Trädgårdsdesign 2014 i 11 unika, moderna trender

trädgårdsdesign 2014 trä-material-soffa-belysning-trädgård väg-sten plattor

Vad skulle ett hus vara utan sitt utomhusområde? Det välkända uttrycket “kläder gör mannen” gäller också där. Man kan bedöma en person efter tillståndet och stilen på gården och bakgården. Även om det är ett grovt påstående är det också en testad och beprövad tumregel. Till exempel byggdes ett hus som köptes för 100 000 dollar med en försummad gård och målning om för 2 000 dollar. Landskapet förbättrades och strukturerades och huset fick en ny färgfärg. Den sålde sedan för 120 000 dollar för en vinst på 18 000 dollar. Detta är främst tack vare renoveringen. I den här artikeln idag har vi några Trädgårdsdesigntrender 2014 för henne. Dessa idéer kan göra din slitna trädgård till något speciellt.

1. Är extravagant belysning Trädgårdsdesigntrender 2014

Användningen av innovativ belysning från Harold Leidner

modern design yttre takterrass ledbelysning blå 2014

Om du vill dra full nytta av ditt utomhusområde kommer du också att vilja använda det i mörker på kvällen och natten. För att göra detta behöver du lämplig belysning. Välj kreativa eller eleganta varianter, till exempel omgivande ljus, som du fäster under trädgårdsmöblerna för att komplettera de andra lamporna. Denna idé är en av Trädgårdsdesigntrender 2014. Mångsidigheten är bra, så använd mer än en färg. Du kan välja ett ljus vars färg du kan ändra med en knapptryckning. På så sätt får du snabbt en ny stämning och en annan atmosfär i ditt utomhusområde. Ett sådant extra kan göra det ännu mer attraktivt och leda till att fler och fler drar dig utanför. Dessa Trädgårdsdesigntrender 2014 är tidlösa och fortfarande populära i år, med nyare och mer innovativa idéer som används.

2. En bastu för utomhusområdet

trender modern trädgård design utomhus bastu grönt tak

En fin bastu för trädgården med ett grönt tak från JP Builders, Inc..

För dem som älskar bastun är detta förmodligen den bästa investeringen när det gäller det Trädgårdsdesigntrender 2014. Vad kan vara trevligare än att värma upp bastun och sedan koppla av i den efter en stressig i slutet av trädgården. En bastunanläggning som den på bilden är billigare och ökar hemmets värde och säljbarhet, om än nominellt.

Bastur i trädgården blir mer och mer populära och efterfrågan ökar. Det kan naturligtvis bero på den växande ekonomin. Men oavsett anledning är hon definitivt en vinst bland dem Trädgårdsdesigntrender 2014 och kommer säkert att imponera på varje besökare, såvida du inte bor i Skandinavien, där en bastu helt enkelt är ett krav.

3. En bubbelpool för utomhusområdet

trender modern trädgård design 2014 bubbelpool öppenhet skärm

En sittgrupp med en eldstad och badtunna vid Brandon Arkitekter

Precis som bastun är bubbelpoolen ett bra sätt att gå ut och använda och njuta av trädgården. Det är ännu vanligare än bastun och är en av Trädgårdsdesigntrender 2014. Den är idealisk för avkoppling, särskilt eftersom vardagen blir mer och mer stressande nuförtiden. En badtunna kan användas på ett antal intressanta sätt. Ett exempel är från en man som kom tillbaka från semestern och hittade 100 meddelanden på telefonsvararen. Medan han funderade på hur man skulle ringa tillbaka alla uppringare och ha kul, kom han på idén att ligga ner i badtunnan och ringa dit. Och så förvandlade han en annars obehaglig uppgift till en mer avkopplande och rolig uppgift.

När det är ekonomiskt möjligt, investera i en badtunna. Du kan också kombinera den med en öppen spis, som kan ses på fotot, som också passar till Trädgårdsdesigntrender 2014 hört.

4. Naturmaterial för trädgården är trender för trädgårdsdesign 2014 som är värda

trender trädgård design 2014 naturmaterial stenbänk

En vacker stenbänk från Finnerty LLC.

