15 nykyaikaista ja modernia lepotuolia

Nojatuolit sopivat täydellisesti rentoutumiseen raskaan työpäivän jälkeen. Nämä tuolit kallistavat selkänojan ja nostavat myös jalkatukea, jotta voit pitää kehosi tasaisena ja levätä.

Nojatuoli on täydellinen tuoli säännölliseen rentoutumiseen. Se auttaa poistamaan stressisi oikein. Siinä on hyvä muotoilu, joka antaa mukavuutta koko vartalolle. Saat hyvän kokoelman lepotuolistasi tarpeidesi ja budjettisi mukaan.

Yksinkertaiset ja parhaat lepotuolit:

Tässä kerran mainitut ovat eniten nojatuoleja, joista voit valita parhaiten kerran tarpeidesi mukaan.

1. Sidottu nahkainen lepotuoli:

nojatuolit

Tämä on yhden istuimen tuoli; Hanki tämä erittäin viileä ja mukava huippuluokan liimattu nahkaverhoiltu nojatuoli rentoutumiseen. Tuolissa on pehmustettu käsinoja, joka on erittäin pehmeä. Jalka -aluetta voidaan venyttää, jotta jalkasi pysyvät pystyssä ja lepäävät. Siinä on manuaalinen lukitusmekanismi. Olohuoneeseesi tämä tuoli on paras vaihtoehto ostaa.

2. Kankaan nojatuoli:

Kankaan nojatuoli

Tämä upean näköinen kangastuoli sopii myös pieniin taloihin, koska sitä pidetään tilansäästäjänä. Tuolissa on mekanismi, jolla jalkatuki vedetään ylös nupin kiertämällä. Tuoli kallistuu alas, jotta voit rentoutua ja levätä.

3.Musta nahkainen lepotuoli:

Musta nahkainen nojatuoli

Tämä on yksi parhaista lepotuoleista, koska se on valmistettu puhtaasta nahasta ja on siten huippuluokkaa. Mustassa nojatuolissa on jalat, ja se auttaa pitämään tuolin kiinni lattiassa. Tuolin yksinkertainen kuvio on erittäin tyylikäs. Tämä tuoli on hyödyllinen vain sisätiloissa. Tuolille suositellaan 120 kg kuormitusta.

4. nojatuoli jakkara:

Nojatuoli jakkara

Voit jopa valita eräänlaisen lepotuolin, jossa on erillinen jakkara jalkatuelle. Nojatuolissa ei ole jalkatukea, joka voidaan vetää ylös. Tämä antaa sinulle lisäjakkaran, jota voidaan käyttää myös muualla. Voit levittää jalkasi rentoutumiseen. Tämä on lohtua vanhuksille; se auttaa heitä vähentämään stressiä kehosta.

5. Stressin vähemmän lepotuoli:

Stressin vähemmän lepotuoli

Tämä lepotuoli pyöreällä jalustalla on erittäin ergonomisesti suunniteltu. Nahkaisella nojatuolilla on runsaasti pääntukea ja siisti ja yksinkertainen jalkatuki. Jalkatuki vetää ylös ja voit levätä kehosi hyvin.

6. Power Recliner -tuoli:

Power -lepotuoli

Nämä sähkötuolit ovat erittäin moderneja ja hienostuneita. Tuolia voidaan käyttää kaukosäätimellä. Virta -nojatuoli näyttää aivan normaalilta sohvalta, jossa on täydellinen pehmustettu runko. Tuoli kallistuu sisäänpäin ja antaa sinulle täydellisen levon. Saat haluamasi värin, kuten mustan, kerman tai ruskean.

7. Presidentin lepotuolin puheenjohtaja:

Presidentin lepotuolin puheenjohtaja

Tämä vintage -näköinen nojatuoli on nastoitettu teräshelmillä nahalla. Pehmustettu nahka antaa sinulle erittäin presidentin tunteen. Hanki tämä nojatuoli toimistoosi tai kotiin ja näytä tärkeältä.

