10 parasta monivitamiinia naisille: Mitä ottaa, elintarvikkeiden lähteitä ja paljon muuta!

Vitamiinipuutos on melko yleinen skenaario monen ikäryhmän naisille. Kalsiumista kivennäisaineisiin ja vitamiineihin naiset menettävät usein nämä annokset hyvän terveyden vuoksi. Vitamiinien puute vaikuttaa naisten yleiseen terveyteen melko usein, johtuen kehon sairauksista ja sairauksista tai ruokavalion rajoituksista ja erityisruokavalioista tai stressistä ja kiireisistä elämän aikatauluista urapaineiden vuoksi. Siksi pitäisi tietää monivitamiinien merkitys naisille!

Useat tutkimukset ja tutkimukset ovat osoittaneet, että vitamiinit, ravintoaineet ja kivennäisaineet ovat välttämättömiä naisten yleiselle hyvinvoinnille (1). Joten tässä on opas sinulle ymmärtääksesi, mitä vitamiineja naisten pitäisi ottaa, kuinka saada ne oikeista lähteistä ja paljon muuta.

Miksi vitamiineja tarvitaan ja mitä tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita naiset tarvitsevat:

Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat välttämättömiä ja elintärkeitä yleiselle hyvinvoinnille. Kehossamme on yhteensä 13 välttämätöntä vitamiinia, jotka ovat elintärkeitä hyvän terveyden ja energian kannalta. Nämä vitamiinit ja kivennäisaineet yhdessä auttavat vähentämään sairauksien todennäköisyyttä, pitämään meidät terveinä, vähentämään infektioita, suojaamaan verihyytymiltä ja menetyksiltä sekä lisäämään vastustuskykyä (2). Ottaen huomioon, että useat tutkimukset osoittivat, että naiset ovat alttiimpia vitamiinin puutteelle verrattuna miehiin (3), siksi ne ovat elintärkeitä terveelle elämälle. Tässä on luettelo välttämättömistä ravintoaineista, joita naisille tarvitaan:

 • Hyvä näkö ja iho – A -vitamiini.
 • Energian tuottaminen – B1 -vitamiini (tunnetaan myös nimellä tiamiini).
 • Kehon suojaaminen radikaaleilta – B2 -vitamiini (riboflaviini).
 • Suojaaminen ja auttaminen sydänriskeiltä – B3 -vitamiini (niasiini).
 • Lisää vastustuskykyä – B5 -vitamiini (pantoteenihappo).
 • Tuottaa myeliiniä ja suojaa soluja – B6 -vitamiini (pyridoksiini).
 • Parempi aineenvaihdunta ja ihon terveys – B7 -vitamiini (biotiini).
 • Parempi hermosto – B9 -vitamiini (folaatti).
 • Oikeat punasolut – B12 -vitamiini (kobalamiini).
 • Kehon kudosten kasvu – C -vitamiini.
 • Kalsium ja vahvemmat luut – D -vitamiini.
 • Immuniteettivoima – E -vitamiini.
 • Parempi sydämen ja luiden terveys – K -vitamiini.
 • Kilpirauhasen terveys ja hyvä raskaus – jodi.
 • Kehon biokemiallisten toimintojen tukeminen – magnesium.
 • Omega 3 -rasvahapot aivojen terveydelle.
 • Kalsium luuston hyvinvointiin ja diabeteksen ehkäisyyn.
 • Rauta anemian ehkäisyyn.
 • Koliini maksan toimintaan.

Elintarvikkeiden lähteet välttämättömille vitamiineille:

Tässä ovat parhaat ja helposti saatavilla olevat elintarvikkeiden lähteet, jotka voivat auttaa naisia ​​saamaan suurimman osan näistä tärkeistä vitamiineista päivittäin. Helpoin tapa saada nämä vitamiinit kehoon on tasapainoinen ja terveellinen, puhdas ruokavalio. Tämä sisältää hyviä hedelmiä, enemmän vihanneksia, täysjyvätuotteita, maitotuotteita ja vähärasvaisia ​​proteiineja. Ensisijaiset elintarvikkeet, jotka voivat olla suuri näiden ravintoaineiden lähde, ovat (4),

Elintarvikkeiden lähteet välttämättömille vitamiineille

10 parasta monivitamiinia naisille – 2020:

Näistä elintarvikkeista huolimatta on olemassa olosuhteita, jotka saattavat vaatia monivitamiinien käyttöä paremman hyvinvoinnin vuoksi. Tässä on kymmenen tärkeintä naisten monivitamiinituotetta ja -tablettia, joita arvostetaan nykyään markkinoilla.