Användningen av naturmaterial är trevlig och är en av de Trädgårdsdesigntrender 2014. Och trädgården passar bäst för detta. Stenplattor är särskilt lämpliga för trädgårdsbänkar och kommer att vara för evigt. Använd sten och trä snarare än konstgjorda material som plast. Vid första anblicken verkar naturliga material dyra. Men om du beräknar kostnaderna i förväg under en längre tid kan du se att investeringen i slutändan är billigare än att ständigt behöva köpa nya plastmöbler eftersom den inte tål väderförhållandena.

5. En sittgrupp i poolen

trender modern trädgårdsdesign i poolen infälld sittgrupp

Koppla av i stil med sittgruppen från Pasquale design

Kolla in den hisnande utsikten och den till synes oändliga poolen och fokusera på sittgruppen. Det representerar imponerande arkitektur och en fantastisk design. Det ser bra ut, men enkelt i utseendet, men kommer utan tvekan att imponera på gästerna. Infällda sittgrupper har varit populära i åratal och verkar också vara i år Trädgårdsdesigntrender 2014 Att höra till. Numera erbjuder pooltillverkare ett brett utbud av kreativa infällda sittgrupper.

6. Eldstäder och eldstäder för utomhusbruk

trender trädgård design 2014 sten rund öppen spis öppen

Njut av kvällen utomhus med en eldstad (Rick O’donnell Arkitekt)

Det spelar ingen roll om du bor i ett svalt land som England eller ett varmt som Florida, en eldstad är alltid praktisk och bra och är en del av Trädgårdsdesigntrender 2014. Det fina är att värmen som elden utstrålar gör att du kan sitta ute och njuta av trädgården även på svalare dagar. Eftersom den främsta anledningen till att inte använda din terrass antingen är kyla eller vått och en öppen spis löser minst ett av dessa problem. Tillbringa fler kvällar med dina nära och kära och titta på stjärnorna medan du sitter vid den varma elden. Det är som att sitta runt en lägereld med så många minnen knutna till den. Denna idé är en av de bästa Trädgårdsdesigntrender 2014.

7. Ursprungna växter för trädgårdsdesign 2014

trender modern trädgård design inhemska växter färgglada

En stor användning av inhemska blommor och växter från Designscapes Colorado

Poängen är att välja växter som naturligt finns i din region och inte de som importeras. Var trogen mot dina rötter och ära ditt hem. Lokalt betyder naturligt och det betyder i sin tur att ha en glad, balanserad trädgård. Om du väljer inhemska växter passar de bättre i din trädgård och blommar därför vackrare och rikligare än importerade. Denna variant är en av Trädgårdsdesigntrender 2014 och hävdar sig starkt i år. Det kommer utan tvekan att förbli modernt under de närmaste åren.

8. Väggträdgårdar är trender för trädgårdsdesign 2014

vertikala trädgårdssuckulenter väggtrender modern trädgårdsdesign 2014

En vacker trädgård med lite utrymme Debora Carl

En sådan trädgård som trädgårdsdesign 2014 är särskilt populär bland dem som har lite eller inget utrymme utanför för en trädgård. Men det används också ofta för att väcka muren till liv med en bit natur och för att sätta en accent. Suckulenter är särskilt lämpliga för en väggträdgård eftersom de ser bra ut och inte behöver mycket underhåll. Du kan designa den i olika storlekar, former och färger. Var bara kreativ!

Denna idé är också bra för dem som bor i bostadsrätter och har gröna fingrar men ingen trädgård. Särskilt väggträdgårdar i badrummet är bland dem Trädgårdsdesigntrender 2014.

9. En örtträdgård som trädgårdsdesign 2014

trender trädgårdsdesign 2014 örtträdgård upphöjda sängar trä

Även om denna trend inte är ny, kommer den fortfarande in på årets lista Trädgårdsdesigntrender 2014. En kryddträdgård är särskilt bra för dem som älskar att laga mat eller bara gillar att laga mat ofta och föredrar att veta varifrån deras ingredienser kommer. Idén rekommenderas särskilt av kockar som Jamie Oliver och har spridit sig stadigt under de senaste fem åren. Medan under de tidigare decennierna var en sådan trädgård mer typisk för äldre människor, kan du nu se att den också blir mer och mer populär bland tonåringar och yngre generationer.

