Top 9 Prison Tattoo -mallia ja -kuvia

Vankilarikolliset tai syytetyt henkilöt tai tunnetuissa jengissä olevat henkilöt nähdään usein urheilevan tatuointeja, jotka osoittavat jengin nimen tai minkälaisia ​​rikoksia he ovat tehneet.

Niiden tarkoituksena on usein osoittaa jengi, jolta henkilö on kotoisin, ja myös joidenkin vankien vankien kehossa on musteita, jotka osoittavat heidän tekemänsä rikokset ja syytteet. Nämä ovat siis asioita, joita voit kohdata solussa. Nämä ovat erittäin suosittuja ja monet rikolliset harrastavat näitä.

Prison Tattoo -mallit ja -kuvat

Parhaat vankilatatuointimallit merkityksineen:

Alla on 9 parasta Prison -tatuointimallia ja kuvia, joita voit tarkistaa, jos haluat kokeilla jotain tällaista tai tutkitko tämän tyyppisiä ihmisiä, myös tämä on jotain, jonka näet helposti.

1. Vankilan tatuointisuunnittelu olkavarteen:

Vankilan tatuointisuunnittelu olkavarteen

Tämä on soluvani, joka näyttää tatuointiaan olkavarteen. Tämä on kallo, jonka hän urheilee. Tämäntyyppiset mallit ovat usein osa jengin jäseniä, jotka ovat osa tätä jengiä.

2. Prison Tattoo Design takana:

Vankilan tatuointisuunnittelu selässä

Tämä on vanki kreivikunnan vankilasta, joka esittelee tatuointisuunnittelunsa. Yleensä maksulliset ihmiset urheilevat erilaisia ​​malleja. Nämä voivat edustaa eri asioita eri vangeille.

3. urheilulippu vankila tatuointi suunnittelu:

Urheilulippu vankila tatuointi

Nämä ovat vankeja tai vankilaisjoukon jäseniä, jotka suunnittelevat urheilulippuja. Näillä ihmisillä on suuri määrä jäseniä ja he urheilevat samankaltaisia ​​malleja osoittaakseen jäsenyytensä ja että he ovat kyseistä jengiä.

4. Santa Monican vankilan tatuointisuunnittelu:

Santa Monican vankilan tatuointisuunnittelu

Tämä on vanki, joka esittelee Santa Monican tatuointiaan. Nämä tehdään erittäin suurilla kirjasimilla ja jos haluat jotain vastaavaa, voit myös tehdä jotain erittäin suurilla kirjasimilla, kuten yllä oleva kuva. Tällä henkilöllä on myös aiheeseen liittyviä malleja, ja siksi voit myös laajentaa näitä tyylejä koko vartalolle.

5. Latin King Prison Tattoo Design:

Latinalaisen kuninkaan vankilan tatuointisuunnittelu

Kaikkivaltias latinalainen kuningas on yksi suurimmista jengeistä, jotka toimivat lähellä rikollisia alueita. Heidän jäsentensä sanotaan usein olevan tatuointeja kuten yllä oleva kuva. Nämä ovat vankeja, jotka esittävät selkänsä. Näet ihmisiä, jotka urheilevat samankaltaisia ​​malleja, jos he ovat osa rikosoikeudellisia syytteitään.

6. Prison Tattoo Design:

Vankilan tatuointisuunnittelu

Nämä ovat jäseniä 18. kadun jengistä ja Union Avenue -kadulta Los Angelesin Rampart -alueella. Myöhemmin he halusivat tehdä Clantonista 18. ja heistä tuli kilpailijoita. Yleensä jäsenillä oli samanlaisia ​​tatuointeja kehossaan.

7. Aasian Boyz Crips Prison Tattoo Design:

Aasian Boyz Crips vankila tatuointi suunnittelu

Tämä on aasialainen Boyz Crips tai ABZ -jengisuunnittelu. Tämä jengi oli yksi suurimmista jengistä, joka sai alkunsa rikollisesta Beach -alueella 1980 -luvulla. Nämä ihmiset sekoittuivat myöhemmin eteläisten jengien kanssa. Näillä ihmisillä on usein heidän jenginsä nimet kehossaan. Yleensä kaikilla jäsenillä on samanlaiset mallit.

8. Vankilan tatuointisuunnittelu kaikkialla kehossa:

Vankilan tatuointisuunnittelu koko vartalolle

Tämä on vankilaisvanki, ja kuten näemme, tällä henkilöllä on tatuointimallit koko kehossaan. On myös kirjoituksia, jotka on kirjoitettu hänen kehoonsa ja jotka osoittavat hänen rikoksensa tai rikosrekisterinsä eri tekoja. Tämäntyyppiset mallit ovat erittäin suosittuja trekkien takana olleille ihmisille.

9. Venäjän vankilan tatuointisuunnittelu:

Venäjän vankilan tatuointisuunnittelu

Tämä on toinen vankilatatuointi, jonka vanki näyttää täällä. Näet ihmisiä urheilevan tällaisia ​​vankilamalleja hyvin usein. Näillä ihmisillä voi olla samanlaisia ​​malleja kuin vankikavereillaan.

He voivat myös tehdä erilaisia ​​symboleja tai muita rohkeita kuvioita eri ruumiinosilleen.