Prisbelönt gårdsdesign och planering av öppna ytor av Cos Design

liten innergård funktionell design - utomhus vardagsrum

Danks Street House var ett av projekten som bestod av ombyggnad och modernisering av utsidan av ett australiskt radhus. Ett koncept implementerades på innergården som motsvarar fasaden och inredningen. Cos Designs projekt har fått flera utmärkelser – 2009 vann det australiensiska priset “Årets nationella landskap” och andra priser för landskapsarkitektur. de Innergård design kännetecknas inte bara av rent estetiska egenskaper, utan också av dess funktionalitet. Se efter själv!

Danks Street – innovativ landskapsarkitektur från Australien

idéer för integritet skärmvägg bambu blomkrukor sittgrupp pall

Danks Street Innergård design är förvånansvärt enkel och kompakt, men inte enkel, distinkt, miljövänlig och användbar. Inga spår av den tidigare oanvända och obekväma innergården. Istället finns ett elegant och multifunktionellt utomhusrum.

Landskapsarkitektur och gårdsgester – idéer från Australien

Courtyard design Australia-cos design prisbelönt

Designmålet var att visuellt utöka den smala innergården och integrera matchande möbler i denna bild. De inre gårdsområdena är intensivt gröna. Grupper av hög bambu skapar rymlighet och fungerar som sekretessskärmar. Områden täckta med grus ger golvet en naturlig konsistens. Husets arkitektur motsvarar byggmaterialen utomhus, som är ekologiskt kompatibla och skapar ett hälsosamt klimat.

Thanks Street – moderna trädgårdslandskap idéer

Sittgrupp planterade urban trädgård idéer belysning-golv natursten

På innergården finns ett vattenbassäng i 3 nivåer, som skickligt gömmer de inbyggda lagringsytorna. En bänk som är speciellt utformad enligt kundens krav med integrerat förvaringsutrymme inbjuder dig att sitta bekvämt. Uteserveringen har en grill. Den unika estetiken betonas av lämplig belysning.

Attraktiv innergård design av Cos design

trädgård innergård landskap arkitektur damm vattenbassäng

Habitat och öppen planering

Bänk i trädgårdsmöblerna inbyggt förvaringsutrymme kolumn basbord

Byggnadsrelaterade användningsområden på innergården

belysning trädgård innergård design-sekretess skärm bambu-trä bro

Grönska i trädgården

Innergård designidéer uteplats sten täckt golv skjutdörr

Foton av Tim Turner