Makeuptips 2014 – De senaste trenderna inom smink

smink tips 2014 sätta på mörka nyanser på kvällen

Den senaste Makeup -tips 2014 säg för i år att matta ögonskuggor, massor av läppglans och glittrande kindben kommer att vara på modet. Dagarna med ögonskuggor i olika färger är över, även de med orange läppar och gröna nagellack också. Makeuptipsen för den här tiden på året är allt som skulle få en dam att se mer elegant ut.

Make Up Tips 2014 – Matt och naturlig

smink tips 2014 smink naturligt gyllene ögonskuggor

Det vackra, attraktiva utseendet är dolt bakom de matta naturtonerna. Huden ska se fräsch och ljus ut, men inte för mycket pulveriserad. En flytande bas bör användas för detta ändamål. Det gör inte bara ansiktshuden vackrare, utan ger också fukt.

Använd rosa rodnad på kinderna!

smink tips 2014 smink rosa kinder

Enligt årets smink-tips ger en sådan rodnad ditt ansikte friskhet och naturlighet. Precis som du ska ta hand om din hud, bör du också vara mycket uppmärksam på dina läppar – låt dem inte torka ut! Använd färglös läppglans varje dag. Du kan också använda olika läppbalsam. De hindrar huden från att torka ut. Ögonskuggorna i naturliga nyanser är trendiga den här säsongen. Genom att kombinera dessa Makeup -tips 2014 du får ett friskt och friskt utseende.

Bara för att du ska använda smink så naturligt som möjligt betyder det inte att du ska springa utan smink. Nu när du har bemästrat en fin primer kan ögonen vara på väg. Doppa dina ögonlock 2-3 gånger med guld- eller beige ögonskugga. Så här kommer du att lägga till glans och gott humör i ditt ansikte.

Mörka nyanser – bara på kvällen, tack!

smink tips 2014 smink röda läppar mörk ögonskugga

De mörka färgerna är alltid moderna, men bara för kvällen. Det svarta och dess övergång till grått förblir i förgrunden, men naturligtvis i matta nyanser. Eyeliner är också ett av våra smink-tips. Det är särskilt lämpligt om du också skulle knyta håret och lämna ansiktet öppet. Läppstiftet borde inte heller vara särskilt starkt. Bättre att välja de toner som är något rödaktiga i färgen.

Makeup -tips 2014

make up 2014 make-up emma watson ögonfransar förstås