Strålande sminkstyling i guld för nyårsafton

Nyanser ögonskuggögon Nyårsaftonssmink

 Letar du efter en ny sminkning till nyårsafton? Då har vi precis grejen för dig här och det passar både brunett, rött och blont hår. Överraska dina vänner med en Sminkstyling i guld till nyårsafton och glöm den enkla styling som du använder i vardagen.

Och så här är sminkstylingen i guld:

Mode korta klänningar kjol nyårsafton

1. Sminket

Som med all smink bör du börja med att applicera en fuktkräm. Detta används inte bara för att återfukta huden, utan också för att säkerställa det Sminkstyling i guld varar längre och ser mer naturligt ut. Låt grädden dra in. Applicera sedan sminken. För tillfället och för att matcha resten av stylingen är det bäst att välja ljusreflekterande smink. På så sätt får ditt ansikte en extra glans och ser till att du utstrålar positiv energi hela kvällen.

Därefter är T -zonen för det Sminkstyling i guld din tur. Detta betyder pannan, området under ögonen, näsan och mitten av hakan. Du bör göra detta område lite ljusare. För att göra detta, använd helt enkelt smink i en ljusare nyans eller en ljuskorrigeringspenna.

Det är bäst att välja rougen för kinderna i en beige nyans med ett gyllene skimmer.

2. Och så här är sminkstylingen i guld: Läpparna

Läppar guld smink idéer nyårsafton

Ta en läppfodral och spåra läpparnas konturer. Du bör sedan använda den för att applicera smink på hela läpparna. Detta har fördelen att själva läppstiftet håller längre. När det gäller att välja läppstift har du ett stort utbud. Det enda kravet för det Sminkstyling i guld är att du väljer en nyans med en gyllene glans. Så du kan välja en nyans i rosa eller i brunt. Ljusröda färger med ett gyllene skimmer är lika effektiva. Allt beror på din smak och typ. Efter applicering, dutta med en servett eller näsduk och applicera den en andra gång.

Om du är för Sminkstyling i guld Om du vill ha extra glans kan du applicera ett läppglans på läppstiftet. I det här fallet bör du dock ha det med dig hela kvällen eftersom det inte kommer att vara så länge. Men du kan återanvända det regelbundet.

3. Betona ögonen

Makeup tips idéer ögon nyårsafton

Speciellt med ögonen är det viktigt att du sticker ut, lyser och lockar andras utseende. När allt kommer omkring, som ni vet, ögonen kallas fönstren för själen. Du bör också ta hand om ögonen Sminkstyling i guld falla tillbaka på det gyllene skimret. För att göra detta, välj en gyllene ögonskugga i en stark färg som du applicerar på hela det övre locket, liksom lite under ögat och på ögonets inre hörn. Men även om du inte har en ögonskugga i en stark guldskugga, utan snarare är den blek, är det inget problem. Applicera i det här fallet bara ett tjockare lager.

Ögonen Sminkstyling i guld kan hålla längre genom att applicera en gyllene eyeliner i förväg. Först då kommer den gyllene ögonskuggan. Ta sedan en brun eyelinerpenna. Du kan använda den för att framhäva dina ögon genom att applicera den på ögats ände. Slutligen tillsätts en svart mascara. När du applicerar det, var noga med att separera fransarna väl.

Föredrar du mer extravaganta idéer? Höj sedan för det Sminkstyling i guld Få dina ögonbryn att sticka ut med en glittergel. För att göra detta, doppa en ögonbrynsborste i gelén och kör den genom dina ögonbryn. Utöver detta kan du också applicera en glittrande mascara efter den svarta mascaran.

4. Naglarna

Spikdesignidéer för att fira nyårsafton

Som du säkert redan kan gissa bör du också styla dina naglar i guld. Du behöver naturligtvis inte överdriva. Så om du är ovillig att måla naglarna helt i guld kan du gå på det istället Sminkstyling i guld Applicera ditt favorit nagellack och ett lager klart lack med gyllene glitter. Om du också vill dekorera naglarna kan du använda strass, kristaller eller Swarovski.

5. Kläderna

Nyårsafton lång veckad kjol

Skulle du ha bestämt dig, Sminkstyling i guld För att använda till nyårsafton bör du naturligtvis också välja kläderna därefter. Det ska matcha honom både vad gäller stil och färg. Välj därför en outfit antingen från bruna, gula eller gyllene nyanser.

6. Smyckena

Smyckesidéer festkväll

Du ska inte överdriva det med smyckena, som naturligtvis borde vara gjorda av guld. Välj för det Sminkstyling i guld enklare variant, till exempel en tunn kedja med ett vackert hängsmycke och hängande örhängen.

Med detta Sminkstyling i guld du kommer att locka allas uppmärksamhet och du kommer garanterat att känna dig vacker. Vi önskar dig mycket kul kopiering och en trevlig nyårsafton!

Stilarna nedan är tillgängliga från LuLu:

korta klänningar Nyårsfestidéer

Korta klänningar i guld

Klänning Lulu modern snygg horz

Cocktailklänningar till nyårsafton

Nyårsafton idéer designer klänningar

Snyggt och lekfullt – glitter i guld

Klänningar idéer smycken guld halsband

Smycken i guld

Festcocktailklänningar idéer kort feminintmoderna snygga designidéer

Nagellackdesignremsor