit:

Digi-Print Pigment Tattoo -mallit

Digi-Print-pigmenttitatuoinnit ovat samankaltaisia ​​kuin digitaalinen painatus, joka käyttää digitaalisia pikseleitä, ympyröitä, neliöitä ja muita geometrisia muotoja kuvan muodostamiseen. Näissä käytetään myös monivärisiä pigmenttimusteita. Nämä mallit käyttävät suurinta osaa geometrisista muodoista kuvan muodostamiseksi.

9. henkilökohtainen pigmentti tatuointi mallit:

Yksilölliset pigmenttitatuointimallit

Henkilökohtaiset pigmenttitatuoinnit on tehty huolellisesti teemalla tai muotokuvalla tai konseptilla käyttäjän mukaan. Nämä voivat olla muotokuvia, lainauksia, teemoja jne. Nämä ovat lähinnä muotokuvia heidän suosikkihenkilöstään, perheestään, rakkaistaan ​​tai jopa inspiraatiosta.

Pigmenttitatuoinnit ovat rakastetuimpia kuvioita, ja nämä mallit antavat kaikkein majesteettisimman ilmeen, ja nämä tehdään realistisina tatuointeina. Nämä pigmenttimusteet ovat trendikkäitä malleja, ja nuoret rakastavat niitä. Nämä ovat suosikkityyppejä, kun käyttäjä haluaa sen todellisemmaksi ja näyttää “kivuttomalta”. Musteella varmistat tatuointikuvion valinnan.