15 kaunista Punen matkailukohdetta

Pune on yksi Maharashtran osavaltion vakiintuneimmista suurkaupungeista. Se on valtion kulttuuripääkaupunki ja tunnetaan hyvin modernista ja nopeasta elämästään. Siellä on joitain parhaita taidegallerioita, museoita, puutarhoja ja kansallispuistoja matkailutarkoituksiin. Täällä on myös runsaasti ylellisiä hotelleja, joissa voit rentoutua pitkän päivän jälkeen. Jos suunnittelet lomaa Intiaan, sinulla ei ole varaa jättää väliin Pune. Se on loistava paikka vierailla ja sillä on paljon nähtävää.

Parhaat ja houkuttelevat Pune -matkailukohteet:

Tässä on lyhyt opas Pune -turistikohteisiin vain avuksesi.

1. Sinhagad:

Punen matkailukohteet

Sinhagad sijaitsee noin 30 kilometrin päässä Punesta. Se on kuuluisa linnoitus, jossa käytiin kuuluisia taisteluita. Tärkein taistelu täällä käytiin vuonna 1670. Se tunnettiin aiemmin nimellä Kondhana ja sillä on suuri historiallinen merkitys ja merkitys.

2. Aga Khanin palatsi:

aga-khan-palace_pune-tourist-places

Aga Khanin palatsin rakensi suuri kuningas Sultan Muhammed Shah Aga Khan III vuonna 1892. Se tunnetaan parhaiten loistavasta arkkitehtuuristaan ​​ja rakenteestaan. Tämä upea rakenne on ehdottoman kaunis ja kannattaa ehdottomasti käydä Pune -matkallasi.

3. Vetal Hill:

vetal-hill_pune-tourist-places

Vetal Hill on Punen näkyvin ja kaunein kukkula. Se on kaupungin korkein kukkula ja se sijaitsee noin 2600 metrin korkeudessa. Se tunnetaan parhaiten Vetalan temppelistä, joka sijaitsee kukkulan huipulla. Todellakin, tämä paikka on vierailun arvoinen.

4. Rajiv Gandhin kansallispuisto:

rajiv-gandhi-national-park_pune-tourist-places

Rajiv Gandhin kansallispuisto sijaitsee Katrajissa, lähellä Punen kaupunkia. Sitä hallinnoi ja ylläpitää Pune Municipal Corporation. Matkalla Puneen sinun tulee ehdottomasti tulla tänne, koska tämä on kultainen tilaisuutesi tutustua ja tutkia Intian villieläimiä. Eksoottiset eläimet ja eläimet lumoavat sinut varmasti.

5. Tribal Museum:

tribal-museum_pune-tourist-places

Intian heimokulttuurin ymmärtämiseksi sinun on vierailtava Punen heimomuseossa. Se näyttää eri heimojen kulttuurin, tavat ja perinteet ja tarjoaa sinulle käsityksen Maharashtrassa ja muualla asuvien heimojen upeasta ja värikkäästä elämästä.

6. Shaniwar Wada:

shaniwar-wada_pune-tourist-places

Shaniwar Wada on palatsilinnoitus, joka rakennettiin vuonna 1746. Se oli kaikkien Mughal -valtakunnan Peshwa -hallitsijoiden paikka. Tämän palatsin ulkonäkö on tahraton, upea ja erittäin ylellinen. Se heijastaa loistavaa arkkitehtuuria ja perinteitä, jotka olivat olemassa Mogolien aikana.

7. Parvati Hill:

parvati-hill_pune-tourist-places

Parvati -kukkula sai nimensä täällä sijaitsevasta kuuluisasta Parvati -temppelistä. Se on omistettu hindujumalille nimeltä Parvati, Vishnu, Ganesh, Kartik ja Devadeshwar. Se sijaitsee Punen eteläpuolella ja on 2100 metrin korkeudessa merenpinnan yläpuolella. Se on yksi parhaista vierailukohteista Punessa.

8. Pyhän Marian kirkko:

st-marys-church_pune-tourist-places

St, Mary’s Pune -kirkko sijaitsee Ghorpurin kylässä. Se on vanhin alue koko Deccanin alueella ja on myös erittäin kuuluisa. Tämän kirkon ulkonäkö on erittäin houkutteleva ja sillä on melko paljon kävijöitä vuosittain.