Vi som har vår egen kryddträdgård vet hur bra det är att använda färska kryddor för att skapa egna rätter. Detta exempel bland Trädgårdsdesigntrender 2014 är en som är värd.

10. En minskad gräsmatta är en av trenderna för trädgårdsdesign 2014

modern trädgårdsdesign 2014 begränsad gräsmatta

En trädgård med minskad gräsmatta och mönster i gräsmattan Avalon NW

Denna variant är också en del av Trädgårdsdesigntrender 2014. Trädgårdsägarna minskar gräsmattan mer och mer för att utforma en terrass, rabatter eller andra områden utan gräs, har varit trenden i flera år och kommer att förbli så även i år. Naturligtvis är stora gräsmattor bra för barn så de har gott om plats att leka. Men om du ska vara ärlig har knappast någon möjlighet att klippa, vattna och underhålla det regelbundet när det är för mycket av det. Landskapsträdgårdar som den på bilden, som en gång bara bestod av gräsmattor, blir alltmer populära i motsats till traditionella gräsmattor. I resten av gräsmattan kan du lägga till ett mönster som en accent, vilket gör det annorlunda än grannens.

11. Trender för trädgårdsdesign 2014 – konstgräsmatta

konstgräs matta modern design uteservering vit

Mönstrade gräsmattor blir mycket lätt med konstgräs (Grace Design Associates)

Konstgräs är också en av Trädgårdsdesigntrender 2014 och är den sista vi skulle vilja presentera för dig. Först var de flesta skeptiska, men eftersom konstgräset blev mer och mer verkligt blev det också mer populärt. Denna variant är särskilt fördelaktig för dem som vill ha en välskött gräsmatta, men inte gillar att klippa den hela tiden. Det är också bra för områden som annars är svåra att odla en gräsmatta, till exempel under buskar eller på torra ställen. Som du kan se på bilden kan konstgräs också användas för att skapa fantastiska former som alltid ser fräscha och glada ut. Användningsområdena är oändliga.

Vissa människor föredrar verkligen riktiga gräsmattor, men den konstgjorda är en bra lösning för många. Han är definitivt en av dem Trädgårdsdesigntrender 2014 och kommer definitivt att vara en av dem under de närmaste åren.

 Gräsmatta mellan stegstenarna

trender modern trädgård design 2014 stegsten gräs utomhus spis

Öppen spis och bänk i sten

trender modern trädgård design 2014 sten spis rund bänk

Pergola utsmyckad med klätterväxter

trender modern trädgård design 2014 pergola klätterväxter romantiska

Öppen spis integrerad i bordet

trender trädgård design 2014 bord integrerad öppen spis

Betong trädgård bänk

trender trädgård design 2014 bänk betong färgglada kuddar trädskugga

Vattenfunktion

modern trädgård design vatten funktion sekretess skärm häck

Eldstad och skulptur i ett

modern trädgård design 2014 trender sten skulptur brazier tips

trender trädgård design 2014 trä terrass öppen spis bänk

modern trädgård design 2014 bänk grävd i marken eldstaden

trädgårdsdesign 2014 eldskål-småsten-rotting-möbel-växter

trädgård design 2014 terrass-idé-bänk-modern-planter

trädgård-design-2014-damm-design-minimalistisk-sittgrupp-beige

trädgård-design-2014-deco-idé-planter-boxwood-staty

trädgård-design-2014-vertikal-trädgård-vägg-dekoration-sittplatser-lounge-buddhist

trädgårdsdesign 2014 blommor-lils-låda-buske-lusthus-halmtak

trädgårdsdesign 2014 inbäddade-sittplatser-moderna-möbler-höjda sängar

trädgårdsdesign 2014 romantiska-franska-element-bänk-vita-häckar

trädgård-design-2014-sittgrupp-vild-plantering-äng-blommor-gul-integritetsskydd