10 parasta puhdasta ja luomua luonnonhunajabrändiä vuonna 2021

Puhtaita hunajamerkkejä! Olipa kyse immuniteetin rakentamisesta tai parantamisesta, lääkkeestä, sairauden hoidosta tai luonnollisesta makeutusaineesta, mikään muu kuin hunaja ei voi toimia täydellisenä makeana vaihtoehtona elämässämme. Hunajatuotteilla on kuitenkin taipumus saada meidät epäilemään mahdollisia väärentämisongelmia. Siksi meillä on puhtaita hunajamerkkejä. Nämä parhaat luomutuotteet ja puhdas hunaja ovat täydellisiä vaihtoehtoja tavallisille hunajapulloille, joita löydämme esittelytiloista ja kaupoista. Nämä tuotteet ovat paljon terveellisempiä versioita, jotka on valmistettu luonnollisesti mehiläispesistä ja jotka on tuotu suoraan meille.

Jos mietit, mitkä ovat tällaisia ​​luonnollisia ja todellisia luomushunajamerkkejä, tämä paras löytämämme hunajaluettelo on hyödyllinen sinulle.

Parhaat ja parhaat luomuhunajabrändit Intiassa:

Tutustu ja tiedä parhaista laadukkaista luonnollisista ja puhtaista hunajamerkeistä tänään. Nämä ovat luomuraakahunajamerkkejä, jotka voivat auttaa meitä voittamaan väärennökset ja säilöntäaineet muissa tavallisissa merkeissä.

1. Honey Basket Wild ja Raw Honey:

Hunajakori villi ja raaka hunaja

Honey Basketin villi ja raaka hunaja on sellainen brändi, joka tuo puhtaan ja luonnollisimman luomumunaa suoraan mehiläispesistä. Hunaja ei sisällä lisättyjä värejä tai sokereita, ei säilöntäaineita eikä suodattimia. Joten, jos etsit aitoa ja todellista tuotemerkkiä, joka on ihanteellinen ja paras toimimaan ja parantamaan koskemattomuutta, hunajakorimerkki on täydellinen valinta. Se on sataprosenttisesti kasvissyöjätuote ja FSSAI- ja NaBL -hyväksytty tuote. Pullo maksaa noin Rs. 600.

2. Onelife Honey:

Onelife Honey

OSTA NYT

Onelife Honey -brändi on kuuluisa terveydestään ja tehokkaasta immuniteetistaan ​​ja parantavista ominaisuuksistaan. Tämä tuotemerkki on luonnonmukainen ja peräisin Intiasta ja Uudesta -Seelannista ja auttaa erityisesti sairauksien ja immuniteetin hoidossa. Tässä liittyvät luonnolliset hyödyt auttavat useissa terapeuttisissa ominaisuuksissa. Pullo maksaa noin 405 INR. Tämä on yksi suosituimmista raaka- ja luonnonhunajamerkeistä, joita kuulimme!

3. 24 Mantra Luomuhunaja:

24 Mantra Luomuhunaja

Jos käytät jo luomuhunajamerkkiä, panostamme, että olisit joko käyttänyt tai kuullut tästä suositusta. 24 Mantra luomuhunaja on otettu Netrocilta kukkimaan. Se sisältää kaikki antioksidantit, entsyymit ja ilman säilöntäaineita tai laimennoksia, suodattimia, jotka auttavat immuniteettia, laihtumista ja luonnollista makeuttamista. Hunaja on myös täydellinen ja sopii yli 1-vuotiaille lapsille. Luonnon- ja raakahunajamerkit maksavat noin 150 INR.

4. Alkuperäiskansojen raaka luonnonmukainen hunaja:

Alkuperäiskansojen raaka luonnonmukainen hunaja

OSTA NYT

Alkuperäiskansojen raaka hunajabrändi on täällä markkinoilla jo jonkin aikaa, ja se on maan myydyin. Puhdas, suodattamaton ja käsittelemätön hunajamerkki on peräisin tieteellisesti suunnitelluista puisista mehiläispesistä, jotka ovat samanlaisia ​​kuin luonnolliset mehiläispesät. Se on puhdas ja pastöroimaton, ilman keinotekoista sokeria tai ruokosokeria, ja se on FSSAI- ja APEDA -hyväksytty. Se maksaa noin 500 INR.

