15 parasta matkailukohtaa Chandigarhissa

Mitä tulee eksoottisiin matkailukohteisiin ja -paikkoihin, Chandigarh on huipussaan. Punjabin pääkaupunki on hyvin kehittynyt ja siellä on joitain kauneimmista paikoista, joita koskaan näet. Tänne tuleminen lyhyelle lomalle on täysin sen arvoista, koska kaikki tässä paikassa on ainutlaatuista, hämmästyttävää ja houkuttelevaa. Jos haluat mennä lomalle tänne, tässä on joitain ehdotuksia Chandigarhin matkailukohteista, joita sinun ei kannata jättää väliin.

 Kauniita Chandigarhin matkailukohteita:

Seuraavassa on luettelo Chandigarhin parhaista ja hämmästyttävistä matkailukohteista sekä heidän valokuvistaan, mikä tekee sinut onnelliseksi kiertueellasi.

1. Sukhna -järvi:

chandigarh-turisti-paikkoja

Sukhna -järvi on yksi viehättävimmistä ja kauneimmista järvistä, jotka sijaitsevat Shivaliksin juurella. Se on ihmisen tekemä ja rakennettu vuonna 1958. Se on loistava paikka niille, jotka etsivät rauhan ja rentoutumisen aikaa pitkän ja väsyttävän päivän jälkeen. Jos olet urheilun tai luonnon ystävä, Sukhna -järvi on ihanteellinen paikka sinulle. Suurin osa matkailijoista sanoi olevansa yksi parhaista ja houkuttelevimmista turistikohteista Chandigarhissa.

2. Vapaa -ajan laakso:

vapaa-laakso_chandigarh-turisti-paikkoja

Vapaa -ajan laakso on varmasti loistava paikka vierailla Chandigarhissa, koska siellä on paljon matkailijoita joka vuosi ja se on pidetty ja arvostettu laajalti. Siinä on upea puutarhaketju, joka on noin 8 kilometriä pitkä. Joka vuosi järjestetään myös kolmen päivän karnevaali, joka houkuttelee ihmisiä ympäri maata.

3. Perhospuisto:

butterfly-park_chandigarh-tourist-places

Chandigarhin perhospuisto on ihanteellinen paikka kaikille luonnon ystäville. Se on noin seitsemän hehtaarin kokoinen ja sillä on kaunis näköinen maisema. Palmuja täällä houkutteleva ja tämä on todella hyvä paikka kaikille niille, jotka haluavat nauttia värikkäiden ja kirkkaiden perhosten joukosta. Koska perhoset vaativat kukkia, täällä kasvatetaan kehäkukka, daalia, petunia ja muita erityyppisiä kukkia. Se on yksi Chandigarhin suosituimmista matkailukohteista.

4. Chandigarhin ruusutarha:

the-rose-garden-of-chandigarh_chandigarh-tourist-places

Chandigarhin ruusutarha tunnetaan kauniista ruusupenkeistään. Sen erilaiset ruusut, tuoksut, puut ja pensaat viehättävät sinua varmasti. Ruokakojuja on saatavilla täältä, vaikka et saa mennä piknikille täällä, koska se on sääntöjen vastaista. Rose Garden järjestää myös vuosittain festivaalin, jossa voittajille jaetaan erilaisia ​​palkintoja. Tämä ruusutarha on yksi kauneimmista turistikohteista Chandigarhissa värikkäillä ruusuilla.

5. Kansainvälinen nukenmuseo:

international-dolls-museum_chandigarh-tourist-places

Kuuluisa Chandigarhin kansainvälinen nukenmuseo perustettiin vuonna 1985, ja siellä on joitain maailman hienoimmista ja kauneimmista nukkeista. Tämä museo rakennettiin alun perin tarjoamaan viihdettä lapsille, mutta ajan myötä se sai suosiota ihmisille ympäri maata.

6. Chokhi Dhani:

chokhi-dhani_chandigarh-turisti-paikkoja

Chokhi Dhani on paikka, jossa kaikki Rajasthani -heimojen kulttuurit, tavat ja perinteet on yhdistetty, jotta ihmiset voivat tulla katsomaan ja oppimaan Rajasthanien rikkaasta perinnöstä ja kulttuurista. Siellä on upeita taikashow -ohjelmia ja kamelimatkoja viihdetarkoituksiin.

7. Tuoksupuutarha:

garden-of-fragrance_chandigarh-tourist-places

Tuoksun puutarha on yksi Chandigarhin tunnetuista ja hyvin kehittyneistä puutarhoista. Siinä on kauniita kukkapenkkejä, puita ja pensaita. Se on myös loistava piknikpaikka perheille ja ystäville, jotka tulevat tänne nauttimaan ystäviensä kanssa aamulla ja illalla.

