Att bära halsdukar som modeaccessoar på sommaren – 8 stylingtips

halsduk-sommar-svart-vit-outfit halsdukar

Halsdukar och sjalar är inte bara de perfekta tillbehören på vintern. Oavsett om det är färgglatt, monokromt eller med ett vackert blommigtryck och färgglada tofsar – en ljus sommar halsduk är ett riktigt blickfång och kryddar tråkiga outfits perfekt. Tillbehöret gör också ett bra jobb på svala sommarkvällar och när temperaturen ofta ändras. Färgglada halsdukar kan också användas på många sätt, till exempel som hårtillbehör. Ta reda på i dagens artikel hur du fortfarande kan bära den här praktiska allroundaren på sommaren!

Lätta sommar halsdukar för vardagligt slitage

Halsdukar-sjal-sommar-slitage-kväll-håll-varm-xxl-format

När vi undersökte vackra stylingsalternativ upptäckte vi denna fantastiska ton-i-ton-look hos tillbehörsspecialisten Codello. Det unika samspelet mellan tyger, färger och mönster speglar sommarens underbara lätthet. Den lekfulla sommar halsduken i lätt tyg och med avslappnade, utplockade fransar ser bra ut i kombination med de naturfärgade linnebyxorna. Den lilla kopplingen och espadrillerna med Snoopy -motiv passar perfekt till den. Den nya Dukar & Halsdukar från Codello förtrolla oss med andra söta motiv som enhörning, jordnötter, Musse Pigg och Dumbo. I varje ny kollektion tar tillbehörsetiketten fram färgglada mönster som kompletterar varje outfit fantastiskt. För kontoret kan du kopiera utseendet på bilden till vänster en-till-en. En knälång skjortklänning av linne ser elegant ut och kan perfekt kombineras med eleganta sandaler.

Halsdukar för de svala sommarnätterna

halsduk-sommar-slitage-kväll-håll-varm

Vi kan ta trenden från förra vintern, nämligen ”Belted Scarf”, med oss ​​in i nästa säsong. En lätt sommar halsduk fästs på kroppen med ett smalt midjebälte och kan även bäras med en luftig klänning. Denna bälte-halsdukskombination fungerar också bra med sommarjeans och en enkel topp.

Det är dock viktigt att hålla igen när det gäller tillbehör. Alla halsdukar som är tillräckligt stora är lämpliga för detta utseende. Till exempel dessa unika halsdukar från LOOKS av Wolfgang JOOP, som vi upptäckte igen på codello.de. De handritade motiven utstrålar en feminin charm och gör varje halsduk till ett fashionabelt blickfång. Fransar på kanterna ger tillbehöret en avslappnad touch.

Det moderna turbanutseendet

halsduk-sjal-sommar-turban-slips-hår-tillbehör-etno-look

En turban är ett riktigt modeuttalande som gör komplex hårstyling överflödig! Det glamorösa huvudbonaden utstrålar alltid avslappnad elegans och passar perfekt med en outfit med etnisk look. Det fina med turbanen är att den kan bäras på många olika sätt. Kommer linda in den klassiska turbanlooken själv behöver en fyrkantig duk, till exempel 90 x 90 cm. Du kan också uppnå turbanstil med en rektangulär halsduk. I videon nedan visar denna bloggare hur man knyter turbanen på fem olika sätt:

Handdukar som hårtillbehör

halsduk-sjal-sommar-slitage-hår-tillbehör-bulle-hästsvans-bandana

Ser din bulle, fläta eller hästsvans för tråkig ut? Sedan kan du förbättra dessa enkla frisyrer med en vacker halsduk. Det bästa sättet att göra detta är att välja en fin sidenduk i livliga färger som väcker sommarkänslor. Likaså a Halsduk som ett hårband eller pannband kan användas. För denna styling behöver du dock en större, lång rektangulär eller fyrkantig trasa (minst 55 x 55 cm) av ett lätt material. Bandanan förhindrar att håret faller i ansiktet och är också perfekt för dåliga hårdagar.

Krydda solhatten med en trasa

halsduk-bär-sommar-halm-hatt-krydda-upp-stranden

Som du redan har övertygat dig själv är halsdukar och sjalar underbara följeslagare dygnet runt och året om, vilket också gör dig på gott humör. De ultimata allroundarna erbjuder många utseenden för vardagen och ger varje outfit en fräsch stil. Ha kul om styling!