Dekorativa bänkskivor i kvarts och väggpaneler från CaesarStone

vägg som täcker matplats vit 3d -effekt

Om du inte experimenterar med färg, försköna ditt hem med intressanta texturer och 3D -effekter! Dessa dekorativa Bänkskivor och väggpaneler i kvarts från CaesarStone förvandla varje tråkig vägg- och köksbänk till ett trendigt blickfång med fascinerande visuella och påtagliga egenskaper.

Bänkskivor i kvarts av Caesarstone

bänkskivor i kvarts kök vit blomma spets Caesarstone Motivo

Företaget CaesarStone grundades 1987 och är en föregångare inom tillverkning av bänkskivor i kvarts. De tar innovation ett steg längre i dessa dagar. Med hjälp av en patenterad poleringsprocess skapar de kontrasterande matta och blanka kvartsytor. Motivo -kollektionen presenterar hög kvalitet Bänkskivor och väggpaneler i kvarts med en subtil design som harmoniskt kombinerar funktion och estetik.

Bänkskivor i kvarts i badrummet – Motivo Lace

rent vita badrumskvartsplattor caesarstone

CaesarStone Motivo -serien kan användas i en mängd olika applikationer. Väggbeklädnad i vardagsrummet, som köksbänk eller kakelspegel för kökets bakvägg eller i badrummet, detta kvartsmaterial är perfekt för alla rumskoncept. Samlingen finns i två versioner. Motivo Lace är en sofistikerad design som är inspirerad av den klassiska blommiga spetsen. Med sitt mattvita utseende ser designen elegant och sofistikerad ut, perfekt för sovrummet, badrummet, vardagsrummet eller foajén.

Motivo Crocodile i svart

caesarstone motivo krokodilvägg som täcker kvarts

Däremot är den svarta designen – Motivo Clocodile. Denna dramatiska Bänkskivor i kvarts med sitt exotiska utseende av krokodilhud ger en lyxig känsla till varje bostadsutrymme som kök, matsal, hemmabio eller badrum. Denna version finns också i vitt.

vit spets på väggen

dekorativa väggpaneler i kvarts caesarstone vit

Motivo Crocodile i vitt

dekorativa kvarts ytpaneler caesarstone vit krokodil

lättskötta kvartsytor

Caesarstone motivo samling bänkskivor i kvarts

dekorativa väggpaneler

kvarts bänkskivor väggpaneler svart krokodil caesarstone

svart bänkskiva i köket

kök bänkskiva kvarts svart relief caesarstone

Motivo Crocodile av CaesarStone

caesarstone bänkskiva kvarts svart