Kunnigt kombinera smycken och kläder – 27 idéer med sin egen stil

Smycken och kläder halsband-armband-silver-rött-varma-färger-accessoarer-trend

Det fantastiska Smycken och kläder är att du kan använda den för att själv uppgradera den enklaste outfiten. Mode smycken och vackra kläder fascinerar fortfarande kvinnor när de var små tjejer. För många kvarstår denna attraktion för livet. Det är bara modetrenderna och vår egen smak som förändras. Ändå känner många kvinnor fortfarande osäkerheten om vilka smycken som kan kombineras korrekt med vissa kläder. Med följande 27 idéer för att kombinera accessoarer och kläder lär du dig att använda din egen fantasi för att skapa din framgångsrika styling för olika tillfällen.

Smycken och kläder kan skickligt kombineras för att skapa fantastiska utseende

Smycken och klädtillbehör-mässing-armband-ringar-guld-denim-topp

Faktum är att du snabbt och enkelt kan ha fel med kombinationerna av smycken och kläder. Ett typiskt misstag görs av alla kvinnor som väljer eleganta individuella bitar som tyvärr knappast skapar någon stil eller färgharmoni med varandra. Med våra tips minskar du chansen att din outfit misslyckas. Med de givna exemplen kan du se hur enkelt utseende kan förbättras.

Matcha smycken och kläder korrekt till tillfället

Smycken och kläder uttalande-mode smycken-silver-halsband-örhängen-ädelstenar-top-streetstyle

Varje smycke som knappast är värdefullt men ändå är modernt och ändå gör ett starkt uttalande kallas ett ”statement -smycke”. Örhängen och kedjor i denna stil är perfekta på en trendig topp utan ärmar eller en sidenblus i boho -look. Om du bär flera tillbehör samtidigt med en sådan blandning av stilar, var försiktig så att du inte överdriver.

Zumba -kläder – Färgglada fitnesskläder som rör sig med dig

Coola kläder för pojkar – 55 snygga oufits

Kläder för brudgum – stylingtips och outfitidéer

Gyllene smycken och kläder i varma nyanser för festliga tillfällen

Smycken och kläder halsband-armband-ringar-guld-varma-färger-accessoarer-sommar-trend

Om du kombinerar smycken och kläder skickligt kommer du direkt att märka att du medvetet har valt den resulterande kombinationen. Stora guldörhängen passar bra till exempelvis en halsduk i varma färger och en guldklocka.

Kombinera iögonfallande smycken och kläder enkelt och stilfullt

Smycken och klädtillbehör-armband-ringar-guld-klocka-vita-dam-kavajer

Med valet av rätt smycken kommer monokroma kläder och även dessa i neutrala toner att se helt annorlunda ut. Plagg i naturfärgerna svart, vitt, khaki och beige kan smarta kryddas med iögonfallande och filigran tillbehör. Denna grupp innehåller fortfarande kläder i blå nyanser, som alla jeanskläder.

Vilka kombinationer av smycken och kläder passar till den avslappnade vårstilen

Smycken-kläder-modesmycken-modetrender-axel-lång-örhängen-ädelstenar-elegant-stil

Även med kläder på våren är det helt enkelt oumbärligt att varje kvinna ser elegant ut med en skicklig blandning av smycken och kläder och känner sig mer bortskämd som ett resultat. De korrekt valda smyckena kompletterar smarta effekten av våra grundkläder eller förbättrar enkelt det enkla vårens utseende. Medan dina vinterkamrater, som en halsduk, hatt och handskar, inte längre är det rätta och ligger i garderoben, kommer de fashionabla XXL -örhängena i ljusa färger eller de med tofs och kristalldekorationer in på scenen. En extravagant idé skulle vara att experimentera med ovanliga kombinationer av pärl- och kristallringar, som vissa designers rekommenderar att bära över fingerlösa handskar. En sådan look passar perfekt med outfits med läder- eller jeanjacka.

Etniska smycken och kläder i vitt – populära semestersouvenirer på sommaren

Smycken-Kläder-halsband-silver-guld-armband-örhängen-turkos-jeans-tillbehör

När det gäller smycken och kläder nästa sommar hittar du säkert något för alla smaker. Trasa & Benmassiva armband i guld och silver, armband i filigran guld med hängen och fotleder i etnisk stil pryder den solkusade huden. Färgglada halsband och örhängen av tyg och glaspärlor får inte saknas i din sommaroutfit. Den här säsongen kan du blanda silver- och guldsmycken mer djärvt och blanda tillbehör och kläder mot alla regler om kostymsmycken med din egen fantasi. Kombinationerna av smycken och kläder sommaren 2016 är “mer är mer”.

Huvudbonad och kläder kan skickligt kombineras efter tillfället

Smycken-kläder-hårsmycken-örhängen-metall-tillbehör-mässing-vit-topp

Rätt val av hårtillbehör har alltid varit trendigt och dess starkaste sida är hur det perfekt ger varje dam den där prinsessan. Romantiska hårspännen med en blommig eller grafisk design kan kombineras väl med affärsutseende. Vid festliga tillfällen kan du dekorera dina huvuden med klassiska diadem och undvika att överdriva det med futuristiska varianter. Rena eller detaljerade pannband går ihop med alla kombinationer av skjortor och co.

