Hemligt bröllop: Jude Law gifter sig med Phillipa Coan i London

Hemligt bröllop mellan Jude Law och Phillipa Coan

Jude Law är officiellt en gift man! Den 46-årige skådespelaren sa ja till sin flickvän Phillipa Coan. Enligt den engelska tidningen “The Sun” ägde den hemliga ceremonin rum på tisdagen den 30 april i Old Marylebone Town Hall i London.

Jude Law gifter sig med Phillipa Coan i London

Bruden (32) bar en kort krämfärgad långärmad klänning med V-ringning och slående volanger som löper vertikalt genom klänningens mitt. Hennes eleganta brudfrisyr kröntes av en fascinerare, vilket ger toppknuten en bra dos kunglighet. Hon höll en bukett vildblommor med röda och orange accenter. Samtidigt framträdde brudgummen, Law, i en elegant corduroy -kostym i mörkblått. Höjdpunkterna i hans outfit var definitivt den grå fedorahatten och de runda solglasögonen.

Jude Law gifter sig med Phillipa Coan i nära familj

Jude Law och Phillipa Coan, företagspsykolog och entreprenör, bjöd bara in sina nära vänner och familj. Paret anlände till London City Hall i en Range Rover klockan 11:40 och dök upp igen en timme senare med vigselringar.

Law var tidigare gift med Sadie Frost från 1997 till 2003. Han var också förlovad med Sienna Miller 2004 innan paret splittrades 2005 som en del av en bedrägeriskandal.

brudgummen, Law, bär en mörkblå corduroy -kostym

Den här gången kan det dock vara annorlunda: En källa berättade för tidningen att Law blev kär i sin nuvarande fru efter att ha insett hur modig och självständig hon är. “Jude föll pladask för Phillipa för att hon inte bara har ett vackert ansikte, utan också för att hon är smart och har en egen framgångsrik karriär som psykolog.”

Och dessutom är hon enligt uppgift helt ointresserad av hans Hollywood -livsstil. “Han tycker det är uppfriskande att vara med någon som inte är i underhållningsindustrin.” “Phillipa bryr sig inte om berömmelse. Hon älskar Jude för den han är. “

Grattis till det lyckliga paret!