Rita Ora och Jude Laws son Rafferty väcker romantiska rykten på efterfesten efter Fashion Awards

Rita Ora kan få en ny man i sitt liv. På tisdagskvällen sågs sångerskan med ingen mindre än Jude Laws äldsta barn, Rafferty Law. 29-åriga Ora och 7-åriga Law sågs närvara vid en British Fashion Awards efterfest på Harry’s Bar i London. Ögonvittnen hävdar att de två hade "pussade ute på terrassen". Ögonvittnet tillade: "De såg ut som ett par, som höll varandra i handen och gosade."

Bara en flört för Rita Ora?

british fashion awards after show party rita ora rafferty law

Efter att festen tystnade lämnade de två skådespelarna baren runt 1:30 och gick till den prisbelönta Rihanna-efterfesten som hölls på Laylow. Vid ett tillfälle under natten såg ögonvittnet båda fly från festen för en kyss. "Rita och Rafferty verkade verkligen tillgiven, Rafferty kysste dem på verandan medan de rökte", sa ögonvittnet. "De två såg väldigt glada ut att vara tillsammans."

rita ora som den konstnärliga dodger och rafferty law as oliver twist på filmen i england

Det är fortfarande oklart hur förhållandet mellan Rita Ora och Rafferty ser ut för tillfället, men det spekuleras i att de två har varit i ett förhållande sedan de arbetade med uppsättningen av nyinspelningen av Oliver Twist. I november meddelade Rafferty att han och hans filmpartner "omedelbart" skulle ha etablerat en anslutning. Detta blev tydligt av de otaliga foton som kom från uppsättningen. Så de två lyser positivt och trotsar det svala Londonvädret på detta sätt.

son till jude law och rita ora spelar i nyinspelningen av oliver twist

Faktum är att efter deras roliga kväll återvände Rita Ora och Rafferty Law till Oliver Twist -uppsättningen, där hon spelade Artful Dodger och Rafferty spelade Oliver Twist. Med detta sagt är paparazzibilder förmodligen det enda du kommer att se om detta potentiella par. I samma novemberintervju sa Rafferty att han har både en offentlig och privat Instagram, den senare innehåller alla saker han inte är så bekväm med. Det ser ut som att fans får nöja sig med att titta på paret när filmen kommer nästa år.

upptäckte att gå ut på rihanna -festen rita ora och rafferty law Du kan hitta fler bilder och information om Sida för dagspost ser.