9 modernia ja söpöä uimapukupeitettä naisille

On olemassa erilaisia ​​uimapukupeitteitä, kuten tunikat, lyhyet housut, mekko tai sarongit. Tunikat ovat suosikkeja kaikkien muiden tyyppien joukossa. Ne tulevat myös vaihtelevista kankaista, kuten puuvillasta, denimistä, spandexista ja pellavasta. Jokaisella kiinteistöllä on ainutlaatuisia ominaisuuksia, kuten hengittävä ominaisuus, nopea kuivuminen, nopea imukyky ja jotkut ovat saatavilla vain tyyliin.

Parhaat uimapukupeitteet kuvilla:

Tässä on joitain 9 parasta uimapuvun muotoilumallia, jotka saatat tuntea olevan sinulle paras,

1. virkattu uimapuku peite:

Virkattu uimapuvun peite

Se on söpö mintunvihreä värinen tuulinen Virkattu sideharsokangas, jossa kudottu vuoron muoto. Tässä uimapuvun peitossa on brodeeratut yksityiskohdat V -pääntiessä ja lisää leikkauksia takana. Se antaa boho-ulkonäön ja kolme neljäsosaa hihoissa vuoritonta kangasta.

2. Emerald Green Beach -uimapuvun peite:

Emerald Green Beach -uimapuvun peite

Cover-up on suunniteltu kauniilla smaragdinvihreällä sävyllä. Tässä sarjassa on riimu -pääntie, jossa on ristikkäinen syvä kaula ja ylimääräinen vyö. Se on pitkä ja voit sitoa sen eteen tai pudottaa sen vyötärölle.

3. Vapaa koko uimapuku peite:

Vapaan kokoinen uimapuku

Tämä on upouusi kokoelma plus-kokoisten uimapukusuojien sarjassa niille, jotka ovat normaalikokoisia tai jopa niille, jotka etsivät muodottomia peitteitä. Tällä setillä ei ole muotoa ja se on päällystetty vapaalla pääntiellä ja hartioilla tippuu käsivarsiin hihoja tehden. Se on nailonkangasta, jonka materiaalissa on mustavalkoinen raidallinen kuvio.

4. Boheemi bikinin uimapuvun suojapeitteet:

Boheemi bikinin uimapuvun suojapeitteet

Tässä on upea kokoelma uimapuku-peitemekkoa, jossa on täysin boheemi bikinityyli. Siinä on pitkät hihat, joissa on löysä istuvuus ja jotka ulottuvat polvien yläpuolelle. Tämä setti on täysin valkoinen Virkattu kuvio uimapukupeite. Ja se on täydellinen, kun tarvitset jotain trendikästä ja samalla peittääksesi bikinisi.

5. Sifonki sivuhalkiot uimapuku peite:

Sifonki Sivuhalkio Uimapuku Peite

Tässä on se, joka tekisi sinusta houkuttelevamman ja tyylikkäämmän puhtaalla valkoisella sävyllä ja pitkällä kuviolla. Tämä on pitkä uimapukupeite, joka on valmistettu pehmeästä sifonkimateriaalista ja jossa on halkeamia, joissa on joitain applikaatioita. Se on kevyt silkkaa materiaalia käytettäväksi kesälomalla, rannalla tai uima -altaalla.

6. Cami Strapped Swimsuit Cover-Ups:

Cami Strapped Swimsuit Cover-Up

Tämä on kaikkien aikojen paras naisten kudottu uimapuvun peitekokoelma, jossa on V-pääntie. Tässä uimapuvun peitemekossa on säädettävät Cami-hihnat, joissa palmunlehti painettu ympäri. Siinä on myös dramaattiset korkeat lahkeet ja kaiverrettu nenäliinat helmaan.

7. Seksikäs syvän V-kaulan uimapuvun peite:

Seksikäs syvän V-kaulan uimapuvun peite

Tämä on täydellinen ja söpö uimapukupeite, joka antaa sinulle vankan kuvion ja istuu tavallista pienempänä. Siinä on luonnollinen keltainen sävy, polyesteri ja nylon sekoitekangas. Siinä on ainutlaatuinen tyyli, joka on valmistettu pehmeästä materiaalista ja on ohut.

8. Avoimen kaulan neulottu uimapuvun peite:

Avoin kaula-aukkoinen neulottu uimapuku

Tartu näihin naisten uimapeitteisiin, jotka on valmistettu joustavasta ja neulotusta kankaasta. Se on sekoitus polyesteriä ja spandexia, jonka kohokohta on avoin pääntie. Tämä puku on suunniteltu hyvin nuorille tytöille ja söpön näköinen.

9. Lyhyt, säännöllisesti istuva uimapuvun peite:

Lyhyt Regular fit -uimapuku

Tässä on erottuva kokoelma plus-kokoisia uimapukupeitteitä, jotka on tyylikkäästi suunniteltu antamaan selkeä ilme. Se on valmistettu nailonkankaasta ja on erittäin kevyt kuljettaa. Hihat ovat pitkät, mutta niissä on sivut auki. Tämän kuvion istuvuus on säännöllinen eikä siinä ole hienoja applikointeja.

On myös täysiä pitkiä ja lyhyitä uimapuvun peittoja, jotka voit valita tarpeidesi mukaan. Jos jalat ovat suosikkisi, voit näyttää ne käyttämällä lyhyitä peittoja. Koska sitä käytetään kehon peittämiseen, kun et ole vedessä tai et ui, on tärkeää valita juuri se, joka parhaiten sopii vartalollesi ja tarpeisiisi. Uimapukupeitteissä on laaja ja laaja valikoima materiaaleja ja malleja, ja voit itse valita suosikkisi.