Patja selkäkipuun – 7 parasta vinkkiä valittaessa

Mikä on paras patja selkäkipujen välttämiseksi? Etsitkö patjaa selkäkipuun? Jos kyllä, tämä artikkeli on sinua varten. Selkäkipu on yksi suurimmista syistä, joiden vuoksi ihmiset alkavat pudottaa liikkuvuuttaan keski -iässä. Huono sänkypatja on yksi tärkeimmistä syistä, miksi niin monet ihmiset kärsivät selkäkipuista. Sängyn patjan uskotaan pitävän selkääsi litistämällä sen; sängyn ikääntyessä sen jouset kuluvat kuitenkin kaikkialla, missä nukut eniten. Tämä aiheuttaa sen, että sänky muuttuu tietyllä alueella tyhjäksi ja rakentaa sen karkeaksi. Nukkuminen nuorentaa kehoa korjaamalla repeytyneet kudokset ja lihakset sekä antamalla paineistetuille hermoillesi myös jonkin verran vapautumista.

patja selkäkipuun

Selkäkipuja voidaan usein tiivistää yksinkertaisesti valitsemalla nukkumistyyliisi, tukivaatimuksiisi ja mukavuuteen parhaiten sopiva patja. Erinomaisen patjan on tarjottava selällesi asianmukaista tukea samalla kun tuntuu mahdollisimman mukavalta.

Patjan valinta selkäkipuun:

Tässä on 7 parasta vinkkiämme, kun valitset patjoja selkäkipuun. Katsotaanpa niitä.

1. Tiheä patja selkäkipuun:

Ihmiset sekoittavat lujuuden usein tuen avulla; uudet tutkimukset osoittavat kuitenkin, että keskipitkä patja tarjoaa maksimaalisen pidon ja selkäkipujen lievityksen. Yhdessä kyselyssä 95% ortopedisista kirurgeista sanoi uskovansa, että patjalla on rooli alaselän kivun hoidossa. 31 miljoonaa amerikkalaista on kärsinyt terävästä muuten kroonisesta selkäkivusta. Se on yksi parhaista patjoista selkäkipuun.

2. Löydä patja selkänojan avulla:

Ensiluokkaisen patjan on tuettava luonnollisia kaaria ja selkärangan asentoa. Oikea määrä selkänojaa auttaa myös potilasta välttämään lihasten arkuutta aamulla. Vaikka patjoista ei ole paljon kliinistä tietoa, tarkistuksissa todetaan, että keskikovaiset patjat lievittävät yleensä enemmän selkäkipuja kuin kiinteät patjat. Tämä on hyvä patja selkäkipuun.

3. Vartalon tyyppi patja selkäkipu:

Ylipainoinen muuten alhaalta raskas, 5 jalkaa korkea muuten 6’5, monet tekijät on otettava huomioon. Pehmeän, keskikokoisen tai muuten kiinteän patjan valinta ei ole merkityksellistä. Se riippuu täysin kehon tyypistäsi ja tarvitsemastasi karhun tasosta.

4. Hinta ei liity huippuosaamiseen:

Kun ostat auton, voit usein yhdistää hintalappun tuotteen huippuosaamiseen. Näin ei itse asiassa ole, kun kyse on patjoista. Selkäkipujasi auttavien patjojen löytämisen ei tarvitse olla ylellinen ehdotus. Muuten luonnollisen lateksipatjan käyttäminen, memory foam -patja on suuri alku. Vältä jousipatja, koska tämä on klassisesti kaikkialla, missä sinut huijataan. Tämä on hyvä patja selkäkipuun.

5. Jopa mukavat patjat selkäkipuun:

Epävarmasti patjasi on tasainen painepisteiden luomiseen; voit liikkua erittäin usein koko yön, mikä voi todella heikentää unen huippuosaamista. Mitä enemmän heität ja käännät, sitä vähemmän aikaa käytät syvään uneen, ja kehosi vaatii elvyttämistä ja palautumista. Valitse malli, joka jakaa paineen rauhallisesti kehoasi vastaten parempaa verenkiertoa. Kunto jaat sängyn; haluat patjan, joka on tarkoitettu vähentämään liikkeen siirtymistä nukkumiskumppaneiden välillä, jotta saat rauhattoman ja rauhoittavan unen. Tämä on suosittu patja selkäkipuun.

6. Mukautuva tukipatja selkäkipuun:

Kun ostat uutta patjaa, valitse sellainen, joka on perinteinen kehosi luonnollisten kaarien mukaan. Selän pitäminen oikein liitettynä nukkuessasi on välttämätöntä, jotta saat lepoa ja tukea. Monet patjat on rakennettu tyylikkäillä kelajärjestelmillä ja edistyneellä vaahtotekniikalla varmistaakseen, että selkäsi saa oikean määrän tukea tarpeisiisi. Liian jäykällä patjalla nukkuminen voi aiheuttaa kipuja painepisteissä. Keskikova patja voi olla mukavampi, koska se mahdollistaa olkapään ja lantion vajoamisen hieman. Tämä on hyvä patja selkäkipuun.

7. Täydellinen reunapatja selkäkipuun:

Varmista, että uudella patjalla on riittävä kehätuki. Erinomaisen patjan tulisi tarjota mukava ja tasainen tuki koko pinnan poikki sekä kiinteä istuinreuna. Vaahtopäällysteiset patjat kestävät loistavasti työtä ylläpitääkseen tasaisen mukavuuden koko nukkumispinnan poikki. Lisäksi riittävän reunatuen suunnittelemissa malleissa on 20% käytännöllisempi unipinta. Säilytä nämä kriteerit aivoissasi, kun etsit uutta patjaa, ja pääset käyttämään selkäkipuja hetkessä inhimillisesti.

Selkäkipuja voidaan usein tiivistää yksinkertaisesti valitsemalla nukkumistyyliisi, tukivaatimuksiisi ja mukavuuteen parhaiten sopiva patja.