Bor med Ikea: möbeltillverkaren återskapar vardagsrummen i de mest kända tv -serierna

Bor med Ikea Simpsons vardagsrumsmattmöbler

Från ”Friends” till ”Simpson -familjen” till ”Stranger Things”: för en ny reklamfilm hade den svenska tillverkaren Ikea återskapat vardagsrummen i de tre mest populära tv -programmen. I samarbete med en reklambyrå lyckades tillverkaren välja möbler, belysning och mattor från sitt omfattande produktsortiment på mindre än två månader och återskapa utseendet på några av de mest kända tv -programmen i världen. Annonskampanjen var ursprungligen avsedd för marknaden i Mellanöstern. Annonsen kommer nu att visas i Förenade Arabemiraten. Men tanken är så kreativ att den till och med orsakade en sensation över hela världen.

Bor med Ikea: Vardagsrummet i “Simpsons -familjen” i stil med 70 -talet

Bor med Ikea Simpsons vardagsrumsbuss Nattbordslampa Rund matta

De tre vardagsrummen är inte bara lätt igenkännliga, utan speglar också olika livsstilar. Vardagsrummet, som vi känner till från showen “Family Simpsons”, erbjuder ett platsbesparande och funktionellt alternativ för familjer med små barn. Samtidigt ger den färgglada interiören en retro touch från 70 -talet in i dina egna fyra väggar. De som väljer att göra det kan modigt kombinera djärva färger som lila, grönt och rosa. Brun, beige och grädde kompletterar färgpaletten.

Bor med Ikea: Vännens vardagsrum är funktionellt och charmigt

Bor med Ikea Living Room Friends ombyggda

Originalet

Vardagsrummet “Friends” är också färgglatt och funktionellt, men rymligare. Rummet är indelat i flera områden: En bekväm sittgrupp framför TV: n och en mysig sittgrupp framför fönstret ger tillräckligt med sittplatser för alla gäster.

Bor med Ikea Friends vardagsrum välj din egen möbelstil

Reproducerad av Ikea

Flera sidobord och byråer ger tillräckligt med förvaringsutrymme för hemtillbehör, blomsterarrangemang och glasögon. Det är det perfekta bostadsutrymmet för flera rumskamrater eller för unga par som gillar att ha gäster.

Bor med Ikea: Vardagsrummet “Stranger Things” presenterar en spännande blandning av stilar

Bor med Ikea Stranger Things -filmserien Original

Originalet

Vardagsrummet, som är inspirerat av tv -programmet “Stranger Things”, ser extremt mysigt ut. Den presenterar en spännande blandning av stilar: en vintage fåtölj och en bokhylla, en retro tapet och ett modernt soffbord kan kombineras förvånansvärt bra.

Omstilat boende med Ikea Stranger Things Keryen krans soffa vinge stol läder

Reproducerad av Ikea