Välj det röda läppstiftet beroende på din hudfärg

Applicera läppstiftidéer, välja nyanser

Det är viktigt att du förstår nyansen i rött läppstift välj beroende på din hudfärg så att du inte ser överdriven ut men harmoniskt sminkad. Så om du vill bära ett rött läppstift men har svårt att välja rätt nyans hjälper vi dig säkert med den här artikeln. Vi förklarar vilka röda nyanser som passar bäst med vilken hudfärg, så att du också snart kan lägga röd smink på dina läppar fulla av självförtroende. Det röda läppstiftet är trots allt något som inte får saknas i någon sminkbox.

 rött läppstift beroende på hudfärg – Hudfärg med en lätt gul underton

Applicera läppstift mörk nyans

För en sådan hudton är blåbaserade nyanser av rött eller rosa bäst. Stjärnor med en sådan hudton inkluderar Olivia Wilde och Hayden Panettiere.

 rött läppstift beroende på hudfärg – hudton med en lite rosa underton

Applicera sminkidéer vackra mörka bruna ögon

Det är bäst att välja persika toner. På så sätt får du en mjukare look. En tegelröd är också lämplig, men den är baserad på orange. Detta är hudfärgen på Scarlett Johansson, Amanda Seyfried och Emma Watson.

Rött läppstift beroende på hudfärg – Mycket blek hud

Applicera läppstiftidéer blont hår

Om du har blek hud bör du fortfarande ta reda på vilken underton den har. Välj sedan en matchande röd nyans för läppstiftet, vilket kan vara fint och starkt. Kända skönheter som Dita Von Teese och Rooney Mara har blek hud.

Rött läppstift beroende på hudfärg – mörk hud

Läppstift mörk hy hårfärg ögon

En sådan hudfärg har fördelen att nästan vilken läppstiftfärg som helst passar den. Det är bäst att välja en lila-baserad nyans av rött med en nyans av plommon eller ett rosa läppstift. Den förra skapar ett levande utseende, medan den senare är mer lämplig för flickaktig styling. Du kan få inspiration från bland andra Beyonce, Tyra Banks och Iman.

Rött läppstift beroende på din hudfärg – Asiatisk hud

Läppars sminkstips officiella tillfällen

För denna hudfärg kan du välja en nyans som för närvarande är väldigt trendig. Det som menas är korallfärgen. Damer med sådan hud är till exempel Liu Wen och Lucy Liu.

Rött läppstift beroende på hudfärg – För rött hår

blek hud läppstift välj rödbruna nyanser

Ett ljusrött läppstift är bäst om du har rött hår. En annan variant är en röd med en blå underton. Titta på bilder av Christina Hendricks eller Coco Rocha för att övertyga dig själv om den stora effekten av ett sådant läppstift i kombination med rött hår.

Applicera läppstift nyans vacker hud brud

Makeup-idéer för bröllopet

applicera rött läppstift välj nyanser enligt hudton

Blonda kvinnor kan välja en nyans av rosa

Läppstift blont hår blå ögon vilken nyans

Konturera och markera ansiktet: instruktioner och professionella tips

applicera röda läppstiftidéer

mörkbruna läppar make up tips idéer

Applicera läppstift nyanser idéer enligt hudfärg

Idéer rosa rött läppstift applicera idéer