Vilka smycken och kläder för halsen och dekolletén

Smycken-Kläder-långhalsband-flyggarn-tillbehör-lager-smycken-guld-mässing

Du kan antingen kombinera sådana flerradiga kedjor själv eller köpa “färdiga” uppsättningar från dessa trendtillbehör genom att hänga olika kedjor ovanpå varandra. Om du letar efter lämpliga smycken för en kvällslook med lågt skuren topp, välj ett par kedjor av olika längd. Skapa sedan en ädel och samtidigt supertrendig kombination av smycken och kläder. Det är viktigt att kedjorna ska vara så känsliga och känsliga som möjligt, så att de verkligen kan visa upp din kvällsklädsel.

Chokerhalsband är de enda smyckena och kläderna för en vacker klyvning

Smycken-kläder-choker-halsband-choker-accessoarer-ädelstenar-örhängen-guld

Halsbandet, som vi har känt väl sedan 1990 -talet, firar sin comeback 2016. Chokern kommer definitivt att vara halsbandet för den kommande säsongen och vi kommer att visa dig rätt tips för skickliga kombinationer mellan dessa smycken och kläder för festliga eller vardagliga tillfällen. Rena krage av metall och läder skapar vackra utseende från praktiska outfits på kontoret, till exempel en jacka och blus med culloten eller jeans. Massiva chokerhalsband gjorda av guld- eller filigranvarianter med ädelstenar skapar klassiskt coola kombinationer med bustier klänningar och toppar.

Det absoluta blickfånget från smycken och kläder – utseendet med överkroppskedjor

Smycken-kläder-överkroppskedja-silver-ädelstenar-kostymsmycken-aftonklänning-fest

Modesmyckena för kroppen kommer att finnas på catwalken våren / sommarsäsongen 2015 och frammanar fortfarande gudinneklädernas enkla utseende som absoluta blickfång. Det är därför de trendiga kroppskedjorna är mycket populära. Den blanka, filigranska rustningen bärs över känsliga toppar och klänningar på ett sådant sätt att den delvis faller över dina höfter. Vi rekommenderar fina kroppskedjor av guld som skickliga tillbehör till sidenklänningarna och tunikorna.

Kombinera tillbehör av pärlor med kläder på ett smakfullt sätt

Smycken-kläder-pärl-kedja-lång-designer-kostym-smycken-festlig-kväll-klänning-svart

Klassiskt sett är pärlhalsbandet den perfekta partnern till en enkel skiftklänning eller kjol och blus. Så den kan bäras speciellt för en elegant middag men också på kontoret. Färgerna för sådana outfits måste väl skickas, till exempel svart, vitt, grädde eller naken toner så att kombinationerna av smycken och kläder blir fashionabla och subtila. Klassiska kostymsmycken kan kombineras med skicklighet med en lite mer genomarbetad cocktailklänning i dämpade färger. Ett pärlhalsband passar dock inte bra med färgade mönstrade blusar, toppar eller klänningar.

Vardagskläder och smycken av pärlor – kombinationer tolkade på ett stenigt sätt

Smycken-kläder-uttalande-pärlhalsband-mode smycken-silver-ädelstenar-skjorta-titta-streetstyle

I grund och botten kan kedjor och armband utformas klassiskt och tolkas på ett modernt sätt. Först och främst är de populära, långa versionerna, som kan bäras i två lager över sidenblusar och jeans, särskilt lämpliga. Pärlhalsbandet kan skickligt formas och bäras i glamrockstil med snäva läderbyxor, höga pumps och en kashmir -kofta. Särskilt överdådiga och fantasifulla kombinationer av smycken och kläder skapas när en eller två långa pärlkedjor blandas med andra silver- och / eller guldkedjor av olika längd.

Med kombinationen av strasssmycken och kläder, var uppmärksam på glitteret  

Smycken-kläder-armband-mode smycken-mässing-ringar-guld-svart-spets klänning

Även om ganska enkla smycken i färgerna gult, roséguld och silver kan kombineras väl med varandra för att skapa en praktisk och vardaglig outfit, gäller stilregeln att mindre är mer för kombinationerna av mousserande accessoarer med strass. Överdriv inte med glitteret, annars påminner ditt utseende dig snabbt om en discokula. Det är en negativ effekt i styling som måste undvikas till varje pris.

Hur kombinerar du många ringar för att göra andra smycken och kläder

Smycken-kläder-ringar-armband-kostym smycken-modetrender-ädelstenar-färger

De populära knogringarna, eller de så kallade knogringarna, är årets måste-smycken. Dessa läckra ringar är bara super coola och snygga. Utan tvekan är de de senaste blickfångarna, som, precis som för våra fingrar, är särskilt populära bland modescenen. Dessutom trollar de omedelbart fram den nuvarande och drömmande boho -looken efter vårt utseende. De vackraste kläderna för kontoret eller för fritiden kan plockas upp med knogringarna utan att göra misstag när du blandar smycken och kläder.