Skandinavisk terrass med marockansk stil: sommaridéer från Tine K

Skandinavisk terrassuppställning-trädgårdsmöbler-bambu-rotting-vertikal trädgård-vägggrönning

Den skandinaviska trenden har fångat våra hjärtan! Den nordiska stilen beskrivs som modern, ljus och naturlig och är oumbärlig i detta land. Men nu flyttar han utanför och gör balkongen och terrassen bekvämare än någonsin. Utomhusmattor, trädgårdsmöbler av bambu, rotting, naturligt trä och vackra tillbehör skapar den perfekta blandningen för en trevlig vistelse på terrassen i skandinavisk stil! Låt dig inspireras av den nya vår-sommar-kollektionen 2016 från Tine K Home för din skandinaviska terrass!

Sätt upp en skandinavisk terrass

Skandinavisk terrass design-bambu möbler-sittgrupp-utanför

Om du gillar nordisk design kommer Tine K -produkterna att hitta en mycket speciell plats i deras hjärtan. De representerar en speciell kombination av skandinavisk kultur och en touch av det exotiska. Designern Tine Kjeldsen samlade många inspirationer på sina resor till Marocko, Vietnam och Indien, som kommer till uttryck i modellerna i hennes hemkollektion..

Trädgårdsmöbler av bambu och trä

Skandinavisk terrass uppsättning-bambu-möbler-trädgårdsmöbler-kuddar

Kombinationen av ljusa färger, naturmaterial och handgjorda, vackert mönstrade saker resulterar i en enkel, skandinavisk stil med en marockansk stil. Trädgårdsmöblerna av bambu, palmer och rotting skapar en lätt siesta -atmosfär och gör din terrass till en idealisk plats att vara i frisk luft.

varma trämöbler med en speciell charm

Skandinavisk terrass solstol-bambu-sida bord-rotting-bordslampa

Trädgårdssängar för solbad och ett sidobord för uppfriskande cocktails lovar avkopplande timmar utomhus. Lampskärmen i rotting ger mjukt, varmt ljus på kvällen som filtreras genom det naturliga materialet.

Dekorera en skandinavisk terrass

Skandinavisk terrass trädgårdsmöbler-bänk-bambu-jute-utomhus-kuddar

Dessa dekorativa kuddar i vitt och blått med avslappnade grafiska mönster utstrålar helt enkelt en medelhavsatmosfär och är perfekta följeslagare för de svalare nordiska trädgårdsmöblerna.

Rottingplanter för bambubollar

terrass-skandinavisk-rottingkorgar-boxwood-bollar-dekoration

Dessa rottingplantor passar bra till alla moderna möbler och skapar en varm atmosfär.

handgjorda ljuslyktor

Terrass i skandinavisk stil bambu-utemöbler-metall-ljuslyktor-handgjorda

Lyktor skapar en mysig atmosfär ute efter solnedgången. Dessa kopior är handgjorda av kreativa hantverkare från små byar i den nordafrikanska regionen och inspirerar med sin autentiska effekt.

mönstrade cementplattor och pappersservetter

terrass-skandinavisk-dekorera-ljusmönstrade-golvplattor

Dessa vackra mönstrade cementplattor är handgjorda i Marocko men håller sig till den skandinaviska stilen tack vare de ljusa pastellfärgerna.

Väggdekoration med speglar

terrass-skandinavisk-möblering-bambu-rotting-möbler-hopfällbar-bord-stol-pall

Väggspeglarna med mässingsramar kan inte bara föra in Orient -stil i dina fyra väggar, men också vackert dekorera en yttervägg på terrassen.

Bambupallen kan användas som sittplats, sidobord eller helt enkelt som en blomsterpall!

Korgpåsar är populära allroundare

terrass-skandinavisk-dekorera-korg-väskor-olika storlekar

Dessa korgpåsar är enkla skönheter och passar helt enkelt överallt – på stranden, i trädgården, när du handlar och till och med på terrassen i skandinavisk stil! Varje korg är handgjord i Marocko.

bekvämt ställe att sola 

terrass-skandinavisk stil-handdukar-kuddar-korgar

Badmatta och pall av palmträ

terrass-skandinavisk-dekorera-dörrmatta-träpall

Du kan läsa mer på Tine K: s officiella webbplats