1. Inlife Multivitamins and Minerals Formula Supplements for Women:

Inlife -monivitamiinit ja kivennäisaineet kaavan lisäravinteet naisille

OSTA NYT

Tämä 60 -kapselinen Inlife -monivitamiini- ja kivennäisainevalmisteita naisille on markkinoiden suosituimpia. Se sisältää 24 välttämätöntä vitamiinia ja muita luonnollisia kaavoja, kuten rypäleen siemeniä, karpaloita ja ginsengejä, jotka lisäävät koskemattomuutta, tukevat ja auttavat luu- ja sydämen terveyttä valtavasti. Näiden kapseleiden avulla hoidetaan ravinteiden yleinen tasapaino.

2. Yhden päivän naisten 50+ monivitamiini:

Yhden päivän naisten 50+ monivitamiini

OSTA NYT

One A Day Company on varsin suosittu kapseli lännessä, erityisesti Yhdysvalloissa, ja nyt se on tullut jopa Intian markkinoille ja muihin maihin. Nämä hyvät vitamiinit naisille kapselit ovat erityisen hyödyllisiä yli 50 -vuotiaille, ja niissä on kaikkien vitamiinien ja kivennäisaineiden hyvyys. Nämä kapselit eivät sisällä keinotekoisia makeutusaineita ja säilöntäaineita tai siirappia, joten ne ovat halutuimpia lisäravinteita markkinoilla naisten terveydelle..

3. OZiva Protein and Herbs Multivitamins for Women:

Oziva -proteiinien ja yrttien monivitamiinit naisille

OSTA NYT

Ozivan monivitamiinit sisältävät monivitamiinien hyvyyden lisäksi myös luonnollisia yrttejä, kuten inkivääriä, tulsia ja Shatavaria. Kaikille, jotka ovat säännöllisesti ja aktiivisesti urheilu- ja harjoituselämässä, nämä kapselit ovat täydellisiä, koska he auttavat suuria proteiineja ja parantavat aineenvaihduntaa.

4. Nature teki hänelle monenlaisia ​​rautaa ja kalsiumia:

Luonto teki hänelle monenlaisia ​​rautaa ja kalsiumia

OSTA NYT

Nämä Nature Made -kapselit ovat ravintolisä, joka sisältää 23 ravintoainetta päivittäiseen yleiseen ravitsemukselliseen tukeen. Tämä on suosittu naisten monivitamiinitabletti, joka sisältää rautaa ja kalsiumia, eikä sisällä keinotekoisia makuja. Luonnollisten ravintoaineiden lisäksi siinä on myös muita mineraaleja, kuten gelatiinia, glykolia, natriumia ja selluloosaa.

5. Rainbow Light Naisten yksi monivitamiinitabletti:

Rainbow Light Naisten monivitamiinitabletti

OSTA NYT

Rainbow -valon naisten yksi monivitamiini sisältää monivitamiinien ja ravintoaineiden lisäksi myös luonnollisia hedelmiä, vihanneksia ja probiootteja, jotka auttavat tukemaan sydämen ja luuston yleistä terveyttä. Ne ovat gluteenittomia ja parantavat parhaiten immuunijärjestelmän tehoa ja tukevat tervettä luujärjestelmää.

6. Garden of Life -vitamiinikoodi naisille:

Garden of Life -vitamiinikoodi naisille

OSTA NYT

Garden of Life -vitamiinikoodikapselit ovat kasvissyöjäkapseleita, jotka on erityisesti kehitetty parantamaan sydämen terveyttä, parantamaan lisääntymisjärjestelmää ja hyvinvointia naisille. Luonnollisten ravintoaineiden ja kivennäisaineiden lisäksi tuotteessa on myös orgaanisia hedelmiä ja vihanneksia, kuten punajuurta, parsakaalia, omenaa, pinaattia, tomaattia, mansikkaa, karhunvatukkaa, kurkkua, selleriä ja muita vihreitä vihanneksia. Se auttaa antamaan antioksidantteja keholle ja tukee yleistä immuunijärjestelmää.

7. Centrum Silver Adults 50+ Multivitamins for Women:

Centrum Silver Aikuiset 50+

OSTA NYT

Centrum Silver -kapseli on toinen suosittu ja paras monivitamiini yli 50 -vuotiaille naisille. Kapselit sisältävät kaikki vitamiinit ja kivennäisaineet sekä antioksidantit, jotka parantavat yleistä terveyttä ja hyvinvointia, lisäävät energiatasoa ja tukevat sydämen ja luun terveyttä.

