Designa en gästtoalett – 16 bra idéer för ett litet badrum

Bjuder du ofta in gäster och vill ta hand om deras välbefinnande? Då ska du ta hand om allt – utsökt mat, mysigt sovrum och naturligtvis ett separat gästbadrum. Badrummet ska vara bekvämt och innehålla alla nödvändiga badrumsmöbler. I den här artikeln kommer vi att ge dig några idéer om hur du vackert kan din Designa gästtoaletten kan imponera på dina bekanta.

Gästtoalett design vägglampa-modernt-badrum-kran-dusch-bad-fönster

Modern gästtoalettdesign i minimalistisk stil

Gästtoalett design design-idé-elegant-litet-badrum-grå-vitt

Gästbadrummen är i de flesta fall små rum som behövs för besök av vänner och släktingar för att säkerställa deras komfort. Det är lämpligt att ha ett sådant badrum i din lägenhet eller hus så att det inte finns några besvär. Vår första idé är för en modern inredning som är minimalistisk och bara innehåller det absolut nödvändigaste. Toalettskålen hänger, fåfängan är gjord av marmor och båda står i kontrast med de mörka väggarna och skåpen. Det finns också en radiator i gästtoaletten, vilket är ett bra beslut för vintern.

Att designa en gästtoalett – en enkel design

Gästtoaletter designar toalettskål-hörn-stort-fönster-fåfänga-underskåp

Gästbadrummet bör inte nödvändigtvis vara ett stort rum. Här väljs i synnerhet små ytor som räcker helt för ändamålet. Design med toalett eller handfat monterat på ett hörn är mycket populärt eftersom de ser bra ut samtidigt som de sparar utrymme. Underskåp är ett annat användbart tillägg till denna kompakta toalett.

Gästtoalettidéer och användbara tips för inredning

Gästtoalettdesign – 17 idéer för en unik atmosfär

Kombinerar vitt badrum med trä – moderna och snygga designidéer

Elegant badrum för gäster med hyllor och fåfänga i trä

Gästtoaletter skapar ljusa badrum-hyllor-badkar-trä handfat

Om du har lite mer plats för gästbadrummet kan du välja ett badkar istället för en duschkabin. Ljust översvämmade badrum kan också kombineras vackert med träelement som hyllor eller fåfänga.

Kompakt gästtoalett under trappan

Gästtoaletter skapar ett litet badrum-trappa-kombination-toalettskål-handfat

Denna idé för gästtoaletter är en “allt i ett” -kombination. Toalettskålen, handfatet med låda och engreppsblandare har en gemensam komposition. Dessutom finns det ett spegelskåp direkt på det, vilket kan tolkas som en del av det. Ändå är hela toaletten under trappan – en riktigt platsbesparande och kompakt design.

Modernt badrum med spegelvägg och väggpaneler

gäst-toalett-design-dekoration-väggpaneler-spegel-vägg-pelare-handfat

Gästbadrummet som visas här är igen smalt, men har en spegelvägg bakom tvättstället, vilket visuellt förstorar utrymmet.

Designa en liten rustik gästtoalett

gäst-toalett-design-liten-rustik-trä-golv-toalett-sits-trä-mönster-matta

För ett fritidshus kan gästtoaletten utformas i lantlig stil. Ett trägolv, toalettstol i trä och kakel med mönster skapar verkligen en vacker effekt och skapar en speciell atmosfär.

Gästtoalett med väggpapper med dubbeldörr

gäster-toalett-design-smal-badrum-vägg-tapet-kakel-hängande-toalett-handfat

Denna gästtoalett är återigen placerad under en trappa, men har en hängande toalettskål och ett mini -handfat. Tapeterna med blommotiv kombineras vackert med de vita kaklade väggarna och den mörka parketten. Designen är verkligen platsbesparande eftersom den använder ett redan befintligt utrymme.

Bruna toner för det färgade gästbadrummet

gäster-toalett-design-fönster-lite-utrymme-dekoration-brun-toner-runda-speglar

Att måla toaletten för besökare är en annan intressant idé. Du kan välja en väggfärg och matcha badrumsmöblerna.

Gästtoalett med dusch och remmar

gäst-toalett-design-modern-design-deco-mosaik-remmar-kakel-dusch

En dusch är rätt beslut för en smal gästtoalett. Intressanta plattor kan försköna badrummet och är tillräckliga dekorationer för det.

Hörntvättställ – en platsbesparande idé för ett litet gästbadrum

gäst-toalett-design-hörn-handfat-litet-badrum-kran-metall

Ett minihörntvättställ är en lämplig idé för de minsta gästtoaletterna. Den enda extra utrustning du behöver är en handdukstork och eventuellt en badrumsspegel.

Gästtoalett med dusch Gästtoalett med dusch – en 3D -visualisering 

gäster-toalett-design-små-badrum-väggmålningar-dusch-skåp-golv-plan-3d-visualisering

För att göra det enklare kan du hitta en gratis badrumsplanerare online och skapa en 3D -visualisering själv. Detta ger dig en bättre överblick över hur din gästtoalett skulle se ut.

Toalett för besökare med mönsterplattor

gäst-toalett-design-mönster-golv-kakel-trä-handfat-bänk-tvättställ

Patchwork -plattor är ett modernt komplement till badrummet och det finns många varianter för färger och motiv. Det runda tvättstället på bänken ser också vackert ut och kan kombineras med alla slags tvättställ.

Litet gästbadrum med dekoration

gäst-toalett-design-fönster-persienner-fåfänga-låda-ljus-dekoration

Dekoration är mycket populärt om du vill designa en vacker gästtoalett. Vi presenterar idén med att använda vaser med torkade blommor eller ljus för en trevlig atmosfär.

Shabby chic design gästtoaletten

gäst-toalett-design-shabby-chic-fåfänga-underskåp-vägg-tapet-ljuskrona

Detta gästbadrum är inrett med en underskåp i shabby chic stil. Utseendet kompletteras av den stora ljuskronan och blommig tapet och matta.

Gästbadrum i svart och vitt

gäst-toalett-design-vit-inredning-glasdörr-dusch-skåp-enkel

En gästtoalett kan också se enkel ut. En klassisk inredning med svart och vitt är idealisk för detta badrum. För ett fräckt utseende kan du sätta färgade badrumstillbehör som handdukar eller tvålhållare i gästbadrummet.