8. Nek Chandin kivipuutarha:

nek-chands-rock-garden_chandigarh-tourist-places

Nek Chandin kivipuutarha on tunnustettu yhdeksi Chandigarhin arkkitehtonisesti arvostetuista paikoista. Veistokset ja patsaat ovat täällä erittäin kauniita, ja kaikkien Chandigarhissa vierailevien tulisi ehdottomasti vierailla tässä luonnonkauniissa paikassa. Suurin osa kansallisista turisteista ja paikallisista ihmisistä hyväksyi tämän, joka on yksi Chandigarhin matkailukohteista.

9. Mansa Devin temppeli:

mansa-devi-temple_chandigarh-tourist-places

Chandigarhin Mansa Devin temppeli on ehdottomasti loistava ja upea. Se on rakennettu vuonna 1815 jKr, ja se sisältää joitakin parhaista veistoksista, joita näet. Tätä temppeliä ympäröivä kaunis puutarha tekee tästä paikasta vierailun arvoisen.

10. Kalliopuutarha:

rock-garden_chandigarh-tourist-places

Rock Garden on veistetty puutarha, joka on valmistettu teollisuus- ja yhdyskuntajätteestä.Se on ulkoilmanäyttelyhallin, teatterivaraston ja pienikokoisen sokkelon muodossa, jotka kaikki on kääritty yhdeksi suureksi fantasiamaailmaksi taiteeseen ja maisemiin. Sivusto on upea järjestely kivistä, lohkareista, rikkoutuneista posliiniesineistä, käytöstä poistetuista loisteputkista, rikkoutuneista ja heitetyistä lasikerroksista, rakennusjätteistä, hiilestä ja savesta-kaikki rinnakkain luodakseen unelmakansallisen maailman palatseista, sotilaista, apinoista, kyläelämästä, naisia ​​ja temppeleitä.

11. Kaktuspuutarha:

kaktus-puutarha_chandigarh-turisti-paikkoja

Kaktuspuutarha on Aasian suurin puutarha, joka on omistettu uhanalaisille ja tietyillä alueilla harvinaisille kasveille. Puutarhassa on lukuisia kaktuslajeja ja muunnelmia. Oksakkaan kasvin puutarha tekee erittäin kauniista ja luonnonkauniista näkymästä. Se on ehdoton vierailukohde Chandigarhissa. Tämä on yksi viehättävimmistä Chandigarhin nähtävyyksistä.

12. Muotokuvien kansallisgalleria:

national-gallery-of-muotokuvat_chandigarh-turisti-paikat

Galleria on täynnä valokuvia ja muotokuvia tärkeistä ihmisistä vapaustaistelun aikana. Paikka kokoaa yhteen kaikki suuret sielut, jotka taistelivat maan puolesta. Tämä kohde on sekä isänmaallisille että taiteen ystäville.

13. Kuuluisa kukkapuutarha:

kuuluisa kukka-puutarha_chandigarh-turisti-paikkoja

Puutarha on levinnyt laajalle alueelle, jossa on kasveja, jotka tarjoavat erilaisia ​​tuoksuja ja tuoksuja. Tämä on yksi Chandigarhin lähellä sijaitsevista kauneimmista puutarhoista. Kun kaikki värit näytössä ja aromit täyttävät mielesi, tämä on pakollinen Chandigarhin matkailukohde.

14. Lalit Kala Akademi:

lalit-kala-akademi_chandigarh-tourist-places

Lalit Kala Akademi on Intian kansallinen taideakatemia. Tämä on yksi kuuluisista paikoista Chandigarhissa. Akatemia on omistettu kaikille Intian suurille taiteilijoille, ja se edistää intialaisen taiteen ymmärtämistä sekä maassa että sen ulkopuolella. Akatemian ja sen ympäristön maalaukset ovat visuaalinen herkku taiteen harrastajille tai kaikille taiteen arvostaville.

15. Pinjoren puutarha:

pinjore-garden_chandigarh-tourist-places

Pinjoren puutarha on yksi parhaista turistikohteista Chandigarhin lähellä. Puutarha on Mughal -tyylistä ja antaa kuninkaallisen tunnelman. Tämä kaunis puutarha syttyy illalla, kun monivalot kaunistavat sitä moninkertaisesti.

Chandigarh on kukkaisen kauneuden ja puhdistavan aromin paikka. Tämä paikka on täynnä kauniita puutarhoja ja kansallisia aarteita. Chandigarhin lähellä on monia kauniita matkailukohteita. Pakkaa perhematka Chandigarhiin ja tule takaisin nuorentuneena.