Top 15 Uuden -Seelannin matkailukohteet

Uusi -Seelanti on hämmästyttävän valokuvauksellinen maa, joka tarjoaa matkailijoille upeat näkymät. Saarilla on tiheitä metsiä, vuoria, rantoja, jäätiköitä jne. Maa sulautuu perinteiseen maori -kulttuuriin sekä kaupunkien kosmopoliittisiin kaupunkeihin, viehättäviin kyliin ja erämaahan. Autuas saarivaltio tarjoaa jokaiselle jotakin.

Kuuluisia ja kauniita Uuden -Seelannin matkailukohteita:

Meidän on tarkasteltava parhaita Uuden -Seelannin matkailukohteita.

1. Christchurch:

Uuden -Seelannin matkailukohteita

Christchurch on Uuden -Seelannin toiseksi suurin kaupunki. Se on erittäin kehittynyt liiketoiminnan kannalta. Meri yhdistää kansainväliseen kauppaan, viihteeseen, ostosmahdollisuuksiin ja tarjoaa matkailijoiden parhaat virkistysmahdollisuudet. Christchurch on kaupunkipuolella vain ei tarjoa kaupungin elämää, mutta se toimii myös polkuna rannoille ja vuorille. Christchurch tarjoaa Uuden -Seelannin parasta.

2.Milford Sound:

milford-sound_new-seelanti-turisti-paikat

Milford Sound on yksi Uuden -Seelannin suosituimmista nähtävyyksistä. Se sijaitsee pohjoista kohti ja pääsee Fiordlandin kansallispuistoon. Tämä paikka tarjoaa upeat rannikkomaisemat kauniilla huipuillaan ja vesi on tummansininen. Alue on siunattu usein sateilla, jotka parantavat tätä eteläsaaren kauneutta, ja vesiputoukset virtaavat kauniisti kallioilta.

3. Saartenlahti:

saartenlahden_uusi-seelanti-turisti-paikkoja

Saartenlahti on romanttinen matkailukohde. Alueella on 144 saarta ja eristäytyneitä lahtia ja hiekkarantoja. Olet todennäköisesti todistamassa suuren määrän merieläimiä, kuten valaita, delfiinejä ja isoa marliinia. Nämä ovat syitä, miksi ihmiset rakastavat tulla. He purjehtivat jahteilla, suurilla risteilyillä ja ottavat takaisin todella ikimuistoisia muistoja.

4. Rotorua:

rotorua_new-zealand-tourist-places

Rotorua on tunnettu turistikohde Uudessa -Seelannissa. Sillä on erottuva kulttuuri, joka tunnetaan nimellä maori, joka oli pitänyt turistit hämmästyneinä jokaisesta vierailusta kaupunkiin. Alkuasukkaat ovat melko sydämellisiä ja he varmasti auttaisivat sinua kiertueellasi. Kulttuurikohteiden heijastavat taiteelliset taidot ovat epäilemättä syy siihen, miksi tämä kaupunki on niin tärkeä Uudessa -Seelannissa.

5. Tongariron kansallispuisto:

tongariro-national-park_new-Zealand-tourist-places

Tongariro oli ensimmäinen Uuteen -Seelantiin rakennettu kansallispuisto. Puistossa on monipuolinen ekosysteemi, joka sisältää järviä, lääkekasveja, metsiä, autiomaisia ​​tasankoja ja jopa tulivuoria. Voit aloittaa vaelluksen Whakapapa -luontokeskuksesta ja nähdä myös Taranakin putoukset, jotka ovat kolmen tunnin matkan päässä sieltä.

6. Auckland:

auckland_new-zealand-tourist-places

Auckland on metropolikaupunki, joka sijaitsee Uuden -Seelannin pohjoissaarella ja jonka asukasluku on suuri verrattuna muihin kaupungin kaupunkeihin. Turistit nauttivat Uuden -Seelannin kaupunkipuolesta, ja maisemat ovat myös kauniita ja jännittävää kaupunkielämää. Auckland on paikka, jonne turistit haluaisivat pudota jokaisen Uuden -Seelannin vierailunsa yhteydessä.

7. Coromandelin niemimaa:

coromandel-niemimaa_uusi-seelanti-turisti-paikat

Coromandelin niemimaa on ranta, joka on kuuluisa saaren paikallisten keskuudessa ja myös vierailijoiden keskuudessa, jotka tulevat tänne nauttimaan veden lämpimistä lämpötiloista, jotka nousevat jopa 60 asteeseen. Kuumat lähteet ja hiekkarannat ovat rentoutumisen arvoisia, ja kävijät virkistäytyvät ja virkistyvät ja nauttivat hyvistä rantaurheilulajeista.

