9 upeaa pitkähihaista paitaa miehille ja naisille

Topit, joissa on täydet hihat, antavat figuurille kunnollisen ilmeen. Talvi- tai kesäpäivät tekevät ihosta karhean ja naarmuuntuneen. Päivän päätteeksi tai muutaman päivän kuluttua havaitsemme, että ihosi on täysin vaurioitunut ja että peitettyjä käsiä tarvitaan ihon suojaamiseksi. Sen lisäksi, että suojaat käsiäsi pahenevalta, pitkät hihat antavat täydellisen asennon, joka on ihanteellinen käytettäväksi talvella tai kesällä. Jopa muoti pitkät hihat ihailee ulkonäkö pitkät käsivarret täydellisesti pukeutunut suunnittelija pitkät hihat. Pitkissä hihoissa on malleja, jotka saavat sinut haluttomaan käyttää tällaisia ​​malleja.

Trendikäs kokoelma naisten ja miesten täyshihaisia ​​puseroita kuvilla:

Tässä on luettelo yhdeksästä suunnittelijayläosasta, joissa on täydet hihat Intian miehille ja naisille.

1. Täysihihainen hoitotyön toppi naisille:

Pitkähihainen housutoppi

Pitkähihainen toppi, jossa on verhoilu, on virheetön toppi, joka helpottaa työskentelyä. Rintakehässä oleva verho tuo myös virheettömät lempeät veistosvarret. Musta huopa, jossa on täydet hihat housuissa, sopii täydellisesti.

2. Pitkähihainen vyöpaita:

Pitkähihainen vyöpaita

Kauniisti koristeltu kirjonta kaulakuviossa ja napit paita näyttää vaikuttavalta. Vyö, joka sopii täydellisesti vartaloon, ja pitkät hihat naisille saavat naisen näyttämään silmiinpistävältä vartalohahmolta.

3. Muodikkaat pitkähihaiset nauhat:

Pitkähihainen nauhattu toppi

Pitsityön ja sidottujen käsivarsien miesloukku näyttää aina houkuttelevalta. Naisten pitkät hihat, jotka on erityisesti suunniteltu brodeerattuilla nauhoilla, voivat antaa tappaa naisia. Pyöreä kaula -aukkoinen valkoinen toppi, joka sopii täydellisesti vyötärölinjaan, näyttää tyylikkäältä ja sinisten farkkujen kanssa.

4. Paneelin tiukka pitkähihainen t-paita naisille:

Paneelin tiukka pitkähihainen t-paita

Nauhattu veneen kaula, jossa on pehmeä samettinen lepo ja pitkät hihat, voi olla upea idea pukeutua glamouriin. Pohjassa pitkä levenevä hame voi antaa nuken kaltaisen ilmeen vangita ympäröivien ihmisten mielen.

5. Laastarilla toimiva pitkähihainen paita tytöille:

Laastari toimi pitkät hihat

Laastarilliset hihat, jotka peittävät koko käytännön peplum-yläosan, näyttävät upeilta. Naiset, joilla on suora vartalorakenne, voivat näyttää upeilta valkoisella peplum -laastarilla, jossa on pitkähihainen toppi.

6. Naisten olkaimeton pitkähihainen paita:

Pois päältä pitkähihainen paita

Naisten olkaimet ja pitkät hihat ovat aina näyttäneet lumoavalta ja seksikkäältä. Pitkä tai lyhyt t-paita, jossa on olkapääsuunnittelu, joka on venytettävä ja tiukka vartaloon, näyttää täydelliseltä hoikkailta.

7. Miesten pitkähihainen pusero, musta:

Musta pitkähihainen miesten toppi

Toisin kuin naisten muodin kulmassa, miesten vaatteissa on rajoitettu muotoilu. Miesten pitkähihainen pusero on pakollinen jokaisen miesten vaatekaapissa. Vaikka mies, jolla on ylimääräiset rypytetyt pitkät hihat, pystyasentojen vetäminen taaksepäin näyttää komealta ja vaikuttaa houkuttelevasti vastakohtiin.

8. Miesten epätasapainoiset pitkät hihat:

Miesten epätasapainoinen leikkaus pitkähihainen paita

Kurtas on intialainen muoto sekä miehille että naisille. Miesten epätasapainoinen leikkaus ja pitkät hihat voivat olla miesten pukeutumisen suunnittelija. Miehet, joilla on erilainen ulkonäkö joka päivä, voivat halutessaan näyttää pitkähihaiselta hämmästyttävän komealta.

9. Ylisuuret miesten hihat:

Miesten pitkähihaiset puserot

Miesten ylimitoitettu pitkähihainen pusero on nykyään huomattavan paljon muotitalossa. Pitkät hihat peittävät myös osan ranteesta ja sormista. Itse asiassa peukalolle ja sormille on erillinen leikkaus.

Niin pitkät hihat miehille ja naisille antavat dynaamisen houkuttelevan vaikutuksen pukeutumiseen. Pitkien hihojen ulkonäkö ei peitä vain käsiä, vaan antaa myös suunnittelijan ilmeen. Verkkohihat, pitsihihat, puolivälissä leikatut täydelliset hihat, röyhelöiset pitkät hihat ja mansetti pitkissä hihoissa ovat joitain muita muotin ystävien hyvin tuntemia ja pitämiä malleja.