Attraktiv terrassdesign – tips för modern heminredning

Glasad täckt veranda soffa

Den moderna Terrassdesign är en smart investering som kommer att löna sig för livet. Drömmer du inte om ett liv mitt i naturen? Med hjälp av våra tips, din fantasi och passion kan du skapa ett individuellt bostadsutrymme utomhus som, när de vikbara glasväggarna är öppna, smidigt löser gränsen mellan vardagsrummet inuti och terrassen utanför.

Terrassdesign – Täckt och inglasad terrass

Veranda takläggning modern anläggning

En veranda eller terrass med tak (som skydd mot sol och regn) fungerar som en modern och multifunktionell matlagning, matplats och vardagsrum. De generösa, flexibla glasridåväggarna, som ökar livskvaliteten, gör att utsikten kan vandra obehindrat in i trädgården. Trädgården är den naturliga förlängningen av bostadsutrymmet. Medelhavet trädgård dekorationer och tropiska växter skapar en semester stämning i din egen trädgård. Den varma atmosfären i Terrassdesign kompletteras med användning av trädgårdsmöbler från Medelhavet.

Den bekväma terrassdesignen – ett lätt översvämmat vardagsrum

Soliga uteplats takdekorationer

de Terrassdesign handlar inte nödvändigtvis om en grill eller ett picknickbord, men det kan vara ett udda vardagsrum utomhus. En bekväm soffa, rustika stolar och ett sidobord i trä är de viktigaste möblerna för din veranda. Du kan också lägga till extremt snygga gardiner och vintageskåp. Som golvbeläggningar kan du välja mellan granitplattor, naturstenplattor, traditionella trägolv och många andra.

Skapa mer utrymme genom maximala öppningar

Vita veranda golvpaneler

Färgscheman av mörkrött och pärlvitt, samt edelweiss och sandgult ser ädla och eleganta ut. Följande unika mönster och trender på Terrassdesign kan åtminstone inspirera dig. Utemöblerna av metall, trä eller återvunnet material är banbrytande. De moderna möblerna representerar en smakfull blandning mellan nya och antika element.

 

Medelhavs terrass design

Deco uteplats trädgård design planter

Rottingmöbler, blommor, ljuskronor

Dekoration dekor veranda blommor

Bankirai terrass

Trägolv terrass-soliga hörn trämöbler

Mörk rottingsoffa med kuddar

Uteplats soffa blomsterlådor vitt hus

Fåtölj med sidobord

chic uteplats möbler idéer-färgglada kuddar

Uteplats på innergården

Uteplats idé design trädgård design

Idéer för bekväma möbler i starka färger

 Röd golv-svart matta Terrass Bangkirai design röd

Inredning av inglasade terrassidéer   Röda vita stolar möblerar idéer veranda