8. Franz Josef -jäätikkö:

franz-josef-jäätikkö_uusi-seelanti-turisti-paikat

Franz Josef -jäätikkö sijaitsee Westlandin kansallispuistossa lounaaseen ja on kaikkien matkailijoiden helposti saavutettavissa. Vierailijat saavat kävellä jättimäisen jäätikön juurelle, ja jotkut jopa ottavat helikopterin ja saavat parhaan näkymän jäätikölle. Tämä yhdessä Lounais -Westlandin Fox -jäätikön kanssa on kaksi houkuttelevinta turistikohtaa.

9. Wellington:

Wellington City hämärässä Victoria -vuorelta

Uuden -Seelannin pääkaupunki on Wellington. Se on ryhmitelty pohjoissaaren pohjalle. Paikalla on kaunis ympäristö, jossa on paras kaupunkielämä, rakennuksia ja monumentteja sekä jopa taidetta ja kulttuuria. Te Papa -museo on pakko vierailla täällä, ja se näyttää suuria menneisyyden tarinoita. Yöelämä on hämmästyttävän ylellinen, jossa voit pysyä kaupungin kanssa ja nauttia hyvää ruokaa, juomia, musiikkia ja tanssia.

10. Canterbury:

Talvinen auringonnousu katselee Tasman -joen poikki kohti Aoraki / Mt Cookia, lumen peitossa, Mackenzie Country, Canterbury, Uusi -Seelanti - Ilmainen valokuva Pixabayssa

Canterburyn suurin nähtävyys on Mt Cook, joka on Uuden -Seelannin korkein huippu. Toisaalta vuori on 3754 metriä korkea ja toisaalta Kaikouran rannikolla on syviä sukellusvenekaivoja, mikä on suuri valaiden, delfiinien ja hylkeiden vetovoima. Christchurch ja Timaru ovat naapurikaupunkeja. Löydät todennäköisesti vanhan ajan perinnön ja kulttuurin, joka on hyvin säilynyt täällä.

11. Westland Tai Poutinin kansallispuisto:

westland-tai-poutini-national-park_new-seelanti-turisti-paikat

Tai Poutinin kansallispuisto sijaitsee Eteläsaarella. Se on perustettu vuonna 1960 ja sen pinta -ala on 1175 km². Kaksi kuuluisaa Franz Josefin ja Foxin jäätikköä sijaitsevat puiston tiloissa. Puiston avulla voit metsästää peuroja, säämiskää ja tahria. Siellä on myös helikoptereita ja metsästysmahdollisuuksia.

12. Marlborough:

marlborough_new-seelanti-turisti-paikkoja

Marlborough on kuuluisa viinitarhoistaan. Voit tutustua sen historiaan ja käydä läpi villieläimiä. Alueella on myös delfiinejä, hylkeitä, sinisiä pieniä pingviinejä, kotoperäisiä soittokelloja ja joitain muita lintulajeja sekä merieläinten suojelualueella..

13. Sky Tower:

taivas-torni_uusi-seelanti-turisti-paikat

Sky Tower toimii havainto- ja tietoliikennetornina. Torni on rakennettu korkean teknologian laitteilla ja on noin 328 metriä korkea, mikä tekee siitä korkeimman vapaasti seisovan rakenteen koko eteläisellä pallonpuoliskolla. Sky Tower on ikoninen rakenne Aucklandin horisontissa. Torni tarjoaa parhaan näkymän Orbitin pyörivästä ravintolasta, joka on noin 80 km päässä rakennuksesta.

14. Abel Tasmanin kansallispuisto:

abel-tasman-national-park_new-seelanti-tourist-places

Abel Tasmanin kansallispuisto sijaitsee eteläisen saaren pohjoisimmassa kärjessä. Ihmiset nauttivat retkeilystä täällä. Kuljetettavat ajoneuvot ovat veneitä, jalka- tai pienlentokoneita, mutta matka on kokemuksen arvoinen. Vuoristomaastoa kulkiessa siniset pingviinit, metsäkyyhkyt, wekat ja jotkut muut harvinaiset linnut voidaan jäljittää täältä.

15. Napier Art Deco:

napier-art-deco_new-seelanti-turisti-paikat

Napier on pieni kaupunki Hawken lahdella. Se on tunnettu art deco -arkkitehtuuristaan. Kaupunki tuhoutui täysin vuoden 1931 maanjäristyksen jälkeen. Tuhansia kävijöitä tulee Napieriin helmikuussa Art Deco -viikonlopun aikana. Se on tärkeä kulttuuritapahtuma asukkaille.