5. Zandu Pure Honey:

Zandu Pure Hunaja

OSTA NYT

Jos käytät säännöllisesti yrttivalmisteita, olet ehkä jo tiennyt Zandu Pure Hunajan. Hunaja on suosittu ja kuuluisa luonnollisista lääkkeistä, jotka sisältävät antioksidantteja, luonnollisia mineraaleja ja entsyymejä. Puhdas hunaja lisää vastustuskykyä, hoitaa sairauksia ja sairauksia ja auttaa luonnonenergiaa. Se maksaa noin 180 INR. Tämä on yksi korkealaatuisista hunajamerkeistä, joihin olemme törmänneet.

6. Dadevin käsittelemätön hunaja:

Dadev jalostamaton hunaja

OSTA NYT

Dadev-hunaja on jalostamatonta korkeasta siitepölystä, ja sillä on antibakteerisia ja tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia. Luonnolliset ravintoaineet puolestaan ​​auttavat ja auttavat edistämään vastustuskykyä ja parantavat ruoansulatusjärjestelmää. Hunaja ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita tai säilöntäaineita, myös transrasvoja ja kolesterolia. Se on täydellinen niille, jotka yrittävät painonhallintaa. Alkuperäinen hunajabrändi maksaa noin 489 INR.

7. Nature Hug Pure ja Luomuhunaja:

Luonnon halaus puhdasta ja luomuhunajaa

Meillä on tämä aivan uusi ja ainutlaatuinen Natural Hugin hunaja eri makuisena. Suosikkimme täällä on litsihunaja. Hunaja sisältää maagisia ja luonnollisia ainesosia, joilla on herkullinen maku ja aromi, ja se on täydellinen, jos haluat lisätä aamiaismuroja tai elintarvikkeita. Paikallinen Nature Hug -brändi saa hunajan suoraan Uttarakhandin tiloilta. Terveellisimmät hunajamerkit maksavat noin 495 INR.

8. Merlon Naturals Hunaja:

Merlon Naturals Hunaja

OSTA NYT

Merlon Naturals -luomuhunaja sisältää aminohappoja, jotka auttavat pysymään terveinä, sopivina ja täydellisinä painonhallinnan kanssa. Se suojaa immuniteettia kausiluonteisilta sairauksilta, kuten vilustumiselta ja yskältä, ja auttaa ruoansulatusjärjestelmän terveessä toiminnassa. Tuotemerkki on ISO-, USDA- ja NPOP -sertifioitu. Tämä kuuluisa ja suosittu hunajamerkki maksaa noin 300 INR.

9. Pahadi paikallinen hunaja:

Pahadi paikallinen hunaja

Pahadi Paikallinen hunaja tuodaan suoraan Kashmirin laakson nektarista. Tämä raaka ja puhdas luonnonmukainen hunaja on saatu suoraan laaksosta, ja sillä on terapeuttisia ominaisuuksia, joilla on hyvä immuunivahvistin luonnollisella tavalla. Älä hämmenny nähdessäsi hunajan väriä, koska se on vaalea, koska siinä ei ole kiteytymistä. Se maksaa noin 160 INR.

10. Zizira Pure Honey:

Zizira Pure Hunaja

OSTA NYT

Zizira -luonnollinen hunaja on tuotu luonnonkukkien nektarista puhtaimmassa ja raakassa muodossa, suoraan Meghalayasta. Raakaa hunajaa ovat alueen mehiläishoitajat, ja sitä hallitaan suoraan kuluttajille. Zizira -hunajan ainutlaatuinen asia on, että maku muuttuu ja muuttuu kauden mukaan, kun otetaan huomioon luonnollinen tuote ilman suodattimia. Se on yksi laadukkaimmista ja korkealaatuisimmista hunajamerkeistä ja maksaa noin 699 INR.

Jos etsit ihanteellisimpia, parhaita ja puhtaimpia raakaraakahunajamerkkejä, ei ole mitään tällaista. Joten tarkista ne ja valitse haluamasi vaihtoehto. Ne varmistavat, että sairautesi ja sairautesi ovat poissa ja vahvistavat immuunijärjestelmää säännöllisesti nautituna.