9. Bund Garden:

bund-garden_pune-tourist-places

Bund Gardenin rakensi Sir Jamshedji Jeejeebhoy. Se sijaitsee lähellä jokea ja on ihanteellinen paikka niille, jotka etsivät rauhan, hiljaisuuden ja rentoutumisen aikaa. Rehevä vihreä ruoho ja hyvin hoidetut pensaat lisäävät sen kauneutta. Täällä on myös veneilymahdollisuuksia niille, jotka haluavat kokeilla sitä.

10. Pataleshwarin luolatemppeli:

pataleshwar-luola-temppeli_pune-turisti-paikat

Tämä historiallinen temppeli sijaitsee kaupungin sydämessä. Se juontaa juurensa 8. vuosisadalle. Temppeli on omistettu Herra Shivalle. Rakenne on veistetty yhdestä basalttikivestä, joka muistuttaa Elloran luolia, jotka ovat jotenkin samanlaisia. Kuuluisaan temppeliin kuuluu myös monia muiden hindulaisten jumalien ja jumalattareiden patsaita, joita palvotaan Intiassa..

11. Pu La Deshpanden puutarhat:

pu-la-deshpande-puutarhat_pune-turisti-paikat

Sitä kutsutaan myös Pune-Okayaman ystävyyspuutarhaksi, ja se on rehevä puutarha, joka on innoittunut Okayaman puutarhasta. Puutarhan laajalla alueella on kauniisti maisemoitu nurmikko. Puutarhassa on myös lasten leikkialue. Tämän paikan vehreyden keskellä voi rentoutua ja pitää hauskaa ja palata takaisin virkistyneenä. Tämä on yksi kauniista vierailukohteista Punessa.

12. Kansallinen sotamuseo:

pune-turisti-paikat_pune-turisti-paikat

Kansallinen sotamuseo on sotamuseo, joka on omistettu kaikille niille armeijan miehille ja sotilaille, jotka ovat uhranneet henkensä suojellakseen tätä maata itsenäisyyden jälkeisessä Intiassa. Päärakenne on 25 metriä korkea. MIG -lentokone esitetään myös ihmisille. Muistomerkki on rakennettu Pune -kansalta sotilaiden muistoksi kerätyillä varoilla. Herätä tänne eloon patriootti.

13. Shaniwar Wadan palatsi:

shaniwar-wada-palace_pune-tourist-places

Shaniwar wada on todella kiitettävä siitä, että se on sekoitus mukavaa arkkitehtuuria ja Maratha -ammattitaitoa. Se sijaitsee lähellä Mula-Mutha-jokea ja on yksi parhaista ja rauhallisista historiallisista paikoista Punessa. itse. Lisäksi, jos vierailet Punessa, et voi koskaan jäädä paitsi pienistä kukkula -asemista lähellä kaupunkia perheen ja ystävien kanssa. On myös lukuisia kukkula -asemia, jotka ovat joitakin parhaista turistikohteista Punen lähellä.

14. Katraj Snake Garden:

katraz-snake-garden_pune-tourist-places

Yksi suosituimmista ja kuuluisimmista Pune -matkailukohteista. Katrajin käärmepuutarha oli alun perin vain käärmeiden ja muiden matelijoiden koti, ja se tunnetaan myös nimellä Rajiv Gandhin eläintarha. Nykyään siitä on täysin tullut täysimittainen eläintarha, jonka tiloissa on järvi. Voit myös nauttia ja rentoutua veneilyretkelläsi puiston kiertämisen jälkeen. Siellä on myös minijuna, joka kulkee koko eläintarhan läpi paljon nuorten vierailijoiden iloksi.

15. Saras Baug:

saras-baug_pune-tourist-places

Punessa sijaitseva Sara Baugin temppeli on yksi paikan tunnetuimmista maamerkeistä. Temppeli sijaitsee Parvati Hillsin juurella ja on herkku vierailijoiden silmille. Diwalin aikana tuhannet ihmiset kokoontuvat tänne todistamaan kauneuden juhlivan “Deepotsav” -tapahtumaa eli valojen juhlaa. Tuhannet kimaltelevat lamput palavat temppelin sisällä ja nurmikolla. Tämä on yksi Punen ehdottomista nähtävyyksistä.

Punessa on sekoitus puutarhoja, temppeleiden museoita ja palatseja, jotka tarjoavat jokaiselle jotakin. Tämä paikka houkuttelee paljon turisteja merkittävästä historiastaan ​​ja kauniista paikoistaan. Tässä on joitain parhaita vierailukohteita pune -matkapäiväkirjoihin.