8. Kirkland Daily -monivitamiinitabletit:

Kirkland Daily monivitamiinitabletit

OSTA NYT

Kirklandin päivittäiset monivitamiini- ja mineraalikapselit ovat suosittuja keholle tarvittavien ravintoaineiden ja antioksidanttien tarjoamiseksi. ne ovat suosittuja jopa ravintolisinä ja auttavat tasapainoisessa ruokavaliossa, jossa on energiaa ja vastustuskykyä. Nämä kapselit auttavat naisia ​​saamaan hyvän luuston ja sydämen terveyden ja parantamaan energian tasoa päivittäisessä elämässä.

9. True Basics -monivitamiini naisille:

True Basics Multivit Women

OSTA NYT

True Basics -monivitamiinit ja -kapselit naisille auttavat parempaan ja aktiiviseen elämäntapaan, lisäävät energiatasoa ja tukevat yleistä hyvinvointia ja terveyttä. Kaikkien vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi todellinen peruskapseli sisältää myös rypäleen siemenuutetta, granaattiomenaa ja muita antioksidantteja immuunitasojen ja voiman lisäämiseksi. Ne auttavat myös parantamaan hiusten ja ihon terveyttä ainesosien, kuten vihreän teen ja soijan, sisällä.

10. Health Kart -monivitamiini naisille:

Terveys Kart Multivitamin

OSTA NYT

Näissä Health Kartin naisille tarkoitetuissa monivitamiinikapseleissa on mahdollisesti useita mineraaleja ja ravintoaineita sekä luonnollisia ainesosia, kuten ginseng, soija, lykopeeni ja ginkgo biloba. Nämä luonnolliset ravintoaineet yhdessä terveiden vitamiinien ja kivennäisaineiden kanssa auttavat nostamaan energiatasoja, parantamaan immuunijärjestelmää, auttamaan verenkiertoa ja edistämään terveellisyyttä. Ne ovat paras monivitamiini yli 40 -vuotiaille naisille.

Näiden annettujen kapseleiden lisäksi muita suosittuja ja tunnettuja kapseleita ovat sateenkaaren vaaleat naisten yhdet, elävät naisten energiakapselit, vitafusion -naisten kumivitamiinit, swisse -naisten ultivite, olly naisten monivitamiini ja luonnon runsaat naisten monivitamiinikapselit.

Milloin tarvitaan monivitamiinia?

Voi olla useita tapauksia, joissa tällaisia ​​monivitamiinikapseleita voidaan tarvita kehon auttamiseksi. Jotkut tekijät, jotka saattavat vaatia näiden monivitamiinien tarvetta, ovat,

 • Kehon sairaus ja huolenaiheet, kuten anemia, vitamiinin puute.
 • Alipainoinen.
 • Erityinen ruokavaliojärjestelmä.
 • Ikä yli 60 vuotta.
 • Raskaus ja lisääntymisvaihe.

On kuitenkin tärkeää kuulla lääkäriä ennen kuin otat puhelun harkitaksesi näitä vitamiinikapseleita itse.

On huomattava, että kun käytät tätä monivitamiinia naisille -kapseleita, sinun on aina kiinnitettävä huomiota tasapainoiseen ja terveelliseen ruokavalioon yleisen hyvinvoinnin kannalta. Nämä ovat vain lisäravinteita, jotka voivat auttaa ja nostaa energiatasoja ja parantaa immuunijärjestelmää, mutta eivät voi olla pitkäaikainen vaihtoehto. Joten suosittelemme aina noudattamaan terveellistä ja puhdasta elämäntapaa paremman terveyden vuoksi.

Vastuuvapauslauseke: Ota aina yhteys terveydenhuollon tarjoajaan ennen kuin päätät ottaa mitään näistä monivitamiini- ja kivennäistabletteista. Kehosi tilasta ja erityisistä terveysongelmista riippuen lääkäri voi tarvittaessa neuvoa vaihtoehtoista tai paremmista vaihtoehdoista.

Usein kysytyt kysymykset:

1. Mitä hyötyä voi olla monivitamiinien säännöllisestä ottamisesta?

Monivitamiinien säännöllisestä ottamisesta on useita etuja, kuten yleisen terveyden ja immuniteetin parantaminen, energiatason lisääminen, väsymyksen ja väsymyksen vähentäminen, unen tukeminen ja lisääntymisjärjestelmän tukeminen.

2. Kuinka kauan kestää, että nämä parhaat monivitamiinit naisten terveydelle toimivat?

Yleensä tarvitaan vähintään kaksi tai neljä viikkoa, ennen kuin monivitamiinikapselit toimivat ja alkavat näyttää tuloksia.

3. Milloin on oikea aika ottaa monivitamiini päivässä??

Älä koskaan ota multivitamiineja tyhjään vatsaan. Voit aina harkita näiden kapseleiden ottamista päivittäisen aterian lähettämiseksi.