8. Kupinpidikkeen nojatuoli:

Kupinpidin nojatuoli

Tämä on myös lapsille. Tässä lepotuolissa on piilotettu mukiteline käsinojan alla. Voit nostaa käsinojan ylös paljastaaksesi mukinpidikkeen. Tämä sopii parhaiten elokuvien katseluun jne. Popcornin kanssa.

9. Electric Riser Recliner -tuoli:

Electric Riser lepotuoli

Hanki tämä kaksikäyttöinen nojatuoli, joka toimii myös nousuputkina. Kankaan nousutuolissa on vahva metallirunko ja jalusta. Tämä auttaa sinua putoamaan tuolilta. Tuoli nousee edestä ja tarjoaa sinulle kaltevan näkymän.

10. Zero Gravity Recliner -tuoli:

Zero Gravity Reclicer -tuoli

Rentoudu selkänoja on tämän lepotuolin motto. Tuoli näyttää siirtyvän nollapainoon, kun se liikkuu ylöspäin ja taaksepäin. Voit rentoutua ja levätä kehosi tuolilla ja nukkua hyvin siinä. Tällä tuolilla tunnet itsesi painottomaksi ja energiseksi, joka tunnetaan nimellä stressinpoistotuoli. Voit myös hallita lukemisen tai television katselun sijaintia. Pääntukea voi myös säätää. Hyvä valinta paristotuolissa.

11. Moderni lepotuoli:

Moderni lepotuoli

Tämä on nykyaikaisiin koteihin, joissa on kirkkaat värit ja kuviot. Tässä hienostuneessa, modernissa nojatuolissa on yksinkertaiset linjat ja käyrät. Nahkaverhoilu on täydellinen kirkkaalla värillä. Tämän mukana tulee moderni lifestyle -tuoli, ja se on suosittu myös nuorilla.

12. Lattiatuoli:

Lattiatuoli

Nämä lattiatuolit vievät paljon vähemmän tilaa kuin perinteiset nojatuolit. Lattiatuoleissa ei ole jalustaa ja käsinojaa. Kääntyvä taitettu nojatuoli on valmistettu keinonahasta.

13. Lounge -lepotuoli:

Lounge -lepotuoli

Tämä yksinkertainen ja ohut nojatuoli on täydellinen ulkokäyttöön. Tuoli ei vie paljon tilaa ja on ohut. Tuolin lounge -tyyli sopii erinomaisesti jalkojen nostamiseen ja selän lepäämiseen.

14. nojatuoli:

Sängyn tuoli

Tässä on edullinen nojatuoli, joka toimii myös vuoteena. Nojatuoli voi kallistaa melko paljon suorassa linjassa. Sitten voit lisätä vuodevaatteet ja tyynyn auttamaan sinua nukkumaan kuin vauva.

15. Pieni lepotuoli:

Pieni lepotuoli

Nämä pienet nojatuolit antavat sinulle mukavuuden kuin suuri nojatuoli, mutta säästävät tilaa pienemmissä kodeissa. Nojatuolissa on korkeat jalat, mikä tekee siitä ohuen valinnan kotiisi. Hanki nämä kankaasta tai jopa nahasta. Henkilö, joka pitää yksinkertaisesta asumisesta ja tarvitsee mukavuutta pienessä tilassa, tämä on hyvä valinta nojatuoleissa. Nykyaikaiset ominaisuudet ja mallit antavat hyvän ilmeen olohuoneeseesi. Voit venyttää jalkasi helposti.

Nojatuolit on valmistettu nahasta, turkista tai jopa kankaasta. Voit valita manuaalisen tai kauko -ohjattavan. Kokeile ainutlaatuista lepotuolia tarpeidesi mukaan, kuten suurelle tilalle saat hyviä vaihtoehtoja ja pieneen tilaan voit valita laajan kokoelman pieniä lepotuoleja. Voit myös kokeilla kaunista tuolia budjetillasi.

Kuvat Lähde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.